Sevgilinizle,nişanlınızla ne kadar konuşuyorsunuz?

Sabah uyandigimizda gunaydin mesajlari veya aramalari..
Ogle arasinda yemekten sonra neler yapiyorsunlu konusmalar ve aksam icin plan yapmalar yada olan bir durum hakkinda gorusmeler
Aksamda normal konusmalar

Yeni işe giren birinin yorgun olması, arayamaması çok normal. Anlayışlı olun zamanla ortama alıştıkça düzenine göre arar sorar. Biz sanırım 2 saat rahat konuşuyoruzdur, akşam uyumadan. Gün içinde de whatsapptan sürekli iletişim halindeyiz. Ama ikimizin başında da amir, müdür yok bu nedenle telefonla konuşma diyecek biri de yok. Ben yanımda çalışan birinin elinde sürekli telefon görsem uyarırım. Mutlu olmaya çalışın, böyle küçük şeyleri kafanıza takmayın. Mutluluklar:)

Sevgiliyken deli gibi konuşurduk.
İş saatleri içerisinde mesajlaşırdık.
Hiç zamanımız yoksa WC'ye gidince yazardık. :KK23:
Farklı şehirlerde olduğumuz için de bütün akşam konuşurduk çok önemli bir şey çıkmadıkça.
Görüşmediğimiz zaman artınca, abartıyormuşuz sanırım. :KK53:

özleyin birbirinizi daha iyi. anlatacak bir şeyler olur uzun uzun konuşursunuz.
walla ben 8 senedir aynı yerde çalışıyorum eşimle patladımm. konuşacak hiç bir şey yok.

günde 1-2 saat konuşma süresi azımsanacak bir süre değil bence.
Sürekli konuşulsa ne bulacaksınız ki konuşacak_?

Sevgilim çalışırken günaydın napiosun naptin nettin diye konuşurduk masa basi çalışırdı aksam geldiginde de öyle uzun uzadıya konusmazdik kalmamisti yanı o kadar zaman her dk çit çit msjlasmaktan konu falan :) şimdi konuşamiyoruz.çünkü.. En Büyük TÜRKİYE

ben eşimle sevgiliyken günde 1 saat skype da konuşurduk ama her gün değil. bazen birbirimize bir kaç mesaj yazadık. ya da eğer yüzyüze konuşmuyorsak chatte yarım saat falan konuşurduk. bence çok konuşmayın zaten, normal yani :)

Valla bekarken konustugun gibi evlenincede lonusacaksin sanma o yuzden cok alisma derim is yogunlugu gecim sikintisi su bu derken aksam oluyor

Biz de gun icerisinde toplam 1 saat konusuyoruz molalarinda . Aksam eve gelince de onemli bisey olduysa onu konusuruz bana sorar neler yaptin diye o da 1 saat surer en fazla. Yani calisan bir sevgiliniz varsa bence 1-2 saat olmasi gereken konusma suresi malesef . Benim sevgilim haftanin 7 gunu calisiyor bir de :KK43:

İkimizde 9-6 arası çalıştığımız için gün içinde ara sıra mesajlaşıyoruz. İş çıkışı ve yatmadan önce de konuşuruz. Biz öğrenci zamanı da ergenler gibi mesajlaşırdık şimdi yeni yeni azalttık diyebilirim.

çalışma saatlerimiz 08.00- 18.00
İki kere o beni arar bir kere de ben onu (2 dakikalık görüşmeler bunlar tabi)

eşim öğleye kadar o gün rahatsa yoğun değilse bir kez mesaj atar. atmadığı da olur.

öğle yemeğinde muhakkak arar, 12:20de telefonum çalar hiç şaşmaz :) genelde öğle yemeğinden sonra çıkışa kadar yoğun olur. 18:20 de çıkışta da arar. hepsi bu yani. gün içinde aramak mesajlaşmak gibi aktivitelerimiz olamıyor işi genelde yoğun olduğundan.

Heeerr gün ne konuşulur ki naber nasılsın falan filan her gün her gün artık sıkar konuşcak az şey kalır özledikçe aranır arada imojinli mesaj atılır falan .. Çok abartmamak lazım.

Sabah günaydınla başlar iyi gecelerle biterdi sevgiliyken konuşmayı sevmem sürekli mesjlaşırdık :KK51: evlendik ben uyurken işe gidiuor uyanınca gene günaydın msj atıyorum gün içindede msjlaşırız iyi geceler msjı yerine öpücüğü veriyorum artık :21:

Birbirimize işimiz düşmedikçe yada soracağımız bir şey yoksa hiç. Ama bşz evliyiz iş bitince birlikteyiz zaten diye haş hatır sormaya pek gerek duymuyor insan. Bazen iş az olunca bir konuda muhabbet edebiliyoruz mesajla ama nadir.

Nişanlıyken 3 günde bi konuşurduk.
Şmdi 3 yıllık ewliyz hergün konuşuyorZ telde. Hatta bazen günde 3 defa yarım saat fln.. Ve sabah gidip akşam ewe gelir . :KK59:

Hiç konuşmuyoruz. Çünkü sevgilim yok :rolleyes:

Şaka bir yana hep merak etmişimdir ideal konuşma limiti nedir diye, benim tanıdığım çiftler telefona yapışık yaşıyorlar, yaşımızdan ötürü mü bilemedim :KK53:

Herkese selamlar. :)

Merak ettiğim bir konu var.Gün içinde çalışan sevgilinizle,nişanlınızla ne kadar mesajlaşıyorsunuz ya da konuşuyorsunuz?İşten sonra size konuşmak için ne kadar zaman ayırıyor?
Bu yaz sevgilim işe girdi,2 aydır doğru düzgün konuşamıyoruz.Akşam eve döndüğünde de yorgun olduğundan erken uyuyor. Yani gün içinde iletişim halinde olmamız 1,2 saati pek geçmiyor.Bazen bu durum canımı sıkıyor,hatta çok kavga ettik. Ben de sizlere sormak istedim,sizlerde de durum aynı mı diye merak ediyorum... :110::110::110:

Sabah gözünü açar açmaz başlayıp gece uyuyana kadar.mesajlasiyoruz is yerinde olsada umursamayip sürekli mesaj atar konuscak bişey olmasa bile sürekli eee daha daha diyen bi insan ve ben çok sıkıldım keşke günde 1 2 saat konuşsak.

Ben 29, sevgilim 39. Uzun zamandır beraberiz. İkimiz de üst düzey işlerde çalışıyoruz. Gün içinde bazen çok yoğun olsak da, 2 saat eğer kesintisiz hiç mesaj atmamış ya da aramamışsak birbirimizi, ikimiz de huzursuz oluyoruz. Devamlı iletişim halindeyiz. Hiç bir şey yapamasak, kalp falan yolluyoruz birbirimize, aklımdasın baabında :) Onun dışında da, gün içinde - mesai saatlerimizde - 4-5 kez telefonda konuşuyoruz,sayısız kez mesajlaşıyoruz. Akşam iş çıkışında buluşuyoruz. 2 gün görüşmesek 3. gün kavga ediyoruz, sitem ediyoruz. Eve gelince kısa bi mesajlaşma faslı ve yatmadan yarım saatlik telefon faslı ve kapanış :)
AMAAA...
Bundan önceki ilişkilerimde hiç sevmezdim meesajlaşim konuşim uzun uzun vs. Kapasın diye hı hı evet hı hı der dururdum, ama onları da seviyordum yani öylesine ilişkiler değildi. Ama eğer ruh ikizini -ya da öküzünü- bulursan, galiba insan onsuz duramıyor.

Yakında söz nişan hazırlıkları başlayacak o zaman bakalım neler olacak :)

Back
X