Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ya böcük hiç sorma ya bir msj bile atmadı ınadına tekrar mı yollasam yaaa.uyuz oluyorm yaa..nasılda aklm hala ondan.........

İzmir'de varsa niye olmasın :jeyyar:
:roflol::roflol::roflol:

ya böcük hiç sorma ya bir msj bile atmadı ınadına tekrar mı yollasam yaaa.uyuz oluyorm yaa..nasılda aklm hala ondan.........

Atma bence canım
Sen nezaketen de olsa bir mesaj atmışsın ama karşıdaki odun işte...
Aklın onda kalmasın artık...

walla hiç somayın ben ona odun derdim oyleyim derdi bır msj bile atmadı...hayatımı karartttı resmen..............

bunlar odun yaa benimki üc kere bayrami kutladi ama nasil biliyormusun yabanciyim sanki bayramin mübarek olsun kib odun yaaaa odun ben nediyim yaani ormandamiyim nerdeyim anlamadim insan biraz sicak bisey yazar :1no2:

ben almanyada dogdum büyüdüm ama artik türkiyedeyim cogunlukla simdi yine geldik kisin üc ay durup tekrar döncez ankaraya valla benim durumu okudunmu bilmem ben bu adami cözemedim

okumazmıyım canım... rahat bırak bakalım bikaç gün daha... var bir problemi ama sen de kendini yorma artık... o da çözemiyor bence kendini... sen üzerine düştükçe iyice bir uzaklaşacak sanki... hani kafamı dinlemek istiyorum ; yalnız kalmak istiyorum diye... sonra bahanesi de " sen üzerime çok geliyorsun" olacak...

Yanlız kalsın beyefendı bakalım kendısı veterıner olucak derdını bıle anlatamıyor bana konusamıyor galıba bı tek hayvanlarla ıletısım kuruyor bu ara neyse ya sınır oldum dün sınırden agladmm

CANLARIM BENİİMM,BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN HEPİNİZİN SİZİ SEVİYORUUMM, a.s. ELLMACIM GÜZEL MESAJIN İÇİN ÇOOOKK TEŞEKKÜR EDERİMM CANIMMM

Ahh canım ahh
Yıpratma kendini daha fazla
Belli ki bir sorunu var bunun
Önemli olan,sen ne yapacaksın bundan sonra??

kızdığımız zaman söylediğimiz şeyler bazen çok komik geliyor yaaa... kaydirigubbakcemile3

ağla canım ara ara ; iyi gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…