• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizle mesajlama diyaloglarnz :)

Askerdeki eşimle :)

Tektanem:Günaydınnn bebeğimmm canım karım benim sabah ezanını dinledim bugün dua ettim allahıma allahım sen sabır ver eşime anneme babama bana dedim.karım ilk önce sana emanet allahım yardım et ona dedim sonra düşündm bak biriciğim 5ayımıza yaklaştık askımcım Allah yardımcımız oluyo şimdi trasımı oldum karıcım bide kolanya süreyim sonrada kahvaltıya sen kalkınca görüşürüz nefesimmm seni çok seviyorumm

tabi ben bu mesajdan 3 saat sonra filan uyandım:)

ben: Aşkımm benim bitanecik kocacım günaydın herşeyim napıyomuş benim esmer meleğim
Tektanem: iyiyim bebeğim evrak yazıyorum aşkım hadi hemen yataktan kalkıyosun elini yüzünü yıkıyosun doğruuu mama yemeğe ben bilirim şimdi sen daha yataktasındır
ben:tamam kocacım kalktım hayatımın anlamı seni çok seviyorumm işlerine bak hadi müsait olunca mesaj atarsın
Tektanem:Tamam karıcım benim minik dudaklım

ilk buluşmamızın hemen ardından eve girdiğim an gelen mesajı:
" bugün bir türlü söyleme fırsatı bulamadım. çok güzelsin "
yazmıştı ben de eriyip gitmiştim bi süre yazamamıştım cevap:asigim:

o:canım sıkıldı be sevgilim keşke burda olsan
ben:keşke canım ama tüm gün yanındayım zaten işteyken bari ayrı kalalımda özleyelim yani değil mi?
o:doğru doğru dur ben çok çalışıp çok kazanayımda ilerde gerek kalmasın işe güce,hep beraber olalım
ben:öyle diyorsan...
bizim ilişkide romantizmden anlamayan benim.kendim romantik değilim ama sevgilimden de beklerim haa böyle güzel sözler,sürprizler...ne fenayım ben ya şimdi farkettim:)

Şimdi aklıma annemle babamın mesajlaşmaları geldi:)
o kadar matraklar ki..Babam annem mutfaktayken bile mesaj atar ona,şiirler yazar..
Bazen de olayı abartır gülüşür dururlar artık ne konuşuyorlar bilemicem ama tek bildiğim hala birbirlerini deli gibi sevdikleri ve geçen 30 yılın aşklarını daha dapekiştirdiği.Allah herkesiin y
uvasına böyle saadet versin

ÖMRÜM: Yaralı ceylanım nasıl olmuş bugün?? hep benim yüzümden yaa off offff bir daha yalnız bırakmak yok senii yaralı ceylanım anlaştıkmı ısrar etme sakın ...

BEN: iyiyim ömrüm valla iyiyim hatta netteydim yaklaşık 1 2 saat önce ve arkadaşlarımla konuştum bak iyiymişim dimi :)

ÖMRÜM: hımm peki sen neden ellerini yoruyorsun sağ elini yormak yok yaralı ceylanım unuttukmu??

BEN: Yok Ömrüm sol elle yazıyorum merak etme bilerek neden yorimki kendimi delimiyim ben :) aslına bakarsan evet deliyim senin delinim :) özledim seniiii

ÖMRÜM: Aşkımı çok seviyorum ben hemde çoooooookkkk..

sonra saat 7 gibi mesaj tekrar geldi

ÖMRÜM: Aşkım çıkıyorum eve gidicem ordan ablama geçicem bizimkiler orda sultanım

BEN: Tamam aşkım şeyyyy bişi dicem ben ımmm şey ben şeyy ben seni çoook seviyorum :)

ÖMRÜM: oyyy yerimm senii aşkım şey bende bişi dicem ama nasıl dicem bende bilemiyorum ee şeyy aşkım pazar günü fenerbahçenin maçı var gidebilirmiyim stada??

BEN: Ama aşkım sen evdede izleyebiliyorsun lig tv'de neden aldın kartı ozaman boşuna :(

ÖMRÜM: Sultanım :( işyerindeki,benim bölümümdeki arkadaşlarla gidicez sende tanırsın mehmet tayfun hakan ve yavuz lütfen lütfen lütfenn lütfennn

BEN: Tamam aşkım ama bak biliyosun aklım sende kalıyo maça gidince çünkü kendini kaptrıyorsun aniden sinirlenirsin bişi olur diye aklım çıkıyor işte bu yüzden bir şartla razı olurum ben her dakkika mesajsız bırakmicaksın sinrlendiğin zaman kimseye çatma ara beni bana bağır ben sessiz dinlerim seni ve maçtan sonra eve dönüyorsun anlaştıkmı?

ÖMRÜM: Tüm şartların kabulümdür zaten sana mesaj atmdan duramamki ben sultanım..ayrıca şey bişi dicem maç gündüz olcak ve maç çıkışı bişiler yesek hem bizim çocuklarla maçın özetini yapıcaz :)s onra eve geçicem bi yemekcik aşkım

BEN: Tamam arkadaşlarınla yemek yiyip eve dönüyorsun AŞKIM daha fazlasını isteme benden..
ÖMRÜM: Yok aşkım senden değil babamdan seni isticem 1 ay sonra:)

BEN : DELİSİN SEN AŞKIM BENİM DELİMSİN :)

ÖMRÜM :YENİMİ ANLADIN??

NOT: Kızlar biz her dakika mesajalşırız mesajlarımız bedavadır cep aile olduğumuz için..işte buyurun size sadece 2 saatin içindeki mesajlarımızdan bir kesit yazdım :asigim
:

Son düzenleyen: Moderatör:
aşkım şimdi bu mesajı yazmışş çok hoşuma gitti yaaaa :)

LOLİPOP ÇİKOLATAYA DEMİŞKİ:KAHRETSİN YA BİZ NE KADAR TATLIYIZ.ÇİKOLATA CEVAP VERMİŞ,SEN BİZİ TATLI MI SANIYOSUN ASIL ŞU MESAJI OKUYANI GÖR

benim sevgilim çok klasik genelde hep bu msjı çeker...
seni öyle çok seviyorum ki anlatamam güzel gözlü güzeller güzeli sevgilim benim mutluluğumsun sen benim öpt as ( aşığım sana) scs scs iyiki varsın şükürler olsun senin gibi sevgilim var

aşkım şimdi bu mesajı yazmışş çok hoşuma gitti yaaaa :)

LOLİPOP ÇİKOLATAYA DEMİŞKİ:KAHRETSİN YA BİZ NE KADAR TATLIYIZ.ÇİKOLATA CEVAP VERMİŞ,SEN BİZİ TATLI MI SANIYOSUN ASIL ŞU MESAJI OKUYANI GÖR

geçmiş olsun belinay canım allah bozmasın ve tez zamanda kavuştursun sizi hepinizi :nazar: :nazar:

ben hiç sevmem mesajlaşmayı aşkım bunu bildiği için arardı hep o msj atardı prensesim derdi askkerde şimdi 63 gün oldu ayrılalı çok özledim msjlaşmayada razıyım yeterki yakınımda olsun prensesim desin bende hayatım desem özledim ... senağlama senağlama

Canım benim ya bende vakti ile 4 ay öncesine kadar asker nişanlısı idim anılarım taze olduğu için çook iyi anlıyorum seni!Rabbim sağlık versin sayılı gün çabuk geçer inş.ALLAH KAVUŞTURSUN

bizde tam şimdi msjlaştık :'( :'(

ben: askım sitedeyim yine herkes sevgilisine yazdığı mesajları yazmışta,buluşalım yemeğe çıkalım falan gibi şeylerde var :'( ben ağlıyorum yine :'(

mehmet: evrimimmmmm askmmm yapma bizde yanyana olcaz askım bende elini tutcam yine.yemin ederim benimde gözlerim dolu dolu bana verdiğin tshirt'ü koklayıp yatıyorum.benim aşkım bebek gibi kokuyokii:'(

ben: 4 aydır 1 kere gördüm bebek yüzünü aşkım sadece 3 saatliğine..seni uğurlarken sarılıp ağladığımızı hatrlıosun dimi?herkes bize bakmıştı dönüp havaalanında:'(

mehmetim: ulaşcağımı bilsem sabaha kadar koşardım aşkım.üzülme nolurr

((( sevgilim antalyada ben ankarada da ondan ))) :'(:'(:'(

Canım benim ya bende vakti ile 4 ay öncesine kadar asker nişanlısı idim anılarım taze olduğu için çook iyi anlıyorum seni!Rabbim sağlık versin sayılı gün çabuk geçer inş.ALLAH KAVUŞTURSUN

sağol cnm bnm inş. çabuk geçer bütün asker yolu bekleyenleri kavuşturur yüce rabbim inş.. :Saruboceq:

eşim iki gündür iş seyahatinde sürekli ararama gece msj atmış uyudum sanıp :)
o . iyi geceler hayatım küçük oglumuzu öp yerime :)
(sabah kalktım 6 .30da baktım msja bebegimiz daha 3 aylık:D ve beyfendi erkek olacagından okadar eminkii :jeyyar: neyse bende sabah işe gittmek için kalktıgımda yazdım
ben . günaydın ewimin diregiiiiiiiiiii sırnaşık şey

bana yanında kim var die msj atmştı ben de kim olmasını istersn demştm o da ben olsam çk gzel olurdu ama diilm malesef dmşti hiç böle bi cvp beklemiodum ona bi kez dha aşık oldmm :asigim:

ben aklınıza gelebilecek bütün romantik ve güzel msjlar yazarım kendisine onun cvbı hep aynıdır:tamam bende seni cnm öptm.
düşünün artık nasıl içler acısı durumum.dünyanın enn romantik olmayan erkeğine sahibim.:delphin:

ahhh canım yalnız deilsin bende aynı dertten muzdaribim senağlama
ben özenip bözenip romantik mesajlar bulup gönderirim bi r hevesle cevap beklerim
aldığım cevap çok güzel mesajdı ne yazacağımı bulamadım kafamçokkarıştı ya da yazmaya üşendiğinde arar :kızgın: ya odun işte yapıcak bişey yok senağlama
odunsun diyorum ne zaman odunluk yaptım diyo delirtcek beni yaaaa delikafadulden
sadece özel günlerde mesaj atar o kadar ama bana yetmiyo senağlama

Son düzenleme:
TAZE TAZEE YENİ MESAJLARLA GELDİMMM

ÖMRÜM: 5 YILDIR YANIMDA OLAN PRENSESİM, 5 YILDIR BENİMLE HAYATI PAYLAŞIP BENİ SABIRLA BEKLEYEN SEVGİLİM, 5 YILDIR SU İÇERKEN BİLE ELLERİNİ BIRAKAMADIĞIM AŞKIM... İŞTE BİR SEVGİLİLER GÜNÜNÜ DAHA 5. KEZ SENİNLE KUTLUYORUZZ VE HEP YANYANA OLMAYI NASİP ETSİN BİZE RABBİM.. SEVGİLİLER GÜNÜN KUTLU OLSUN BELİNAY TEMÜR.. ( TEMÜR AŞKIMIN SOY İSMİİ OLUYO,DİYORUMKİ YANLIŞ YAZMIŞ SOYİSMİMİ AMA SONRADAN JETON DÜŞTÜ BAŞLADIM GÜLMEYE KENDİ KENDİMEE BABAMDA SU İÇMEYE KALKMIŞTI ODAYA GİRDİ DİYOKİ NE OLDU KIZIMkaydirigubbakcemile3) OY BEN YERİM BU AŞKIMI:asigim:

VE BİRTANE DAHA

SENİ ÇOK SEVİYORUM, HER İNSAN BİR DÜYADIR YILDIZLAR VE ONUN ETRAFINDA GEZİNEN GEZEGENLER HEPSİ BİRBİRİNİN ETKİSİNDEDİRLER HEPSİ BİRBİRİNE BAĞLI İNSANLARDA TIPKI BÖYLEYMİŞ BAZILARI YILDIZ GÜNEŞ GİBİ BAZILARIDA GEZEGEN DÜNYA GİBİ, EĞER BEN Bİ DÜNYA TAŞIYORSAM YÜREĞİMDE SENDE BENİM İÇİN Bİ YILDIZSIN EĞER SEN KAYIP GİDERSEN BENİM DÜNYAMDA YOK OLUR ONUN İÇİN BELİNAYIM SEN BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİSİN

İŞTE BU MESAJLAR BİLE YETTİ BANA YAAAAsenağlama:asigim::nazar:

bizimkiler size anlamsız gelebilir ama aslında çok anlamlar yüklü :roflol:.
benimki : yerim yerim yerim...
ben : bal bal bal :)

Back
X