Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kizlar ben tavsiye...
eda berker - beni sana hapsettin
mutlaka dinleyin ki eminim hepiniz biliyorsunuzdur bu sarkiyi....

beni sana hapsettin görünmez uzaklarda kaderime terkettin dayanamam yoklugna..birsen vardın yüregime sardıgım canımı paylaştıgım..bu diilmi şarkı içimdeki_sen yani tavsiye ettigin

hosgeldin bayram gelmis neyime ben yarimdan ayri olmusum yabanci gibi olmusum :çok üzgünüm: gündüz iyiydim yanliz kaldim iki slow sarki dinledim hüzün hüzün

dört duvar üstüme yürür sensiz sanki sen mutlumusun bensiz

geceyi günes siler beni senin hasretin

su kalbimdeki her yer bu evde seni bekler

hadi cat kapi gel sevineyim

SENI NASIL ÖZLEDIM YÜREGIM SANKI DELI...

off ya offf offff :teselli:

ahh canım ya
sabret

ıyıyım canım sen nasılsın
bugun gozukmedın
ben oglene kadar sıkıldım sontra pesı arkası bıtmedı mısafrlerın
sonrada aksam teyzeme gttk

seenınkı maıl atmıs

ya ben erkeklerden çok çektim.hatta bi müddet öncesine kadar duygularımı kaybetmiştim nasıl olsa bitcek diye başlıyodum bütün ilşkilerime gerçekten acıda vermiyodu artık.sonra o girdi hayatıma.ne kadar engellemeye çalışsamda kendimi farklıydı diğerlerinden güven veriyodu bana.birbirimize çok alıştık.çok planlar kurduk evlilikten hangi ilde yaşayacağımıza kadar.3 gün önce saçmasapan bi trip attım.laf olsun diye.ertesi gün beni herşeyden silmiş.allam inanamıyom ya bumu yani.bigün önce birbirimize ne sözler veririken.ya ne biçim varlıklarsınız sizler bidaha güvenmem ya :1no2:

ya bana bi hüzün cöktü damardan takildim biraz yine mail atmis bayrami üc kere kutladi ama kisa kisa hic bi sicaklik yok askim yok hic birsey yok neyse gecelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…