Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

jula cım bu topiktemi senin kız

bende bi arkadaşımın peşine düştüm bi baktım burdaymış

metuuuuuuuuuuuş

canim benim tesekkür ederim, hepimizin sevdigini korusun..

sanirim bu uzaklik ta biraz sorun yapiyor... Hani yakinken bu kadar karmasik olmuyor durumlar...

yaptigi espiriye daha bi candan gülüyorsun yada kizdigi zaman fazla alinip uzatmiyorsun...

ama uzakta olunca ya cam´dan ya telefondan yada ne bileyim faceden bi sözüyle yanlis yorumlar yapip

kavga gereksiz yerlere uzuyor ...

sana bişi diimmi netten iletişimi sevmiyorum ama uzak kalınca mecburen kullanıyoruz işte...uzaktayken kıymet biliyoruz karşılıklı

canım annemle kuzenime gittik 2 gece orda kaldık yeni taşındı yardım etmek için ona kızıyo çok geziyomuşum ben

klasik kıskançlıktan sorun yaratmak bu seninle kendi zaman geçiremiyor ya ondan öyle davranıyordur illerleyen zamanda ne kadar basit bişiye takıldığını anlayınca sana söyleyecek merak etme

yardim icin gittigini söyledinmi ??? eger öyle bisi olmasa bu kadar fazla süre kalmiyacagini???

söyledim canım söylemezmiyim zaten devamlı mesajlaştık onunla konuştuk bna dediki annen çok geziyo senn bende tamam ben fazla çıkmam dışarı sennle ilgilenirim dedim bu seferde şimdi bana inat için eve kapatırsın kendini dedi yne kavga ettik konuşmuyo bnmle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…