- 9 Mayıs 2011
- 916
- 85
- 118
biliyorum cnm bizde ne kadar konussak mesajlassak bile bi defa göz göze gelmenin sarilmanin yerini tutmuyor.. ne zaman birlikte olcaksnz peki çok var mi?
sanırım nişanda canım konuşmak için geldiklerinde falan alışverişte
nisan ne zaman cnm
kızlar ben geldimmm benimde sevgilim uzaklardaa
önümüzdeki bahara kaldı canım babam iş için başka şehire gitti erteledik hemen kışı atlatsak diye bakıyorum o heyecanı da yaşamak istiyorum
iyi cnm bekledigin bildigin bi zman olmasida pozitif bisey snin için
hiç umut olmasa belirsiz bi zaman olsa daha kötü olurdu.. hayirlisi olur umarim
Ben simdi çikiyorum cnm yine gelirim görüsürüz :80:
hoşşbuldukk kızlarr :):) ben istanbuldanım siz nerelerdesiniz :):)
bugün çok tansyonum düştü kızlar yaaaa
ben samsunluyum canım
azcık ben size bahsediyim bizim durumdan biz üniversitede tanıştık sevgilimle 3.5 yıldır beraberiz ben istnbuldaım o balıkesirde şimdi ise askerdee böle yani yuvarlanıp gidioruss siz neden ayrısınız :):)
ben samsunda sözlümse giresunda canım bahara nişan olacak kısmetse bizde iki saat yol olmasaına rağmen görüşemiyoruz sık sık senede bir yada iki kez anca
uzakta olmak çokk kötü bizimde ünide 7/24 beraberdık nerdeyse kopunca cok kotu oldu tabi sonra alıstık şimdi askerde işte kısmetse askerden sonra bızde bısıler dusunuorus artık bakalım gadı bakalım nısanlanınca falan daha rahat olur artık :)
evet canım haklısın nişanlanınca artık biraz daha rahat gelip gitme oluyor karışan olmuyor senin varmı öyle söz falan
yok malesef canım olmadı iş güç olayları vardı şimdi askerden sonra inşallah iş bulabılırse bişiler istiorus sadece aılelerımız bılıo şimdilik ciddi bişi yok ortada bizde dıorus aıleler tanıssada artık rahat etsek bizde
inşallah hayırlısıyla atlatırsınız sizde canım çünkü zormuş yani bu işler bende anlıyorum artık yavaş yavaş
aynen valla çok fena artık bizim için herşey yeni başlıo yandıkk :):)
evet heleki istemeye geldiklerinde bi heyecan oluyorki of of benim kalbim
çıkacak gibi olmuştu unutamam o günü ama nasıl geçecek derken aylar geçti üstünden onuda atlatalı zaman çabucak geçiyor muş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?