• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi olan bir erkekle çıkmak

yase1

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2020
7
0
6
30
Merhabalar. Buraya yeni kayıt oldum birileriyle konuşmaya başımdan geçenleri anlatmaya ihtiyacım var. 2 yıldır biriyle birlikteyim ama onla birlikteyken sevgilisi vardı. Böyle şeyler onun için önemli değildi. Önemli olan mutlu olduğumuz şeyleri yapmaktı dedi. Başlarda sinemaydı yemekti. Böyle aktiviteler yapıyorduk sonra birlikte olmaya başladık. Ondan bir süre ayrılamadım. Hem benle yatıyordu hemde sevgilisiyle belki başkalarıylada çokça yattı. Arkadaşlarıylada tanıştım. Ama diğer sevgilisi de zaten hepsini tanıyordu. Evlenene kadar bunlar doğal şeyler evlendikten sonra böyle şeyleri karşıyım dedi. Biliyorum benle evlenmeyecekti benimda öyle bir niyetim yoktu zaten. Sonra bi ara dayanamadım bıraktım bunu. 1 2 ay konuşmadık sonra gene mesaj attı. Gene birlikte olmaya başladık. Böyle devam etti . Sonra dayanamadım sevgilisine fake hesaptan yazdım. Zaten kızda onun sevgilisi varken birlikteymişler Sonra zaten benim olduğumu anlayınca senle konuşmak istemiyorum deyip kesip attı. Sizce kıza yazmakla doğru olan şeyimi yaptım. Yoksa gereksizmiydi?

kıza yazmakla yanlış şeyi yapmamışsın ama neden kendine bunu yapıyorsun? yani miden nasıl alıyor onu merak ediyorum. bence hayatından tamamen çıkar, öyle biri yokmuş gibi davran ve hayatını düzene sok.

Senin kendine saygın yok mu? Sevgilisi olan bir adamla ne amaçla birliktelik yaşıyorsun? Bu kadınlığına hakaret değil mi, gerçekten bazı hemcinslerimi anlayamıyorum. Şimdilik doğal ama evlendikten sonra böyle olmasınne demek.. nasıl bir bakış açısı bu.
Acilen kendine değer ver. kendini sevmezsen, kendine saygı duymazsan kimse sana değer vermez. Saygı duymaz.
Kıza mesaj atarak yanlış mı yaptım diyorsun,bu yanlışın devede kulak! Adama resmen duygu olmadan kendini teslim etmişsin. O da salyası aka aka onca zaman alacağını almış.
Canı sıkılır mesaj atar, yelken indirme. maksat birlikteliktir sadece. Sil o haysiyetsizi direk engelle

Bilmiyorum bunu kendime yapmak istemedim. Onla konuştuktan sonra vurdumduymaz oldum değiştim. Çok kez ayrı kalmak istedim. O kızın yerinde olmak istemezdim ama aslında o kızın konumuna düştüm. Kendimi durduramadım. Yaptığım şeyin yanlış olduğunu biliyorum ama durduramıyorum. Bide beni suçladı hatalıymışım gibi en büyük hatayı kendim yaptım.

bütün bunların içinde tek soru kıza yazmanın hata olup olmadığı mı gerçekten ?
Hayır değil. Zaten en büyük hatayı kendimde arıyorum. Ama düşüncelerimi susturamıyorum. Kendimi dönüp dolaşıp onda buluyorum. Çaresizlik

Hayır değil. Zaten en büyük hatayı kendimde arıyorum. Ama düşüncelerimi susturamıyorum. Kendimi dönüp dolaşıp onda buluyorum. Çaresizlik

psikolojik destek almayı deneseniz ? online olarak da destek verecek iyi isimler illa ki vardır. açıkçası bana kendi kendinize yenebileceğiniz bir konu gibi gelmedi.

Sen neden onunla devam ediyorsun ki? Sonu olmadığını bilerek devam etmek kendine haksızlık değil mi?

Hic birinizde sevgi yok hepinizin derdi ayni cikari ayni, neyi dert ediyosunuz ki o cocuktan hic hir farkiniz yok herseyi gormezden geliyorsunuz hepiniz

Böyle marjinallik olmazki. Ama evet ara ara korktum🤦‍♀️
Ben evlilik öncesi cinselliğe karşıyım. Hatta eşime tanıştığımız zaman ilk sorduğum soruydu. Ama böyle yazdığım zaman sanane oluyor. O yüzden marjinallik yazdım.
Şimdiye kadar kapmamış olman mucize. Lütfen kendine bunu yapma.
Kim ne derse desin cinsellik erkek için sıradan bir seyken kadın icin cok yaralayıcı olabiliyor. Çünkü biz duygusalız. 😉

Merhabalar. Buraya yeni kayıt oldum birileriyle konuşmaya başımdan geçenleri anlatmaya ihtiyacım var. 2 yıldır biriyle birlikteyim ama onla birlikteyken sevgilisi vardı. Böyle şeyler onun için önemli değildi. Önemli olan mutlu olduğumuz şeyleri yapmaktı dedi. Başlarda sinemaydı yemekti. Böyle aktiviteler yapıyorduk sonra birlikte olmaya başladık. Ondan bir süre ayrılamadım. Hem benle yatıyordu hemde sevgilisiyle belki başkalarıylada çokça yattı. Arkadaşlarıylada tanıştım. Ama diğer sevgilisi de zaten hepsini tanıyordu. Evlenene kadar bunlar doğal şeyler evlendikten sonra böyle şeyleri karşıyım dedi. Biliyorum benle evlenmeyecekti benimda öyle bir niyetim yoktu zaten. Sonra bi ara dayanamadım bıraktım bunu. 1 2 ay konuşmadık sonra gene mesaj attı. Gene birlikte olmaya başladık. Böyle devam etti . Sonra dayanamadım sevgilisine fake hesaptan yazdım. Zaten kızda onun sevgilisi varken birlikteymişler Sonra zaten benim olduğumu anlayınca senle konuşmak istemiyorum deyip kesip attı. Sizce kıza yazmakla doğru olan şeyimi yaptım. Yoksa gereksizmiydi?
zerre inanmadım olaya ama yine de yorum yapayım eksik kalmıyım.Hep beraber evlenirdiniz birbirinizle , kıza yanlış içerikte mesaj atmışsın hep beraber sevgili olalım diycektin mutlu mutlu takılıcaktınız.

Okurken inşallah fake dir dedim değilse acilen kendini topla bacım farkında mısın bilmiyorum ama kullanılıyosun okurken insanın içi yanıyo bu nasıl bi yokluktur memlekette adam mı kalmadı bi sürü kız kimin eli kimin cebinde belli değil rabbim yardımcın olsun ne diyim

Back