Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

atamalardan dolayı canım sizin niye arada uzaklık vaar

allah kavuştursun canım nerede görev yapıyo
eşim hakkari ye atandı bu yıl yeni başladı alışmaya uğraşıyorum

İran sınırında ne yazık ki.
Yüksek ovaya da yakın baya.
Doğuda olması da ayrı zorluk tabi sizin içinde ..
Umarım hepimiz için bu günler bir an önce geçer.

Selamm Çağla nasılsın ?

Kızlar ben kaçayım fırsatım olursa tekrar gelirim.

iyiyim cnm gel yine görşrz

evet zor ama katlanmak zorundayız
bunlarda geçicek
iyi geceler herkese

cnm sen bu gece çok üzülmüşsün ama yaaa kıyamm ben sana takılma bu kadar çok takıldıkça daha çok yıpranıoruz hayat daha da çekilmez bi hal alır o zaman hadi topla kendini bakayım

kesinlikle katılıorum julicim

kızlar çok tesekkür ederim yaa size çok moralim bozuktu gercekten , cevap yazamadım pc yi kapamıştım ama telefondan girio okudum yorumlarınızı,sadece cvp yazamadım... erkek arkadasımla konustuk baya bikaç saat muhabbet ettik ,hassas oldugumu bildiği için daha bi ince daha bi romantik davrandı zamanla sakinleştiğimi hissettim.. evet çok üzgünüm uzagız diye , ama bişeyi birkez daha farkettimki uzak da olsak o olsun yeter bana bunada razıyım ben..

sizede tesekkür ederim kızlar çok saolun :)

kesinlikle katiliorum. insanin sevdignden uzak olmasi cok kotu. bu konuyu gorunce yazayim dedim.! nisanlimm cook uzaklarda ve 4 yildir bu ayriligi yasadim hala da yasiorum. bir daha olcak olsa bu kadr uzakligi secmezdim. insanin kalbi acior. ne ozel gun var ne dogum gunu ... bu kadr iyi olmasa nisanlim belkide dayanamazdim. ama sagolsun gecimimizi iyi yapior ve alttan almasini iyi bilior.insallh herkes gibi bizde evleniriz ve kavusuruz.

inşallah kavuşursun canım:2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…