Merhabalar. Buraya yeni kayıt oldum birileriyle konuşmaya başımdan geçenleri anlatmaya ihtiyacım var. 2 yıldır biriyle birlikteyim ama onla birlikteyken sevgilisi vardı. Böyle şeyler onun için önemli değildi. Önemli olan mutlu olduğumuz şeyleri yapmaktı dedi. Başlarda sinemaydı yemekti. Böyle aktiviteler yapıyorduk sonra birlikte olmaya başladık. Ondan bir süre ayrılamadım. Hem benle yatıyordu hemde sevgilisiyle belki başkalarıylada çokça yattı. Arkadaşlarıylada tanıştım. Ama diğer sevgilisi de zaten hepsini tanıyordu. Evlenene kadar bunlar doğal şeyler evlendikten sonra böyle şeyleri karşıyım dedi. Biliyorum benle evlenmeyecekti benimda öyle bir niyetim yoktu zaten. Sonra bi ara dayanamadım bıraktım bunu. 1 2 ay konuşmadık sonra gene mesaj attı. Gene birlikte olmaya başladık. Böyle devam etti . Sonra dayanamadım sevgilisine fake hesaptan yazdım. Zaten kızda onun sevgilisi varken birlikteymişler Sonra zaten benim olduğumu anlayınca senle konuşmak istemiyorum deyip kesip attı. Sizce kıza yazmakla doğru olan şeyimi yaptım. Yoksa gereksizmiydi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgilisi olan bir erkekle çıkmak
- Konu Sahibi yase1
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #sevgili bir derdim var
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Mart 2020
- 96
- 206
- 23
- 14 Nisan 2018
- 305
- 496
- 53
Senin kendine saygın yok mu? Sevgilisi olan bir adamla ne amaçla birliktelik yaşıyorsun? Bu kadınlığına hakaret değil mi, gerçekten bazı hemcinslerimi anlayamıyorum. Şimdilik doğal ama evlendikten sonra böyle olmasınne demek.. nasıl bir bakış açısı bu.
Acilen kendine değer ver. kendini sevmezsen, kendine saygı duymazsan kimse sana değer vermez. Saygı duymaz.
Kıza mesaj atarak yanlış mı yaptım diyorsun,bu yanlışın devede kulak! Adama resmen duygu olmadan kendini teslim etmişsin. O da salyası aka aka onca zaman alacağını almış.
Canı sıkılır mesaj atar, yelken indirme. maksat birlikteliktir sadece. Sil o haysiyetsizi direk engelle
Acilen kendine değer ver. kendini sevmezsen, kendine saygı duymazsan kimse sana değer vermez. Saygı duymaz.
Kıza mesaj atarak yanlış mı yaptım diyorsun,bu yanlışın devede kulak! Adama resmen duygu olmadan kendini teslim etmişsin. O da salyası aka aka onca zaman alacağını almış.
Canı sıkılır mesaj atar, yelken indirme. maksat birlikteliktir sadece. Sil o haysiyetsizi direk engelle
Bilmiyorum bunu kendime yapmak istemedim. Onla konuştuktan sonra vurdumduymaz oldum değiştim. Çok kez ayrı kalmak istedim. O kızın yerinde olmak istemezdim ama aslında o kızın konumuna düştüm. Kendimi durduramadım. Yaptığım şeyin yanlış olduğunu biliyorum ama durduramıyorum. Bide beni suçladı hatalıymışım gibi en büyük hatayı kendim yaptım.
- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.649
- 548
- 40
- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.612
- 158
Sizce kıza yazmakla doğru olan şeyimi yaptım. Yoksa gereksizmiydi?
Tek derdin bu mu gerçekten?
Mesela, kendine karşı, yitirdiğin, öz saygın hakkında ne düşünüyorsun?
Hayır değil. Zaten en büyük hatayı kendimde arıyorum. Ama düşüncelerimi susturamıyorum. Kendimi dönüp dolaşıp onda buluyorum. Çaresizlikbütün bunların içinde tek soru kıza yazmanın hata olup olmadığı mı gerçekten ?
Kendime saygım kalmadıki. Ne istediğimi bilmiyorum. Toparlayamıyorum.Tek derdin bu mu gerçekten?
Mesela, kendine karşı, yitirdiğin, öz saygın hakkında ne düşünüyorsun?
- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.649
- 548
- 40
Hayır değil. Zaten en büyük hatayı kendimde arıyorum. Ama düşüncelerimi susturamıyorum. Kendimi dönüp dolaşıp onda buluyorum. Çaresizlik
psikolojik destek almayı deneseniz ? online olarak da destek verecek iyi isimler illa ki vardır. açıkçası bana kendi kendinize yenebileceğiniz bir konu gibi gelmedi.
- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
Böyle marjinallik olmazki. Ama evet ara ara korktumMarjinal olabilrsiniz hepiniz ama hastalık kaparım diye de mi düşünmedin?
Evet zaten öyle . Durduramadım kendimi.Asfhsgdg senin aklin karismis annem
Bi yuzune su carp istersen
Cocuk kimseyi sevmiyor sadece kim ona okey derse yatmis. O kiz olmasa baskasi olacak sen olmasan baskasi.
- 2 Ağustos 2018
- 573
- 497
- 103
- 31 Ocak 2020
- 2.502
- 9.670
- 108
Evet zaten öyle . Durduramadım kendimi.
Durdurmak zorundasin
Yoksa hem kendine saygin guvenin gidecek hem de insanlara
Yaninda acisi da cabasi
- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
Ben evlilik öncesi cinselliğe karşıyım. Hatta eşime tanıştığımız zaman ilk sorduğum soruydu. Ama böyle yazdığım zaman sanane oluyor. O yüzden marjinallik yazdım.Böyle marjinallik olmazki. Ama evet ara ara korktum
Şimdiye kadar kapmamış olman mucize. Lütfen kendine bunu yapma.
Kim ne derse desin cinsellik erkek için sıradan bir seyken kadın icin cok yaralayıcı olabiliyor. Çünkü biz duygusalız.
- 14 Ağustos 2018
- 19.657
- 2
- 73.871
- 598
zerre inanmadım olaya ama yine de yorum yapayım eksik kalmıyım.Hep beraber evlenirdiniz birbirinizle , kıza yanlış içerikte mesaj atmışsın hep beraber sevgili olalım diycektin mutlu mutlu takılıcaktınız.Merhabalar. Buraya yeni kayıt oldum birileriyle konuşmaya başımdan geçenleri anlatmaya ihtiyacım var. 2 yıldır biriyle birlikteyim ama onla birlikteyken sevgilisi vardı. Böyle şeyler onun için önemli değildi. Önemli olan mutlu olduğumuz şeyleri yapmaktı dedi. Başlarda sinemaydı yemekti. Böyle aktiviteler yapıyorduk sonra birlikte olmaya başladık. Ondan bir süre ayrılamadım. Hem benle yatıyordu hemde sevgilisiyle belki başkalarıylada çokça yattı. Arkadaşlarıylada tanıştım. Ama diğer sevgilisi de zaten hepsini tanıyordu. Evlenene kadar bunlar doğal şeyler evlendikten sonra böyle şeyleri karşıyım dedi. Biliyorum benle evlenmeyecekti benimda öyle bir niyetim yoktu zaten. Sonra bi ara dayanamadım bıraktım bunu. 1 2 ay konuşmadık sonra gene mesaj attı. Gene birlikte olmaya başladık. Böyle devam etti . Sonra dayanamadım sevgilisine fake hesaptan yazdım. Zaten kızda onun sevgilisi varken birlikteymişler Sonra zaten benim olduğumu anlayınca senle konuşmak istemiyorum deyip kesip attı. Sizce kıza yazmakla doğru olan şeyimi yaptım. Yoksa gereksizmiydi?
- 14 Ağustos 2018
- 19.657
- 2
- 73.871
- 598
marjinallik böyle bal gibi de olur.Böyle marjinallik olmazki. Ama evet ara ara korktum