• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizle mesajlama diyaloglarnz :)

Mustafam:Sen benim için hep özeLsin ama bugüne özeL sevgiLİiLer günün kutLu oLsun MeLeğim :asigim:
(tatLım benim o ya)
Mustafam:Canımsın benimm :asigim:
Ben:Sen de benim bebeğimm :asigim:
Mustafam:O güL yüreğinden öpüyorum :asigim:

Sevgilim: aşkooom ne ediyosun?
Ben: yemekteyizi izliyorum aşkım sen?
Sevgilim: afferin len izle evlenince yapmak için bişiler öğren böcüüm benm
Ben: hiç uğraşamam
Sevgilim: seni yerim o zaman prenses
Ben: yavaş ye boğazına takılmasın :D
Sevgilim: ölümüm senden olsun prensesim benim kurban olurum lan sana özledim yarın sabah gelicem kapına 9da çık erkenden tüm gün bizim olsun aşkım bilion peder izin vermio fazla
Ben: tmm kes ya tarif alamıom konuşuruz sonra hadi mcxx :D:D:D:D:D
Sevgilim: odun aşkım benim tmm sonra ararım seni iyi yaz tarifleri hadi mcx

oyy oyyy benim kuzum hiç mesaj çekmeyi sevmiyor ki...bir msj çekiyom hemen arıyor...bende tam tersi hep mesajlaşmak istiyorum...o kadar ekranı doldurup yazıyorum..yazdığı en uzun cevap değişik stillede...
-- evet canım
---bende yivrim
--tamam canım...
:nazar::nazar::nazar:

aynennnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben dünayalr kdr yazıyorum 5 kisa msjı dolduruyormm yazdıgı sey aynen bu

ok askım..
tmm askm
tmm öyle olsn
neden
evet
ok

Allahtan bi ii geceelr msjı uzun biraz sinir şey ya:oklava:

senağlamasenağlamabendee mesajlaşmak istiyoruuummmmsenağlamasenağlama çok güzelsinizz hepinizzz hep mutlu olunnnn:asigim: aşkla kalın:asigim:

-.-'
Hiç uzun mesajlara gelemez. Ben döktürürüm döktürürüm, şarkı sözleri cicili bicili şekilli harflerle süsler püslerim, mmsler atarım, bana mısın demez.:dilcikar: Direk arar o da aynı yukarda ki arkadaşın dediği gibi -.-' Ya ama ben mesajını okumak istiyorum hayatım ya ne olur iki cümleyi söyleyerek değil de yazarak yanyana getir ): taaa 2 sene önce ki mesajlarını saklıyorum da açıp onları okuyorum valla. :kızgın: O zamanlar daha tazeydik ya yazıyordu az çok o da öyle abidik gubidik tarzda benim gibi :D Şimdi saldı :D Sadece özel günlerimizde uzun yazıyor artık. Buna da şükür. (; fisfisfis

ben-aşkım napıon
o-tv izliyorum aşkım sen napıon
ben-aynen aşkım bende

aradan zaman geçer

ben-aşkım neden ben yazmadan msj yazmıyorsun
o-ne yapıyorsun dedim tv izliyorum dedin aşkım daha ne yazayım
ben-iyi!!!!!
o-Ama aşkım böyle yapma ya bitanem vs.........

artık bu duruma geldik yani gerisini düşünemiyorum senağlama

o =aşKım,bebeğim biTaneciğim günaydın seni çoOoOokkk sewiorum :)
ben=günaydn bitanem uykum war..
o=ouuyy kıyamam aşKıma hadi biraz daha uyu
ben=tamam bitanem :) mcx (bi uykuya dalıorum uyandığımda saat ikindin 5 olmuş zawallı bebisim hala uyanmamı beklio :D )

ben=bebeğim uyandım napıosn?
o=günaydn uykucu askım benim khkh ..derse giriorum bitanem :(

we o derse girer Çok üzgünüm çoook bekleme sırası artık bendedir :D :delphin: o sırada bende çalışırım tabi boş durmaım die :/ saat 23.00 olur askım dersten çıkıp ewe gelir..msjlaşma faslını bitirip gece 2 ye kadar msden dewam ederis :asigim:

ahhh çok sewiorum :asigim:

yaaa aşağı yukarı herkes aynı yazışıo :CüvCüv: yeter okumıcam aşkımı özLüorum yaa Şeniz

Daha 10 dk lık taze çıktııı bu msjlarr... İkimizde nöbet tutuyoruz da bi fasıl msjlastık :))
kaydirigubbakcemile2
Bebeğim: Hayatımın anlamı ne yapıyor bakalım..
Ben: Tam sana msj atacaktım vazgeçtim işin vardır diye :) Seni çok seviyorum hayatım.Ne yapayım öyle çalışıyorum.Ayyy bitanem seni çok seviyorum.Sen ne yapıyorsun.
Bebeğim: Bende seni seviyorum birtanem benim.Bende aynı geziyoruz öyle.Kalp Kalbe karşıymış bak bebeğim.:)))
Ben:Canımın içi ölürüm sana ben yaaa dikkatli ol canım kıyamam sana.Dikkat et kurban olduğum.
Bebeğim :Daha msj gelmedi ondan kesin yine çok çalışıyo benim bebeğim
:a015:

:asigim::asigim:

Tam dedim ki işi vardır diye.şimdi aradı delikafadulden:asigim:

şimdi yanımda degil askerde fakat bana laf aralarında sıkıştırmayı iç unutmadığı şu cümle :

(burdayken hep bulusrduk hergün ama bazen işi olurdu yarım gün bulusabilecek olurduk ben fakulteye gidecem tabi o yok gelemicek ya o gün)

o:makyaj yapma saçını falanda açma ben bu gün çıkışta alcam seni
ben:ok ama makyaj yapacam ya akşam geleceksin zaten
o:yok ya yapma gereği yokki ben yokum zaten bitti kapandı konu
ben:ok yapıcam grsrz askım(pis pis gülüyorum)
o:(delleniyo) uzatma komik değil yapmıcaksın bitti

ya walla cok özledim onuuuuuuu

kızlar agladım biliomusunz şuanda belinay merve özelklede sennkileri okurken:(benim aşkım askerde ve msjlaşmayı özledim bizimde avea bedava hep msjlaşırız ama yok şimdi:(
kaptım ajandamı eski yazdıklarını yazıorum şimdik....

bebegim yazmıştı bunu: ah caan seni beyaz gelinligin içinde salna salına yürüdügünü görecek kadar ömrüm varmı acaba bilmiorum seni çok seviorum canım aşkm sevgilim EMOŞUMMM

CANIMSIN SEN BENıM HAYATIM KAıNATTAKı HEREŞY Bı YANA SEN Bı YANA ÖMRÜM SENıNLE GEÇSıN ıSTıORUM KARTANEM

AŞKIM NAMAZ KILDIM BıZıM ıÇıN DUA ETTıM HERŞEYıM SENıNLE UYUO YAŞAM TARZIN KARAKTEERıN ıYıKı VARSIN HEREŞYıM BENıM SANA ÇOK BAGLANDIM ALLAHIM BıZı AYRMA:(

MELEGıMMMM ÇıÇEGıMM ZEYTıNıMM KARA GÖZLÜM BENıM KARA KAŞLIM NPION:)

O=AŞKIMMM
BEN=BÖCÜŞÜM
O=NAPION KIZ
BEN=HEÇ LAN SEN NAPION BAKıM
O=SENı ÖZLÜOM
BEN=YıRıM YıRıM BALIM
O=KAYMAGIM TATLIŞIM
BEN=SUS GEBERTıRıM SENı
O=ÇOK ÖZLEDıM
BEN=BENDE KUŞUM ÇOK ÇOK

AKŞMKı Bı MSJLAŞMAMIZ
BEN=YATAGA GıRDNMı
O=GıRıORUM 100 E KADAR SAY:)
BEN=TM 123456789 BÖYLE SAYIORUM BU ARADA:)
O=DELÜ
BEN=GEL LEN HADE SIPAM
O=GELıOM HOOOP GELDıM OHH YATAGI ISITMIŞSIN
BEN=ÜSTÜMÜ AÇTIN BAK YA ATARIM AŞAGI SENı (TABı HAYAL BUNLAR:)

KIZ SENı VE BEBEGıMı ALCAM KOYNUMA SABAHA KADAR KOKLUYCAM BEBEGıM BENıM GÜSEL YARıM KARAGÖZLÜM
BEN=YEŞıLıM FISTIK GÖZLÜM BÖÇÜŞÜM

BıKERE ÇOK GÜLMÜŞTÜM ŞU MSJINA PıSLıK YA:)
YAZMIŞTIMKı BEN=AŞKIM LEN BEBEGıMıZ OLSADA BÖLE ONU BICIBICI YAPTIRSAK ODA YAZMIŞTIKı
O:=SORADA BıZ BICIBICI
HAHAHA:)

BÖYLE ıŞTE ÖZLEDıM MSJLAŞMAYI GELSEDE MSJLAŞSAK OFFF

Son düzenleyen: Moderatör:
Benım askım 1 tanedır ya :) bana hep '' MeLeqim bni hic bırakma sen oLmassan yasayamam sevqiLim 1tanem bebeqim hayatımın anLamı prensesimm ...vs vs '' der hihoyyyt

Bende ona '' Bırakır mıyım hıc sevqıLım bnde sensız yasayamam canım askım 1tnm bööörtlenli recelim :D derim gamyoncuiremsu ona özellıkle de cok yakısıklısın askım ya bakmaya doyamıyorum qıbı sozler söyledim mi cok şimarır kaydirigubbakcemile5

bugun 04 04 ve benim doğum günüm dün gece saat bir gibi bi msj geldi tam uykuya geçtgim saatlerde
CANIM BıTANEM HAYATTAKı TEK VARLIGIM BUGUN ÇOK GÜZEL Bı GÜN ÇÜNKÜ SEN DÜNYAAYA GELDıN ŞUAN BELKı UYUYOSUN AMA BEN UYUYAMADIM SENıN DÜNYAYA GELMENı BEKLEDıM.CANIM YARıM DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSN.HEP MUTLU HEP GÜLER YÜZLÜ KAL.SEN BENıM NARıN ÇıÇEGıMSıN GÖZLERıN ÖPÜORUM.

VE BUNU OKURKEN ŞOK Bı SURAT ıFADESı GÖZLERıMDEN YAŞLAR AKIO ıNANAMADIM YA EN GÜZEL GEÇıRDıGıM DOGUM GÜNÜ BANA GÖRE ONUN ASKERDE OLUP BANA MSJ ATMASI YA 10DA ONLAR UYURKEN O GECE 1DE YATAGIN ıÇıNDE GıZLı GıZLı TLF BULMUŞ 4KADAR BANA MSJLARATTI BEBEGıM YA:(AGLADIM AGLADIM ....
SENı ÇOK SEVıORUM AŞKIM ıYıKı VARSIN CAN ASKERıM:(

Ah kıyamam size asker yolu gözleyenler rabbim sağ sağlim gelmesini nasib etsin canlarım en kısa zamanda kawuşun sewdiklerinizle ne kadar güzzel dimi onları beklemek bile işte sewgi bu allahım ayırmasın:asigim:

telefonda mesaj sesini duyup aşkınızdan geldiğini düşünmek ne yazdı diye msjı acarken bile heyecanlanmak ne kadar güzel dimi kızlarr bu bile yetiyo okurkenki halimiz bence çok güzeldir Şeniz

hep güzel msajlar okumanız dileğiylea.s.:1hug:

emosss canımm ne güzel bir doğum günü çok tatlısınız

doğum günün kutlu olsun canımmm aşkla sewgiyle kalll:asigim:a.s.

emosss canımm ne güzel bir doğum günü çok tatlısınız

doğum günün kutlu olsun canımmm aşkla sewgiyle kalll:asigim:a.s.

çooook teşekkür ederim canımm benim bu sabahda sevdigim beni msjlarıyla uyandırdı dün nöbeti vardı ozamnda attı ya seviorumben bu deliyi::)senağlama

bana hep güzel sözler derdi,cnm,güzelim,balım,aşkim,bitanem,hayatım,güzel yüzlü bebeğim......:)::)::)
bide bana çıkma teklif ederken "seviyorum seni,seni seviyorum" demişti o sözü hiç unutamamm:)kabul etmiştim bnde :D
"seninle buluşacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum,seninle hiç ayrılmicak gibi sarılırız değil mi" demişti bende" evet" diyince çok mutlu olmuştu.
hasta oldumu duyunca" yanına gelim mi dedi"" annem war oda uyuyo dedim istersen gel "dedim gelcekti geri gelemedi kursu wardı sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X