Ben yerim bu adamı yaaaaa.. okadar güzel mesajla uyandırdıki benim aşkım bugünnn, Bakın ne yazmışşŞeniz
Aşkım: Ben her sabah olduğu gibi bu sabahta sana uyanıyorum Tıpkı Bu sabah uyandığım gibi
Ben:Canım sevgilim seni çok seviyorum bende sana uyandım aşkım, yeni bir sabah ve sana kavuşmam için 1 gün daha eksildi
Aşkım: Kalbimin tek ortağı sonlarımın Başlangıcısın Nefesim AŞKIM NAMUSUM DEYEBİLDİĞİM VE GÜVENEBİLDİĞİM RAHATÇA ARKAMI DÖNEBİLEĞİM TEK KİŞİSİN TOSUNUM DİYE BİTİRMİŞ SONUNUDA (ZAYIF OLDUĞUM İÇİN ALAY EDİYOOa.s)
:asigim:
aşk diye buna deniliyor galiba maaşallah size belinaycığım :asigim:
içim bir tuhaf oldu
ah ki ah. minel aşk buna deniyor işte.
ah ki ah. minel aşk buna deniyor işte.
Ben yerim bu adamı yaaaaa.. okadar güzel mesajla uyandırdıki benim aşkım bugünnn, Bakın ne yazmışşŞeniz
Aşkım: Ben her sabah olduğu gibi bu sabahta sana uyanıyorum Tıpkı Bu sabah uyandığım gibi
Ben:Canım sevgilim seni çok seviyorum bende sana uyandım aşkım, yeni bir sabah ve sana kavuşmam için 1 gün daha eksildi
Aşkım: Kalbimin tek ortağı sonlarımın Başlangıcısın Nefesim AŞKIM NAMUSUM DEYEBİLDİĞİM VE GÜVENEBİLDİĞİM RAHATÇA ARKAMI DÖNEBİLEĞİM TEK KİŞİSİN TOSUNUM DİYE BİTİRMİŞ SONUNUDA (ZAYIF OLDUĞUM İÇİN ALAY EDİYOOa.s)
yaa oky yaaa allah sanada naasiip etsin değil mi ?böyle aşk he tosunum sengözlerimebaksanab
yaaa siz çok şekersiniz
ama anlatma heryerde nazar olacaksınız
bu biz ayrılmadan attığı bir mesajdı.
klasorlerimde olduğu için bunu kopyalıyorum.
"şimdiye kadar yaşattığım bütün hayal kırıklıkları için özür dilerim ama sadece şunu bil yeter seni çok seviyorum hatalarım oldu olmadı değil ama o yalandan başka hiçbirşeyim yalan değildi,her an her dakika senin yanında olmak istedim. 47gündür senindim bundan sonrada seninim.her zaman seninleymişim gibi davrancam,kimse bana dokunamıcak,bakamıcak......bu bi kaç günü yaşatmak istemezdim yaşamakta istemedim ama dedim ya ikimizde inat ettik.. hala seninim bunu bil sadece!! benim hakkımda istediğini söyleyebilirsin ama sen benim için hala benim hayatımın anlamısın..
son defa bir şans istiyorum evet bu bi kaç günde cok üzdüm seni,üzüldümde. ama herşeyi düzeltmek isterken yine kotu olduk..."
ayrılmamızdan çok once attığı bir mesaj..
inşallah benden başka kimse dokunmaz bakamaz ona..
o benim ya..ayrıda olsak..canım kanım diyorum.Allahım şaşırtma ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?