• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

eskısını unutmak bnm için çok zor hemde çok zr evlensemde o hep aklımda olacak...unutamam
ama sevgimi yitirebilirim...
bunun için çabam bitmeyecek sevgim bitecek bırgün.yapabileceğim tek şey bu şuanda...

kuşum bakıcaz artık ne olcak merak edıyorum çok yakışıklı ya:)yan masadakı kızlar çocuğu gözleriyle yedı yeee uyusss oldummm.bana çok sıksın felan dedi...sözmüde çıkmıyr görmeyin:)

aman aman aman nazar degmesin ayy inanmiyorum uyuz olurum öyle kizlara yuh yani bakiyorlar öyle :1shok: ters ters baksaydin :roflol:

eskısını unutmak bnm için çok zor hemde çok zr evlensemde o hep aklımda olacak...unutamam
ama sevgimi yitirebilirim...
bunun için çabam bitmeyecek sevgim bitecek bırgün.yapabileceğim tek şey bu şuanda...

öyle oluyormuş ya zaten ; bilenler öyle söylüyor... ona olan sevgin bitecek... kim yaşamından bir zaman dilimini unutabilir ki...

ama bence sen iyi yoldasın ... en azından başka bir çocukla da eğlenceli bir gün geçirebildin.... darısı başıma ve beni gibi olanlarımızın başına kaydirigubbakcemile3

evet canlaarım ilerleme var...kızlara gıcık oldum evet...:)
inş darısı başınıza ama henız bir cvp olayı olmadı teklifde olmadı ama nyetini biliyorum daha oncedende teklıf etmişti ama istemiştim ozman eskı sevgilim wardı....doğal olarka yani:)kabul etmedımm
sizlerede ayarlım arkadaslarında avukat manıta:):)istiyonus mu??:):)

inş darısı başınıza ama henız bir cvp olayı olmadı teklifde olmadı ama nyetini biliyorum daha oncedende teklıf etmişti ama istemiştim ozman eskı sevgilim wardı....doğal olarka yani:)kabul etmedımm

ahhhh canım çok düşüncelisin... izmirde varsa arkadaşı neden olmasın kaydirigubbakcemile3

bu arada daha iyi ya ; öle soru cevap kısmı olmaması... işte uğraşsın biraz ; koşsun peşinden... sonra bir gün içinden gelirse elinden tutuverirsin ; olur bu iş süprizzzzz

bencede olacak gibi ama diğer arkadasımında erkek arkadasınn arkadasıyla tanıstırcaklardı benı o ne olcak offff...aklmda eskıde...birde arkadasımın sevgilisyle bnm eskısı aynı sitede oturuyorlar tesadüfen şoke felan olduk arkadasımla... :)dünya çok küçük yaaa..ama tanmıyorlar birbirlerını::):)byük bir site çok normal..:):):)bundan bıraz vakit isteyebilirim... :)

olur yedekte dursun :roflol:

kesıcez ümidi yapacak bırsey yok ama arkadasım soyle soylemıstı kesınıkle bir işilkiyi bitirmeden ve eskisini unutmadan yeniye asla başlama dedi kafam çok karışık demişti...üzüldümde ...bunu kendımız için yapamalıyız...

tmm canım soylıcem bizm kulüpekı kızlarda avukat istiyor desem ç...
şimdi hangı kulup neresi açar okur meraklıdır tazem:):=)

bencede olacak gibi ama diğer arkadasımında erkek arkadasınn arkadasıyla tanıstırcaklardı benı o ne olcak offff...aklmda eskıde...birde arkadasımın sevgilisyle bnm eskısı aynı sitede oturuyorlar tesadüfen şoke felan olduk arkadasımla... :)dünya çok küçük yaaa..ama tanmıyorlar birbirlerını::):)byük bir site çok normal..:):):)bundan bıraz vakit isteyebilirim... :)

bence de hiç aceleye getirme zaten...
ama nolur şu eskiyi de boşver artık... boşver öyle ilginç tesadüfleri filan ... :)
baksana bayram mesajına bile tepki vermiyor nezaketen bile olsa... valla başka birimiz yapsa söylemediğin şey kalmazdı... kaydirigubbakcemile

evet:):):)bakıcam artık:)o çocuklada tanışcam yaaaa tanıstırsınlar beni herkzle en güzelini seçeyim en hayırlsını istiyorum.... :)darısı hepimiz için....

sen daha ne umutlar doğurursun... dur bakalım ... ya bu arada bişeyi merak ediyorum...
sen almanyaya kısa bir süreliğine mi gittin ; orda mı yaşıyorsun ?

ben almanyada dogdum büyüdüm ama artik türkiyedeyim cogunlukla simdi yine geldik kisin üc ay durup tekrar döncez ankaraya valla benim durumu okudunmu bilmem ben bu adami cözemedim

Back
X