Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

sükür abartacak bi sorunum yok benim Allah´tan ama genellikle bu nedenler oluyor diye düsündügüm icin paylastim..

diger arkadas icinde belki ayni sekildir durum diye.. yani gereksiz yanlis anlasilmalar uzaktayken oluyor misali..

Sevdigim uzakta her ne kadar bazi huylarina gicik olsamda ama gönül almasini gecekten cook iyi biliyor yaaa :) :) :)

klasik kıskançlıktan sorun yaratmak bu seninle kendi zaman geçiremiyor ya ondan öyle davranıyordur illerleyen zamanda ne kadar basit bişiye takıldığını anlayınca sana söyleyecek merak etme

canım haksız olduğunu hissetse de bişey demez o öyle bi inadı varki sevgilimin hiç geri adım hep o haklı olmak istiyo

mutlu etmesini biliyorsa kadın olarak alttan almamız gerekiyor

canım haksız olduğunu hissetse de bişey demez o öyle bi inadı varki sevgilimin hiç geri adım hep o haklı olmak istiyo

merak etme canım sen alttan almaya devam et ama tavrınıda koyarak haklı olduğunu ona yansıtarak...o ileride çok pişman olacak emin ol

bence de seninle vakit gecirememenin verdigi kiskancliktan yoksa bence de kötü bi düsüncesi yoktur.. inan bana..

olur böyle seyler ama insan sinirleniyor iste..

merak etme canım sen alttan almaya devam et ama tavrınıda koyarak haklı olduğunu ona yansıtarak...o ileride çok pişman olacak emin ol

canım konuşmuyo şuan benmle uyucam dedi bende mesaj atmadım tamam çok seviyorum onu ama böyle haksız yere benm üstüme gelince dayanamıyorum

mutlu etmesini biliyorsa kadın olarak alttan almamız gerekiyor

canim ben zaten cogu kavgalarin benden kaynaklandiginin farkindayim, bunu tabii ona söylemiyorum :)

ama her ne kadar öylede olsa insan bazen gereksiz takintilar yapiyor.. Alttan almak gerek dogru söylüyorsun..

Ama kendini ezdirmeden onuda tabii ezmeden, sinirlar cercevesi altinda :)

Selam kızlar rabbim sağlıcakla kavuştursun benimde nişanlım askerde malesef uzakta...

canım konuşmuyo şuan benmle uyucam dedi bende mesaj atmadım tamam çok seviyorum onu ama böyle haksız yere benm üstüme gelince dayanamıyorum

bence onada firsat ver, yada onuda anla derim..

Seni özlüyordur.. Belki bir yerlerde fazla kalirsan bisiler olur diye düsünüyordur..

Bu sana güvenmediginden yada haksizlik ettiginden degil, tabii yaklasimi biraz farkli ama seviyorsan

oda gözüne batmasin fazla :)

oho ooo bunlar daha neki ..sen haklı olduğunu anlatmaya çalış aşkta inat ve gurur olmamalı

canım şöyle bişey var bu zamana kadar her kavgada ben alttan aldım bu seferde o alttan alsın ben özür dilemekten bıktım artık ve benm ondan özür dilemem işte barışmak için onu şımartmam hoşuna gidiyo bunu kendisi söylüyo bana böyle davranman çok hoşuma gidiyo diye brazda o bana davransın o beni şımartsın değil mi ama şımartılmak benmde hakkım

Herkesin durumu farklida, gercekten haklisin bak bu simartilmak konusunda.. yani bilmiyorum ben nasil yaptim ettim

yada benim sansimami böyle birini sevdim ama gercekten simartilmak cook hos bisi...

yani elbette alttan alman gereken yerlerde var ama eger bu seni rahatsiz ediyorsa bi yerlerde yanlis var

seviyorsan oda seni seviyorsa bence bunlari konusun.. Ona söyle simartimak istiyorum de, güzel sözler duymak

istiyorum de, hani ne bileyim...

Bir konusmayi denesen ???

canım tamam bana karışmak en doğal hakkı yanımda değil bana bişey olucak dye korkuyo farkındayım ama davranışları yanlış her konu kavgaya dönüyo son zamanlarda çok sıkıldım kavga etmekten bunu ona söyleyince sen sıkıldın artık benden diyo

canım ben desem hiç yapmaz onun illa içinden gelcek hiç beklemediğim anlarda iyi davranıyo bana süprüzler yapıyo bende hep istiyorum galiba bende suçluyum braz

ozaman sana özür dilemesini sağlayacak şeyle yapman ..ilişkinizi ve aranızda geçen diyalogları bilmediğimden bişi diyemiyorum

ozaman sana özür dilemesini sağlayacak şeyle yapman ..ilişkinizi ve aranızda geçen diyalogları bilmediğimden bişi diyemiyorum

sağol canım bi sabah olsunda konuşmayı denerim bide aaşkım benm hazır asker galiba ondan da gergin braz ona bağlıyorum yani ben devamlı sinirli olmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…