klasik kıskançlıktan sorun yaratmak bu seninle kendi zaman geçiremiyor ya ondan öyle davranıyordur illerleyen zamanda ne kadar basit bişiye takıldığını anlayınca sana söyleyecek merak etme
sükür abartacak bi sorunum yok benim allah´tan ama genellikle bu nedenler oluyor diye düsündügüm icin paylastim..
Diger arkadas icinde belki ayni sekildir durum diye.. Yani gereksiz yanlis anlasilmalar uzaktayken oluyor misali..
Sevdigim uzakta her ne kadar bazi huylarina gicik olsamda ama gönül almasini gecekten cook iyi biliyor yaaa :) :) :)
canım haksız olduğunu hissetse de bişey demez o öyle bi inadı varki sevgilimin hiç geri adım hep o haklı olmak istiyo
söyledim canım söylemezmiyim zaten devamlı mesajlaştık onunla konuştuk bna dediki annen çok geziyo senn bende tamam ben fazla çıkmam dışarı sennle ilgilenirim dedim bu seferde şimdi bana inat için eve kapatırsın kendini dedi yne kavga ettik konuşmuyo bnmle
merak etme canım sen alttan almaya devam et ama tavrınıda koyarak haklı olduğunu ona yansıtarak...o ileride çok pişman olacak emin ol
canım konuşmuyo şuan benmle uyucam dedi bende mesaj atmadım tamam çok seviyorum onu ama böyle haksız yere benm üstüme gelince dayanamıyorum
mutlu etmesini biliyorsa kadın olarak alttan almamız gerekiyor
canım konuşmuyo şuan benmle uyucam dedi bende mesaj atmadım tamam çok seviyorum onu ama böyle haksız yere benm üstüme gelince dayanamıyorum
Selam kızlar rabbim sağlıcakla kavuştursun benimde nişanlım askerde malesef uzakta...
oho ooo bunlar daha neki ..sen haklı olduğunu anlatmaya çalış aşkta inat ve gurur olmamalı
Allah kavustursun bir an önce insaallah
canım şöyle bişey var bu zamana kadar her kavgada ben alttan aldım bu seferde o alttan alsın ben özür dilemekten bıktım artık ve benm ondan özür dilemem işte barışmak için onu şımartmam hoşuna gidiyo bunu kendisi söylüyo bana böyle davranman çok hoşuma gidiyo diye brazda o bana davransın o beni şımartsın değil mi ama şımartılmak benmde hakkım
bence onada firsat ver, yada onuda anla derim..
Seni özlüyordur.. Belki bir yerlerde fazla kalirsan bisiler olur diye düsünüyordur..
Bu sana güvenmediginden yada haksizlik ettiginden degil, tabii yaklasimi biraz farkli ama seviyorsan
oda gözüne batmasin fazla :)
Selam kızlar rabbim sağlıcakla kavuştursun benimde nişanlım askerde malesef uzakta...
Herkesin durumu farklida, gercekten haklisin bak bu simartilmak konusunda.. yani bilmiyorum ben nasil yaptim ettim
yada benim sansimami böyle birini sevdim ama gercekten simartilmak cook hos bisi...
yani elbette alttan alman gereken yerlerde var ama eger bu seni rahatsiz ediyorsa bi yerlerde yanlis var
seviyorsan oda seni seviyorsa bence bunlari konusun.. Ona söyle simartimak istiyorum de, güzel sözler duymak
istiyorum de, hani ne bileyim...
Bir konusmayi denesen ???
canım şöyle bişey var bu zamana kadar her kavgada ben alttan aldım bu seferde o alttan alsın ben özür dilemekten bıktım artık ve benm ondan özür dilemem işte barışmak için onu şımartmam hoşuna gidiyo bunu kendisi söylüyo bana böyle davranman çok hoşuma gidiyo diye brazda o bana davransın o beni şımartsın değil mi ama şımartılmak benmde hakkım
AMİN CNM İNŞALLAHSeninki de mi asker?
ozaman sana özür dilemesini sağlayacak şeyle yapman ..ilişkinizi ve aranızda geçen diyalogları bilmediğimden bişi diyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?