- 29 Temmuz 2010
- 276
- 140
- 303
23 Yaşındayım. Herşey bundan 4 ay önce başladı...en başa dönmek gerekirse Bundan 5 yıl önce lisede bizim Sınıfta bi çocuk vardı. Beraber şakalaştığım beraber takıldığım bi insan. Neyse lise bitti. Biz 4 yıl ne görüştük ne konuştuk takii bu Mayıs ayına kadar. Numara mı bulmuş, bende sevindim konuşmaya başladık herşey normaldi ilkte tabi arkadaşça konuşuyorduk. Sonra bi gün buluştuk fln. Ertesi gün ben Yurtdışına gittim.( yurtdışında üni okuyordum) ve bana sürekli ne zaman geleceksin seni özledim, Haftasonu Abimin düğünü var gel seni ailem ile tanıştırayım gibi konuşmaya başladı. Günler haftalar geçti derken konuşmalarımız ilerledi. Her sabah günaydın Mesajı atmalar , seni seviyorum demeler, ailem ile tanış demeler, resmimi duvar kağıdı yapmalar, hatta erkeklerle dışarı çıksam bni hemen kıskanıp konuşmazdı Günlerce.. Neyse kısaca bu Çocuktan hoşlanmaya başladım , o da benden . Muhabbet evliliğe kadar gelmişti o kadar yani :) ve olan oldu 5 yıllık ilişkisi varmış. resmen yıkıldım. Çok üzüldüm. Ona söyledim ve bana yaptığı açıklama sadece 'özür dilerim' !! .. Ve bn kızın numarasını bulup bütün konuşmaları ona attım 3 aylık bütün konuşmaları . Ayrıldılar ve 1 hafta sonra barıştılar . Bu nasıl bi şerefsizlik, kocam olsa boşardım . Kim bilir ne dedi de kandırdı. Resmen 2 Taraflı oynadı. Burda aptal duruma Düşen sevgilisi resmen aldatıldı ve barıştılar. Çocuğa sıra gelince ona fotoları sevgilisine atacağım dediğim zaman bana şantaj yapacaktı . Resimlerim ile oynayıp sitelere atacam dedi. Bu kadar Şerefsiz. Ve bn bu kişiye güveniyordum sonuçta lisede 4 yıllık arkadasım yaptığı şeye bak. Aradan 1 ay geçti unuttum her şeyi ama halen bu olayı kendime yediremedim. Evet seviyordum o da beni seviyordu ama neden sevgilin var iken neden bi başkası? Neden bana bunu söylemedin? Neden kalbimi kırdın?
(Not: bu ikisi kesin evlenir ahanda buraya yazıyorum)
Kızlar siz siz olun sakın erkeklere GÜVENMEYIN .
(Not: bu ikisi kesin evlenir ahanda buraya yazıyorum)
Kızlar siz siz olun sakın erkeklere GÜVENMEYIN .