- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
- 116
Benim sinir anında performansım süper oluyor.
Bu arada hep kritik zamanlarda biter şu paketlerde.
ben çıkıyorum ...gelirim sonra tatsızım ...görüşürüz
atamalardan dolayı canım sizin niye arada uzaklık vaar
Tamam Dolmacım görüşürüzz .
Doğu görevinde o yüzden
asker ya da polis mi
Asker
Siz hanginizin atamasını bekliyorsunuz ?
allah kavuştursun canım nerede görev yapıyo
eşim hakkari ye atandı bu yıl yeni başladı alışmaya uğraşıyorum
selam kızlar
İran sınırında ne yazık ki.
Yüksek ovaya da yakın baya.
Doğuda olması da ayrı zorluk tabi sizin içinde ..
Umarım hepimiz için bu günler bir an önce geçer.
Selamm Çağla nasılsın ?
Kızlar ben kaçayım fırsatım olursa tekrar gelirim.
cnm sen bu gece çok üzülmüşsün ama yaaa kıyamm ben sana takılma bu kadar çok takıldıkça daha çok yıpranıoruz hayat daha da çekilmez bi hal alır o zaman hadi topla kendini bakayım
seni öyle iyi anlıyorum ki canım ben bu sebeplerden dolayı 20 kilo aldım stresten sıkıntıdan yedim durdum.... sabret diyeceğim ama kolay değil keşke bir saatte olsa görüşebilseniz.... o zaman atlatırsınız bu sıkıntıları birbirinize destek olun zaman herşeyi hallediyor evet burukluk yaşıyorsunuz sen başka çiftleri el ele görmeye dayanamıyorsun bu sebepten çıkmıyorsundur da evden ama şunu düşün bunların hepsi bitecek ve siz birlikte gezip birlikte eğleneceksini... ileride bu hallerinize güleceksiniz ben böyle avutuyorum kendimi.... 4 senedir birlikteyim sevgilimle bi defa da olsa sinemaya gitmedik çünkü sinemada vakit öldürmek istemedik sadece 2 defa dans ettik biri evlenme teklif ettiğindeydi diğeri mezuniyetimde... şaka gibi belki ama bunlar ilişkimizi hala ilk günkü gibi sağlam ve heyecanlı tutuyor... siz de eskiyenlerden olmayacaksınız bizim gibi. kötü hissettiğinde hep tanıştığınız günü çıkmaya başladığınız günleri hatırla konuşun bu günleri o günlerde hissettiklerinizi anlatın birbirinize böyle böyle geçirin zamanlarınızı... şarkılara gelince sende slow dinleme çıktığında geç hareketli parça aç birbirinize tutunmaya devam edin.....
kesinlikle katılıorum julicim
sevgilimin uzak olmasına üzülemiorum o nedenle yokum... başka topikteyim
kesinlikle katiliorum. insanin sevdignden uzak olmasi cok kotu. bu konuyu gorunce yazayim dedim.! nisanlimm cook uzaklarda ve 4 yildir bu ayriligi yasadim hala da yasiorum. bir daha olcak olsa bu kadr uzakligi secmezdim. insanin kalbi acior. ne ozel gun var ne dogum gunu ... bu kadr iyi olmasa nisanlim belkide dayanamazdim. ama sagolsun gecimimizi iyi yapior ve alttan almasini iyi bilior.insallh herkes gibi bizde evleniriz ve kavusuruz.
inşallah kavuşursun canım:2::2:
INSALLAHHHHH canim, sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?