Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canlaarım ilerleme var...kızlara gıcık oldum evet...:)
inş darısı başınıza ama henız bir cvp olayı olmadı teklifde olmadı ama nyetini biliyorum daha oncedende teklıf etmişti ama istemiştim ozman eskı sevgilim wardı....doğal olarka yani:)kabul etmedımm
sizlerede ayarlım arkadaslarında avukat manıta:):)istiyonus mu??:):)
ya böcük hiç sorma ya bir msj bile atmadı ınadına tekrar mı yollasam yaaa.uyuz oluyorm yaa..nasılda aklm hala ondan.........
ya böcük hiç sorma ya bir msj bile atmadı ınadına tekrar mı yollasam yaaa.uyuz oluyorm yaa..nasılda aklm hala ondan.........
walla hiç somayın ben ona odun derdim oyleyim derdi bır msj bile atmadı...hayatımı karartttı resmen..............
ben almanyada dogdum büyüdüm ama artik türkiyedeyim cogunlukla simdi yine geldik kisin üc ay durup tekrar döncez ankaraya valla benim durumu okudunmu bilmem ben bu adami cözemedim
walla hiç somayın ben ona odun derdim oyleyim derdi bır msj bile atmadı...hayatımı karartttı resmen..............
Yanlız kalsın beyefendı bakalım kendısı veterıner olucak derdını bıle anlatamıyor bana konusamıyor galıba bı tek hayvanlarla ıletısım kuruyor bu ara neyse ya sınır oldum dün sınırden agladmm
Yanlız kalsın beyefendı bakalım kendısı veterıner olucak derdını bıle anlatamıyor bana konusamıyor galıba bı tek hayvanlarla ıletısım kuruyor bu ara neyse ya sınır oldum dün sınırden agladmm
ahh canım ahh
yıpratma kendini daha fazla
belli ki bir sorunu var bunun
önemli olan,sen ne yapacaksın bundan sonra??