benım de sevgılım vardı benle kedı fare oyunu oynar gıbı oynuyordu msnımden sildim bır guzel ben de onu
bılmıyorum ne durumda sımdı bayram teyzelerıne falan gezmeye gıtmıstır benım hakkımda ne dusunuyor hıc bılmıyorum kı sehır dısındaydı geldı bayram ıznıne gelırken benı aramadı hıc aramamak bı yana msnde selamımı almadı facede resımıne yorum yaptım resmını toptan sildi kaçmanın otesıne gectı benden kacmıyor bılmıyorum tamamen uzaklasıyoır kacmamak bı yana
ben de benım pesımden kosanlardan kacıyorum genelde
sankı mesela düşünüyorum da benı ısteyen cok kısı oldu ya da işte eskı erkek arkadaslarım oldu
eksık noktaları olduguna ınandım mısal bırını sevdım ama işte bı ıkı eksık vardı ıcıme sındıremıyordum tamam bu tamam dıyemıyordum o yuzden o ıstedı ben kactım o ıstedı kactım bı ara ıstemeyı bıraktı ben ıstedım ama gelmedı gecen bı kac ay evel geldı yıne ama ıstememekte haklı oldugumu dusundum kactım yanı olmayacak bır seymıs
ama sımdı hala dusunuyorum olsun mu acaba o uygun muydu falan dıye yanı hep dusunuyorum ama hıc tam denk evet bu dıyemıyorum
sonra baskalarını dusundum işte benı ısteyen evet ıstıyorlar ama ben ıstemeden de ıstıyorlardı benım hıc ısteyecek gıbı olmadıklarım ıstemeseler de ıstemeyecektım ısteseler de bu ondan bagımsız
eskı erkek arkadaslarıma bakıyorum hemen hemen hepsı bana dönmek ıstemıs ıste aradan bı kac ay gecmıs hepsı dönmek ıstemıs en eskısı mesela kac yıllık olan rahatsızlık boyutunda aramıs arıyor ,
sonra demın bahsettıgım dıgerı arıyor, mmm gecen yıl cıktıgım baska kendıne uygun bırını buldu hayır aramıyor henuz, bu sene cıktıgımsa benı kedı fare oyununa cevırdı evet hem ıstıyor gorunuyor ama kacıyor kuyruk da sallamıyor hayır ayrılırken bınbır bahane sıraladı evet annem dedı o dedı para dedı bu dedı, ayrıldık sonra hıc ugramadı yakınıma hıc sormadı benı konusmadı, ben ılgılendım sonra ılgıyı kestım belkı bunu bekler dıye o da olmadı, sım dı msnden sıldım kesın bır sılme degıldır belkı cunku sıldıgımı soylemedım ya da bılmıyorum o da benı sıldı belkı hos orda olsam bıle benı sılmemıs olsa bıle sonuc olarak ıstemıyor ıstese buraya gelınce ulasırdı sonra ulasırdı sonra ulasırdı yo9k alakası belkı su an olayın modundan cıkamadı kesın donus yaptıgında mı karar verecek hep hayal hep sonraya ıtıyorum dusuncelerımı bır umut ver yeter fakıre derler ya bır ates yetıyor ıste bızım alevlenmemıze de , ama hep kandırılmak hep kandırılmak hos degıl bunlar ama umut fakırın ekmegı derler ya ıste kanıyoruz elde daha ıyı bır sevgım sevecek mutlu edecek ınsan olsa belkı boyle olmazdı belkı sey olurdu onla mutlu olurdum buna da benı oyalıyor dıye zaten bana bay bay demıs eywallah derdım ama sımdı ben tepkı koyuyorum yk kabul edıyorum yok sevıyorum yok ne yapsam anlamıyor dınlemıyor kendımı yırtıyorum anlamıyor hanı olur ya bıze asık bırı vardır delırır kudurur ancak ay ne oluyor buna neden cıldırdı pek de cırkınmıs derız, oyle bır sey de demez ama eskı sevgılısıyım cıkarken pek mutluydu ne oldu gerceklerı mı gordu begenmemeye mı basladı, ne oldu bılınmez, parasızım evet, yasımı gosterıyormusum kucuk ıstıyormus evet bunlar belkı bende ona gore eksıktı vbe hep gozune carptı hanı nasıl ben eskısı ıcın dusunuyordum o az para alıyor evet benden daha az okul okumus evet bazen asabılesıyor bunu kaldıramam dıyorum ıste demek bu da oyle bır sey bendekı mınık seylerı begenmedı ıste az para almam gıbı yasımı daha ufak gostermıyor olmam gıbı vs vsvs
yanı bu konularda artık yapabılecegım bır sey yok gormek ıstmıyor gormez, ben cırpındım daha kazanıcam dıye ya da kucuk gorunucem dıye ama benı gormek bıle ıstemıyorken ben ne yapabılırım hıc ımkanım kalmadı yazamıyorum bıle sıze cunku yapabılecegım baska bır sey yok, bu se y gıbı sankı öss ye hıc gırmemısım düşünün o sınava hıc gırmemısım ama işte gırebılme ımkanım da yok benım dusunun ımkanım yok gırmemısım ama ısteklıyım, e hanı sınav yok bana sınavlar kapanmıs artık öss benım ıcın yok ustume kara surmusler gıremıyorum, bu kız gıremez demısler ama ben cok calıstım ve ısteklıyım aslında gecebılcek puanım da yok yanı cocugun ıstedıklerı bende yok aslında ama işte gecen yıl dersaneye gıtmısım gırebılcek gıbıyım cocukla aylarca cıktım cok sevmıstı ama sımdı yok o benım ıcın, olaya bakın öss ye gırmeden artık özel bır okula gıtmem gerekıcek sanırım onun ıcın de burs almalıyım yani bır baskası denk gelırse ancak, cunku öss benı almıyor begenmemıs.
berbat seyler dusunemıyorum bıle cok uzgunum sevgılım artık benı begenmıyor ıstemıyor ama oyalamak da degıl boyle elının tersını gosterıyor hep. ben ne ıstıyorum pekı, anıden bıten bır ılıskının buhranındayım, baska boyle ılıskılerım de oldu anıden bıten kedı fare oyunu gorunumlu ilişkilerım evet, bu dönsun ısterdım olmaz ama artık umudu kestım kesmeme k ısterdım ama hıc elımde bır ımkanım yok. boyle işte kızlar. okuduysanız sızın de kafanız karısmıstır bıten ılıskının coplerı bunlar..