• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizle mesajlama diyaloglarnz :)

hatta tam şu an mesaj attı.

seni bana veren Allah özenip yaratmış maşallah
etine butuna huyuna suyuna nazar değmez inşallah

bişiler ima ediyo ama

etine butuna derken kilo mu aldın demek istiyoo enişte bey :)

valla artık ne ima ediyosa:jeyyar: hayır tanıştığımızda bunun 80 katı şişmandım. şimdi bi diyo spora başla bak süper olur. bi diyo sakın kilo verme böyle süpersin. bi diyo kilo versen daha güzel olcan, bi diyo kilo verme herkes asılır. kendi de bilmiyo ne dediğini:lepi:

bence aslında kilo vermen istiyo ama korkuyo elinden uçar gidersin die kuşum :)

hayır şişko da değilim ama işte illa bişiylere takıcak ya. kaydirigubbakcemile bide kendisi spor yapıyo sigarayı filan bıraktı şimdi bana sağlıklı yaşam nutukları atıyo paşazade. onu bi dövsem kendine gelir. bu arada sizi naşkınıza hayranım 5 senedir böyle dolu dolu sürmesine ben 3 senede vazgeçtim doorusu eski yoğun duygularım kalmamış o her baktığımda titremem filan geçmiş. hoş biz bir ilişkide yaşanmaması gereken şeyler yaşadık ne kadar affettik desekte affedilmiyo unutulmayıp kalıyo biryerlerde. size nazar değmesiiiinnnnn:nazar:

son yarım saatteki diyalog:

o: döndün mü eve
ben: evet
o: neden haber vs verme ihtyacı duymuyosun
ben: daha 30 saniye oldu gireli
o: ok; benim için senden haber alamadığım o 30 saniye bile önemli..

askerde olan sevgilimle msjlaşmamız :
(bugün tlfnuna kavuşmuştu uzun zamandır msjlaşamıyoduk)

o : bitanemmm aşkımmm özledim senle msjlaşmayı ya canım benimmm
ben : ben de çok özledim bitanesii
o : az kaldı bitanem tlf da alıcam mrk etme 5 buçuk ay sonra da komple yanında olucam artı en geç 2 yıl sonra da seni komple alıcam :)
ben : ama 2 yılı geçmesin cnm :)
o : olmaz mrk etme gelir gelmez temelleri atıcam bitanem dayanamıyorum artık sensizlige.her gün düşünmekle geçiyo..
(sonrası derin bi sessizlik...

allah kavuştursun canım

biz sadece kavga anında ya da ciddi küslükler dönemınde acımasız msjlasırız...

butun kinimizi msjla kusarız...

askımızıda konusarak koklasarak dıle getırırız...

ben..aşkııım napıyosuuun
o... oturuyorum canım
ben... oturup napıyosunnn
o... hiiiç
ben.. hiç nası bişi ki aşkım bi anlat hele

dedikten sonra onun cinleri tavan yapmış oluyo:))

ben sizinkiler kadar romantik değil ama ikimiz için anlamı var son mesajlaşmamış şu şekildeydi.. ona ulaşamadığım uzun bir günün sonunda mesaj attı ve "yemek bitince arıycam " gibi bişeyler dedi kızdırmak için .. bende cevaben " sıktırma toğuğuna , saat 22 de nette ol" yazdım...bunlar iğneleme amaçlı yapılmıştı belirteyim..

ömrüm: aşkım
ben: canım
ömrüm: bidenem
ben: hayatım
ömrüm: sevgilim
ben: tatlı dillim
ömrüm: sultanım
ben: paşam
ömrüm: napıyon?
ben: dayanamadın uzatamadın dimi :) bugün erken çıktım eve geldim aşkım sende çok çalışma akşam maç var biliyon d_smartta
ömrüm: bilmezmiyim aşkım tabikide biliyorumdaa ben bişi farkettim?
ben: ne farkettin
ömrüm: seni çok çok çok özlediğimi ve nekadar şanslı olduğumu :)
ben: ozmaan ikimizde şanslıyız desene aşkım
ömrüm: seni seviyorum kurban olduğum çokta özledim öptüm aşkım çıkarken ararım seni

burdaki diyaloglarımız son yarım saat önceki halimiz :) biz böyle sıkça mesajlarşırız dedimya mesajlarımız sınırsız bedava:)

..........................................................

Son düzenleme:
dünden..
ben: aşkım geçen gün aldığım kuş şişti ölcek galiba
aşkım:belki gaz vardır hayatım soda içir geçer
ben: dalgamı geçiyrsun ya kuş diyorum bunalıma girdi ondan şişti
aşkım:kuşuda bunalıma sokabildin yani hiç şaşırmadım

yılbaşı akşamı çektiği mesajlardan yazmak istiyorum.
aşkım ii seneler bitanem nice mutlu senelere birlikte girelim çocuklarımızla inşallah seni seviyorum çok seviyorum bunu anla artık.:jeyyar:
benimde cevabım :::::
2009 da anlıcam inşallah oolmuştusırnaşık şeysırnaşık şey
o da:::::
nekadar sevdiğimi bilsen bunalıma girersin yazmıştı :jeyyar:
uyusum benimya onu çok seviyorummmmmmmmmmmm:sm_cool::nazar:

ben:bebişim nbr?
bebişim:ii bebiş senden?
ben:bende iiym..hadi msjlaşalm aşkım
bebişim:ne mesajlascz aşkım
ben:bi konu bul mesajlaşalm aşkım
bebşim:düşündüm bulamadım

zaten bu saçma trafikten sonra bende heves meves kalmıo..kötükedihüsoÇok üzgünüm çoook

size bi isteğim olcek yardım edin bana 2 senedir beraberiz sevgilim mesajlaşmayı telde konuşmayı pek sevmez ama ben onu çok özlüyorum ve bana karşı çok ilgisiz ne yapmalıyım sizzcee beliorum.....):

bayram mesajı esnasında gecenler :
ben : bak akşam oldu hala bayramımı kutlamadın sen beniii sevmiyomusuunnn
o : alla alla bayram adı üstünde önce küçükler kutlar laelaelaelaelae

kk bir derdim varı okuduktan sonra

ben : ya bak bir saattir mesaj attım sesin solugun çıkmıyor .işim var diyipte yalan atacaksan hiç mesaj yazma inanmam ..tlf şarjdaydı duymadım aşkım diyeceksen boşuna ben yine inanmam..sen ne yapmaya çalışıyosun yaa bi derdin varsa açık ol benle oynama

o : aşkım lütfeeennn ricaaa ediyorum kk da okuduklarını benimde yaptıgımı sanıp bukadar üzmeee kendini vede beniii germeee ....kaydirigubbakcemile3
gamyoncuiremsu

suan marketteyim alincak bisey varsa soylede sonra eve gelince miz miz etmeeelaelaelaelaelae

simdi bu adama ne cevap verilirki,

boyun devrilsin heruuuuuuuuuuuuuufŞeniz

Back
X