Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ay ay selincigim avukatla bulusmus kiz kacirma bunu at eskisini cöpe
kuşum bakıcaz artık ne olcak merak edıyorum çok yakışıklı ya:)yan masadakı kızlar çocuğu gözleriyle yedı yeee uyusss oldummm.bana çok sıksın felan dedi...sözmüde çıkmıyr görmeyin:)
eskısını unutmak bnm için çok zor hemde çok zr evlensemde o hep aklımda olacak...unutamam
ama sevgimi yitirebilirim...
bunun için çabam bitmeyecek sevgim bitecek bırgün.yapabileceğim tek şey bu şuanda...
evet canlaarım ilerleme var...kızlara gıcık oldum evet...:)
inş darısı başınıza ama henız bir cvp olayı olmadı teklifde olmadı ama nyetini biliyorum daha oncedende teklıf etmişti ama istemiştim ozman eskı sevgilim wardı....doğal olarka yani:)kabul etmedımm
sizlerede ayarlım arkadaslarında avukat manıta:):)istiyonus mu??:):)
evet canlaarım ilerleme var...kızlara gıcık oldum evet...:)
inş darısı başınıza ama henız bir cvp olayı olmadı teklifde olmadı ama nyetini biliyorum daha oncedende teklıf etmişti ama istemiştim ozman eskı sevgilim wardı....doğal olarka yani:)kabul etmedımm
sizlerede ayarlım arkadaslarında avukat manıta:):)istiyonus mu??:):)
bencede olacak gibi ama diğer arkadasımında erkek arkadasınn arkadasıyla tanıstırcaklardı benı o ne olcak offff...aklmda eskıde...birde arkadasımın sevgilisyle bnm eskısı aynı sitede oturuyorlar tesadüfen şoke felan olduk arkadasımla... :)dünya çok küçük yaaa..ama tanmıyorlar birbirlerını::):)byük bir site çok normal..:):):)bundan bıraz vakit isteyebilirim... :)
aminn amin darisi basimizaaa benimkinden ümidi kesiyorum ama seviyorum seviyoruummmmmmmmm :çok üzgünüm:
sen daha ne umutlar doğurursun... dur bakalım ... ya bu arada bişeyi merak ediyorum...
sen almanyaya kısa bir süreliğine mi gittin ; orda mı yaşıyorsun ?