Merhabalar. Buraya yeni kayıt oldum birileriyle konuşmaya başımdan geçenleri anlatmaya ihtiyacım var. 2 yıldır biriyle birlikteyim ama onla birlikteyken sevgilisi vardı. Böyle şeyler onun için önemli değildi. Önemli olan mutlu olduğumuz şeyleri yapmaktı dedi. Başlarda sinemaydı yemekti. Böyle aktiviteler yapıyorduk sonra birlikte olmaya başladık. Ondan bir süre ayrılamadım. Hem benle yatıyordu hemde sevgilisiyle belki başkalarıylada çokça yattı. Arkadaşlarıylada tanıştım. Ama diğer sevgilisi de zaten hepsini tanıyordu. Evlenene kadar bunlar doğal şeyler evlendikten sonra böyle şeyleri karşıyım dedi. Biliyorum benle evlenmeyecekti benimda öyle bir niyetim yoktu zaten. Sonra bi ara dayanamadım bıraktım bunu. 1 2 ay konuşmadık sonra gene mesaj attı. Gene birlikte olmaya başladık. Böyle devam etti . Sonra dayanamadım sevgilisine fake hesaptan yazdım. Zaten kızda onun sevgilisi varken birlikteymişler Sonra zaten benim olduğumu anlayınca senle konuşmak istemiyorum deyip kesip attı. Sizce kıza yazmakla doğru olan şeyimi yaptım. Yoksa gereksizmiydi?