Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

kizlaarr ben geldim çok sükür dügünde geçti bitti güzeldi hersey.. simdi annemlere geldigim için gelinlik ayakkabim evde kaldi kimlerin isimleri silindi hatirlamiyorum sonra haber veririm artk

kizlaarr ben geldim çok sükür dügünde geçti bitti güzeldi hersey.. simdi annemlere geldigim için gelinlik ayakkabim evde kaldi kimlerin isimleri silindi hatirlamiyorum sonra haber veririm artk

nasıl ya ne zamandır bekliyoruz ama

canim evdeyken baktim hepsi silinmisti sadece yere gelmeyen kisimlarinda 2 isim kalmisti onlarda bizim akrabadan birileri yani forumdan herkes silindi

Canım nasıldı düğün güzel miydi ?
Kavuştun demek artık sevdiceğine ne güzel.
Bol bol oynamışsın belli düğündeki bizim isimler de silinmiş

Canım nasıldı düğün güzel miydi ?
Kavuştun demek artık sevdiceğine ne güzel.
Bol bol oynamışsın belli düğündeki bizim isimler de silinmiş

evet canim ters bisey olmadi güzel geçti sanki dügün daha dün olmus gibi ne kadar çabuk 3 hafta geçmis.. 4 gün annemlerde kalcam esim gitti o da annesinde kalcak çalistigi için böylesi daha uygun.. özledim bile kocami

Ayy sen kocanı mı özledinnn
Nasıl bir his aynı evi paylaşmakk ?

Ayy sen kocanı mı özledinnn
Nasıl bir his aynı evi paylaşmakk ?

$u kdar söylim canim sevgili olmakla evlenip ayni evde olmak inanilmaz farkli.. onun aliskanlklari var benimki var ikiside farkli olabiliyor neyseki pek sorun yasamadik birbirimize uyum sagliyoruz ama en güzeli gece uyurken sarilip uyumak, sabah uyaninca gözlerimi açip onu görmek ayni anda onunda uyanmasi bana sarilip öpmesi çok güzel.. yasayinca insan daha iyi anliyormus Allahim herkese nasip etsin

aminnnnnnnnnn

bende iyiyim cnm napim kk da dolanıorummm

Aynen skıntı gideriyoruz kkda walla

Aşk durumların nasıll

bnde iyiym canim çok güzel gidiyor

sen nasilsn bakalm durumlar düzeldi mi hiç söz-nisan fln varmi

Allah bozmasın tatllım, darısı başımaa

Durumlar daha iyi çok şükür, söz tarihi okulum bitince inşş

2013 haziran ayından sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…