Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

Ne oldu dolmacım hayırdır ?
Problem yok ben de epilasyon falan yaptım öyle takılıyorum.

benimki salı günü gelmio ve ne zaman geleceğide belli değil bayamdan ötürü uçaklarda sorun var doluymuş kara yoluylada gelemezlermiş ayın 2 sinde de memlekete gidicez biletimizi almıştım çok sıkkınım offf

Ayy anladım dolmacım ama belki yer boşalır uçaklarda sürekli takipte olsun.

Ben de seviyorum çünkü ben de çok kıskancım.
Kızları bile istemez çevremde ama o herşeyim olabildiğinden hiç problem olmuyor.

benimkide aynı ama kızlarla anlaşabildiğimi gördüğünde mutlu oluyor =)) ben kıskançlık nedir bilmezdim benimkiyle öğrendim valla hem kıskanıyro hemde kıskanılıyorum

benimkide aynı ama kızlarla anlaşabildiğimi gördüğünde mutlu oluyor =)) ben kıskançlık nedir bilmezdim benimkiyle öğrendim valla hem kıskanıyro hemde kıskanılıyorum

Biz de kız erkek ayrımı yok.
Sadece 2 kişilik bir dünyamız var.
Hele önümüzdeki sene bir gelsin.
Her anımız beraber geçer.

selamm kızlar...
böle bi topic oldugunu daha yeni farkettim ve benm için açılmış gibi ... tamda buara bu durumun bunalımını yaşarkenn sizinle konusmak iyi gelicek sanırım bana

selamm kızlar...
böle bi topic oldugunu daha yeni farkettim ve benm için açılmış gibi ... tamda buara bu durumun bunalımını yaşarkenn sizinle konusmak iyi gelicek sanırım bana

Hoşgeldin o zaman aramızaa .

tahmin ettim aslında ama yine teklif etmek istedim canım

Teşekkür ederim yine de düşündüğün için dolmacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…