kadının ne suçu var peki?
belki hoşlandı çocuktan adım atmak istedi öğle yemeğine beraber inelim diyerek suç mu bu?
çocuk evli değil sevgilisi yok.
işyerinde gizledikleri için ilişkilerini kız ne bilsin çocuğun sevgilisi var.
çok suçu var
3 sene içerisinde 2 kişinin sevgili olup olmadığını anlamak gayet de mümkün
açıkça söylenmese bile anlar insan. bilmiyor, anlamadı kısımlarını bi geçelim kimse kimseyi kandırmasın
bu dünyada nedense herkes işine geldiği zaman çok saf, işine geldiği zaman çok kurnaz.
bazı nedenlerden dolayı iş yerinde bir ilişkimiz var diye acikca söylemedik. Ama zaten herkes biliyor. Çok uzun olmasın diye ayrıntılara girmek istemiyorum ama biliniyor beraber olduğumuz.
Sorum şu, gecen gün bir kız gelip sevgilime diyor ki gel öğle yemeğine gidelim.
Bu kız daha önce de herkesin olduğu gruba benim yapacağım bir işi, üstlerimizin işin öneminde dolayı benim değil de sevgilimin yapmasını istediğini ima eden bir şey yazmıştı. Sonra benim çok canım sıkıldı ve gidip mesajı da göstererek sorumluya sorduk (normalde ben pek oyle seyler yapmam tamam diyip geçerim) sorumlumuz ben öyle birsey demedim falan dedi hatta onu uyardılar sanırım sonra, görev paylaşımı yapması gerekiyor ama bambaşka şekilde lanse ettiği için.
yani şurada yazan işi çevirebilecek kurnazlıkta birinin, bunların ilişkisini bilmeme/anlamama ihtimali sıfır benim gözümde
diğer kişinin sırf cinsiyeti kadın diye elalemin sevgilisine göz koymasını "yazık ya bilmiyormuş kız ilişkisi olduğunu, kıyamam" draması yapıp savunacak değilim
bal gibi de suçlu
üstelik kadın üstü üzerinden yani başkası üzerinden yalan söyleyebiliyor
+
öyle önüne gelene adım da atılmaz
adım atacaksa ilk yapması gereken şey kişinin sevgilisi var mı yok mu onu araştırmak
sırf şunu araştırmadan bodoslama adım atması bile onu suçlu yapar
+
hayatın akışına ters yorumlarla şu kızın savunulması komiğime gidiyor
hiç mi iş yerlerinde çalışmadık, bu tarz şeyler açıkça ilan edilmese bile bilinir, en kötü ihtimalle birileri anlar
başkaları mutlaka haklarında konuşur, duyarsınız, kulak misafiri olursunuz
kaldı ki göz koyduğunuz biri varsa algılarınız daha açık olur, mutlaka öğrenebilirsiniz yani
o yüzden biz bi geçelim kızı aklama çabalarını.