• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizle mesajlama diyaloglarnz :)

Ben yerim bu adamı yaaaaa.. okadar güzel mesajla uyandırdıki benim aşkım bugünnn, Bakın ne yazmışşŞeniz

Aşkım: Ben her sabah olduğu gibi bu sabahta sana uyanıyorum Tıpkı Bu sabah uyandığım gibi

Ben:Canım sevgilim seni çok seviyorum bende sana uyandım aşkım, yeni bir sabah ve sana kavuşmam için 1 gün daha eksildi

Aşkım: Kalbimin tek ortağı sonlarımın Başlangıcısın Nefesim AŞKIM NAMUSUM DEYEBİLDİĞİM VE GÜVENEBİLDİĞİM RAHATÇA ARKAMI DÖNEBİLEĞİM TEK KİŞİSİN TOSUNUM DİYE BİTİRMİŞ SONUNUDA (ZAYIF OLDUĞUM İÇİN ALAY EDİYOOa.s)
:asigim:

ayyy canımmm :)tosunum hee benimkide tontişim der zayıf olduğum için yinede:)aman zayıf olalımda öle desinler kız boşverrr

Canım her sabah böyle güzelliklerle uyanırssın merwecim bu ne sewgiii ahhhh:1hug: aşkla :asigim:sewgiyle kalın a.s.

Ben yerim bu adamı yaaaaa.. okadar güzel mesajla uyandırdıki benim aşkım bugünnn, Bakın ne yazmışşŞeniz

Aşkım: Ben her sabah olduğu gibi bu sabahta sana uyanıyorum Tıpkı Bu sabah uyandığım gibi

Ben:Canım sevgilim seni çok seviyorum bende sana uyandım aşkım, yeni bir sabah ve sana kavuşmam için 1 gün daha eksildi

Aşkım: Kalbimin tek ortağı sonlarımın Başlangıcısın Nefesim AŞKIM NAMUSUM DEYEBİLDİĞİM VE GÜVENEBİLDİĞİM RAHATÇA ARKAMI DÖNEBİLEĞİM TEK KİŞİSİN TOSUNUM DİYE BİTİRMİŞ SONUNUDA (ZAYIF OLDUĞUM İÇİN ALAY EDİYOOa.s)

aşk diye buna deniliyor galiba maaşallah size belinaycığım :asigim:

içim bir tuhaf oldu :nazar:

Bu devirde böyle bir aşk....a.s
Kelimeler bazen gerçekten kifayetsiz kalıyor.:1no2:

bende yazayım bari benım aşkım ordu da asker 14 aydır:) mecburen erken yatması gerekiyor sabahları 5 te kaltıgı için bi akşam mjlaşırken ben uyuymalıyım aşkım dedi ;

ben:aşkım sen tavuk oldun he tavuklarla birlikte yatıyorsun tatlım:)
aşkım: aşkım ben horozum sabah 5 te kalkıp ötmem lazım:)

canım sevgilimd ebenı böyle hep güldürür işte askerden bile böyledi bitanem hiç bizaman askerde olmasına ragmen bile beni hiç üzmedi allah ondan razı olsun:)

yaaa siz çok şekersiniz
ama anlatma heryerde nazar olacaksınız

dün gece tam saat 23 :00 bi yandan günlügümü yazıp şafagın üstüne bi çizgi daha çizerken biyandanda gözüm tlfnda iiçimde bişey uff bugnde açmadı tlfnnu diyodumgünlügü yazdım elime tlfnu aldım attıgı eski msjları okumak için iniordum aşagı birden tlfn kendiliginden ilk msja gitti ve bitanemmm diye bi msj şok oldum inanmıorum dedm ve başladım aglamya::(
msj atmıştı allah duamı kabul etti valla ya çok şaşırdım yazdııgı bi iki msjı yazacagım buraya
o:=nasılsın aşkım
ben= iyim bitanemm çok özledim sen nasılsın beni boşver iyimisin rahatmısın?
o:=iyim işte:( çok özledim canım tlf bulduım yine hemen aldım yatagın içindeyim şuan napıorsn
ben:=bende yatakdayım uyumaya geçicektimki sen attın :)
o:=tomurcuk yarim iyi ol hep gül tmmı
ben:=tmbalım ama sende gül hep bak bigün daha bitti kavuşmamız için günler azalıo
o:=o canını yerim ben senin kız:= bugun naptın hesap ver
ben:=ee uu şee:) yengemdeydim bugun hep
o:=hadi ya ben seni çarşıda gördüm çay içiodun:P kız yicem bak seni
ben:=ya aşkım uff yaaaa
0:=ne ufluyon kız bak gebertirim seni emoşş
ben:=gelde geberytt hıh
o:=bebişimiz napıo
ben:=aaa çok büyüdü bebişimiz seni özledi emeklemeyede başladı :):):)(tabi olmayan bebek:)
o:=yerim sizi bebelerim benim.kız düşünsene bebişimiz var benim kucagımda sende kolumda geziorum of emoş offff
ben:=ayy ne güzel olurdu balım ya:(
sorada iki üç msj attım baktım uyuya kalmış balım orda yaaa:(

"Gül'güzeli"yim ben onun....
ve genelde ööle hitap eder bana aşkımmm :)
msjlara gelince ööle cok ki......

bana evlenme teklifi etiği gecenin ertesi akşamı yazmıştım...5 yıl oldu ama bilirsiniz önemlidir biz bayanlar için tek taşın takılarak söylendiği o evlilik teklifi..
ben:
''dün gece bi ayin gibiydi benim için..varsa sevda adına bir melek ona adanmış bir dilekti''
o:
''aynı çatı altında olmasakta..aynı havayı soluyor,aynı yıldızlara bakıyoruz..kadehimi yıldızlara kaldırıyorum...sana içiyorum..şerefine sevgilim..bir gün aynı çatının altında buluşacağız .

bu biz ayrılmadan attığı bir mesajdı.
klasorlerimde olduğu için bunu kopyalıyorum.
"şimdiye kadar yaşattığım bütün hayal kırıklıkları için özür dilerim ama sadece şunu bil yeter seni çok seviyorum hatalarım oldu olmadı değil ama o yalandan başka hiçbirşeyim yalan değildi,her an her dakika senin yanında olmak istedim. 47gündür senindim bundan sonrada seninim.her zaman seninleymişim gibi davrancam,kimse bana dokunamıcak,bakamıcak......bu bi kaç günü yaşatmak istemezdim yaşamakta istemedim ama dedim ya ikimizde inat ettik.. hala seninim bunu bil sadece!! benim hakkımda istediğini söyleyebilirsin ama sen benim için hala benim hayatımın anlamısın..
son defa bir şans istiyorum evet bu bi kaç günde cok üzdüm seni,üzüldümde. ama herşeyi düzeltmek isterken yine kotu olduk..."

ayrılmamızdan çok once attığı bir mesaj..
inşallah benden başka kimse dokunmaz bakamaz ona..
o benim ya..ayrıda olsak..canım kanım diyorum.Allahım şaşırtma ya..

off canımsın yaa bu kadar seviyorsunuz birbirinizi neden ayrısınız daha barışırsınız inşallah Allah kimseyi ayırmasın

o:napıyorsun bitanem
ben:hiç işte napayım aynı şeyler
o:kolay gelsin aşkım
ben:sanada kolay gelsin aşkım
o:sağol aşkım
ben:dostlar sağolsun
böyle yazınca aradı açmadım.
ben:sen beni arama sesimi duyma sadece msjla sor nasılsın die tamam mı bida tel yok sana
o:off ya..gıcıkmısın nesin aşkım ya..
o:huysuz
o:huylu(peşpeşe atıp durdu bu mesajları
o:oy aşkım oyyy.
ben:sanada oy sanada oy
o:tüm oylar bana oley...
ben:evet tüm oylar sana tebrikler dünyanın en gıcık askeri seçildin bu oylarla.
o:canım benim:)seni çok seviyorum...
bizim msjlar hep böyle.ufacık şeylerle huysuzluk çıkarırız:)

Back
X