- Konu Sahibi yesilmavigri
-
Ben senin tavrını gayet doğal buldum . Bırak aramasın . Kimsenin seni bir şeylere zorlamaya hakkı yok , ailenin tutumlarını eleştirmeye hakkı yok . En iyisini yapmışsın
sanırım bende senle hemen hemen aynı tepkileri verirdim ama kendince arkadaşında haklı.. neden diyceksin?
zaten bence yeterince taviz vermişsiniz ailecek. işin hiç bir ciddi boyutu yokken ailenle fazla samimileşmiş bence..
Inandigin konularda taviz vermemelisin.Eger yaptigin davranista hakli olduguna inaniyorsan sakin geri adim atma.Ustelike cok gencsin bu insanla evlenmeyebilirsin de. Erkek arkadasinin biz evlenen jkadar boyle olacaksa gerisini sen dusun lafini etmesi gayet onur kirici. Ailen zaten yeterli izini vermis terbiyesizlik yapip seni kendi kararlarini alamamakla suclamasi cok yanlis. Bence yuz vermissin astar istemis.
ben 26 yaşındayım 4 yıldır falanda uzun tatiller olmasada ara ara kaçamak yapıyoruz, ama sevgilin iyi niyetli gibi gelmedi bana, yani seni zorlayarak bişeyler yaptırmaya çalışması çok çirkin, ne demek artık 18 yaşındasın istediğini yaparsın?? anne baba eline baktığın sürece zaten göbekten bağımlısın onlara, 18'den sonrada saygı sevgi gereği ve onların sağduyusuna güvendiğinden biçok şeyi danışıyosun, kendisi serseri ruhlu olabilir ama seni yoldan çıkarmasına izin verme, daha küçüksün hem tatile çıkmak için, istediğiniz gibi görüşebiliyomuşsunuz bu yaş için bu yeterli bence
Yaşın 18 ama sanki 26 gibi hızlı yaşamaya meyillisin , tatile çıkma senin uygun suz fotolarını çeker ayrılmak istediğinde tehdit eder yaşın ne gerekiyorsa onu yaşa fazlası mutsuz eder ,çok şey bildiğinide sanma !
Yaşın 18 ama sanki 26 gibi hızlı yaşamaya meyillisin , tatile çıkma senin uygun suz fotolarını çeker ayrılmak istediğinde tehdit eder yaşın ne gerekiyorsa onu yaşa fazlası mutsuz eder ,çok şey bildiğinide sanma !
Yaş farkı var canım, senin yaşında olsam belki ben de düşünebilirdim ama yaşımızı bu gibi şeyler için küçük buluyorum. Kendi annesi de gece dışarı çıkmasına vs karıştığında rahatlıkla kavga edebiliyor annesine. Bu arada eğitimsiz insanlar da değiller annesi öğretmen babası doktor. Benim de babam öğretmen emeklisi. Annem fakülte hastanesinden emekli.
Bende evlenmeden önce eşimle sevgiliyken gayet rahat buluşabiliyorduk dediğin gibi eşim bize gelebiliyordu vs. Bazı özel günlerde de geç geldiğim oluyordu ama şehirdışına veya tatile çıkmak gibi bir ihtimalim yoktu. Buna annem izin vermezdi.
Fatihte bunu bildiği için yada öyle olması gerektiği için hiç bir zaman böyle bir teklifte bulunmadı. Erkek arkadaşının bu teklifi hoş değil açıkçası. Sonuçta ailenenden böyle birşey istemen için seni zor duruma sokmaması lazımdı. Senin tavrın çok normal ve çok güzel.
yaşın 18 çok küçüksün. ve soruna cevap: ben 27 yaşındayım sevgilimle tatile çıkmam. Doğru değil
Sonradan bana senin bunu ailene sorman ve onlara ısrar etmen bana verdiğin değeri gösterir ama sen kestirip atıyorsun dedi. Neden ben ailemle onun yüzünden papaz olayım ki? Mantıksızlığa bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?