Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ben de geldim
ben de ayrıyım sevgılımden

nefret edıyorum ondan (

nefretle baslıycam hep sevıyordum ama bugun anladım kı yazılarıma bıle cevap vermıor

bırakmıs benı ama söylememısssssssssssssssss
beddua edıcem ona kararlıyım

hosgeldin canim seni anliyorum ama beddua etme o zaten belasini bulur :1hug:

bilmem ki edicem

demın yazdım msne cevap vermedı sanki sey

mmmmmm
böle sankı hıc sevmemıs hıc konusmamıs hıc tanısmamıs gıbı yaptı bana
edıcem bakalım ne edıyım beddua onu düşünüorm

yıllarca sürünsün evlenemesın uygun bırını bulamasın ınsallahhh.. oh.
amin, bır de icimden gelerek dılerım sonram.

hatta sonra ewlendıgı de hıc uygun olmasın ınsalah

yahu bunlar gercekcı olmadı ama bulur o uygunu sanki.

ehuehue yok kız duzgununu alalım kendımıze
gerısını de bekarlara bırakalım kı sarkmasınlar bızımkılere

cakma kıbrıt mıbrıt cısss :)

ayyy nihayet okudum hepsini...

kavak yelleri izlicem diye çıktım... yokmuş zaten... sonra da üşendim açmaya tekrar...
neler olmuş neler...

jelibonum ; doğum günün tekrar kutlu olsun...

bence de ellmacıımın dedikleri hoş olur... sen de kırmıştın bu çocuğu ondan uğurlamaya gelmemişti..
bak adımı atmış ; hakkaten doğum gününü bahane etmiş... hem de erkenden kutlamış.. düşünsene hala ondan bi msj bekliyor olduğunu... valla sana ne söylesek kar etmezdi :)

en azından sitemle karışık ; incelik yapmış... aşkım demesende sıcak bir mesaj at... mail değil de mesaj at bence... belki maili oluyamaz hemen... durumu ; kırgınlığını anlat... uzaklığın seni de üzdüğünü filan... ellmanın cümleleri süperdi... sana ait hale getir ve msj at... yani cümlelerin sana ait olduğunu ; senin içinden geldiğini hissetsin...

hadi bakalım... nihayet güzel bir haberimiz oldu ... :)

ehuehue yok kız duzgununu alalım kendımıze
gerısını de bekarlara bırakalım kı sarkmasınlar bızımkılere

cakma kıbrıt mıbrıt cısss :)

beddua etmek yok şekerim... hele nefret etmek hiç yok... o zaman hala oldukları yerde kalıyorlar kalbimizde...

sessiz ; sakin ayrılık acısı yaşayıp... önümüze bakmak var... yerimseniben

princess canımcım nasılsın ; yoksun ortalarda... üzüldüm yaa... neyse anladığım kadarıyla kabalaşmadı ; incitmedi seni... elbette bitti benim için demesi yeterince incitiyor ama bu şekilde olması hiç değilse durumu kabullenme de yardımcı oluyor... anlayışla karşılaman gerekiyor... en kötü kısmı bu işte tatlım... benim yaşadığım da buydu... artık içlerinde bir yerlerde olmadığımızı bilmek... ama bu konuda bizim elimizden birşey gelmez... hatta bişeyler yapmaya çalışmak yapacağımız en yannlış şey...

yapmamız gereken ; kabul etmek ... acımızı yaşamak ve geçmesini beklemek...
elbette zaman zaman çok güçlü ; zaman zaman berbat hissedeceksin... bak benim dün 2. ay bitti... gece yine ağladım... ama ağlasam da biliyorum ki yok dönüşü... o istese bile ben istemiyorum... ne kadar istesem de hayatımda onu ; doğru olan bu ... beni sevemeyen birini ne yapayım ...

böyle düşün tatlım... bizi sevecek birilerine ihtiyacımız var bizim... başkasına değil...
acını kendini hırpalamadan yaşa noluuuurrr ...

kizlar ya mutfaktaydim simdi sacimi yapicam sonrada maili aticam ayyy heyecanlandim bakalim ne olucak mailmi msjmi
bide o var ya gercekten askim yazimi yaa icimden gelmiyor sanki kafamkarisik

kizlar ya mutfaktaydim simdi sacimi yapicam sonrada maili aticam ayyy heyecanlandim bakalim ne olucak mailmi msjmi
bide o var ya gercekten askim yazimi yaa icimden gelmiyor sanki kafamkarisik

ben mesaj diyorum ... hemen okusun cevap verebilsin diye ...
oylamaya sunalım ;

mail : ?

kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…