Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canımmmm ay iyi ki açtın böyle birşey canım yaaa. benim nişanlımda çook ama çok uzaklarda. çok özledim onu
merhaba cnm bundan sora burda sık sık konuşur dertleşiriz o zaman demi
inşallah canım ya. benim zaten bu aralar hormonlarım çoştu ağlıyorum zırlıyorum:84: burada biraz kendime geliyorum senin sevgilin nişanlın veya eşin mi uzakta? anlatsana birazcık canım
Erkek arkadaşım cnm yaaaa benden baya baya uzakta hem de o kadar çok özlüorum kiiii onuu bahara doru nişanımız olacak işte daha çok var
hayırlısı olsun canım benim. Allah tamamını erdirsin. sen nerdesin o nerde niye ayrısınız? bizde seneye evleneceğiz Allah kısmet ederse
Ben bursadayım o ordudaaa onun akrabaları burda biz öle tanıştık cnm sevdiceğimin ailesi orduda orda yaşıolar yani mecburi bir ayrılık anlayacağın
farklı şehirlerde olmak gerçekten çok zor. eee o zaman nişan olayını fazla ertelemeyin vee seneye de evlenin
İşte bahar gibi nişan yetişebilirsek 2012 yazında daaa düğün hayırlısı diorum
Hayırlısı canım. Allah tamamını erdirsin sevdiğinden uzakta olan herkese allah sabır versin ve tez zamanda kavuşsunlar
ben istanbuldayım nişanlım izmirde yaşıyor ama şuan venezuela.ya gidiyor(kaptan) martta gelecek. ya hem görüşemiyoruz hem de çok sık ve sağlıklı bir iletişimimiz yok.Amin cnm :93: senn nişanlın nerde birazda sen anlat bakalım
ben istanbuldayım nişanlım izmirde yaşıyor ama şuan venezuela.ya gidiyor(kaptan) martta gelecek. ya hem görüşemiyoruz hem de çok sık ve sağlıklı bir iletişimimiz yok.
Ay çok zordur eminim yaaa biz en azından düzenli telde konuşuoruz msn de görüşürüz çok şükür ama az kaldı biraz daha sabır edelim seneye bu dertlerin hepsi bitmiş olcak
evet kesinlikle zor ama bu ilk ayrılığımız değil. son ayrılığımız o yüzden sabır sabır sabır amin inşallah seneye kavuşacağım
1 ay oldu gideli. kontratı 6 ay martta gelecek inşallah ondan sonra da 21 günlük askerliği var sürekli bekliyorum ama sağlam ilerledik bence herşey güzel olacakUzun süre mi kalacak nişanlın orda cnm
1 ay oldu gideli. kontratı 6 ay martta gelecek inşallah ondan sonra da 21 günlük askerliği var sürekli bekliyorum ama sağlam ilerledik bence herşey güzel olacak
Biz 4 senedir çıkıoruz cnm 6 ayda çokmuş yaaa :18::18: ha bu arada 21 günlük askerlik mi oluo kız :26::26:
yurtdışı hizmetini doldurunca oluyor canım ama paralı oluyor
He bir neviii bedelliii desene kız