Sevgilinizle mesajlama diyaloglarnz :)

aşkım:sen şizofrensin paranoyaksın biliyosun dimi?

ben: beni sen bu hale getirdin rezillll!!!nasıl bana bunu söylersin inanamıyorum sana yaaa!!insan bi oturur düşünür bu kız neden böyle diye!!! senin utanman gerek utannnmannnn benim bu halimin sorumlusu sensin gece gündüz ağlaman gerek nankörrr!! klava::tomato:kaydirigubbakcemile (tabi ben gayet sinirliyim)

aşkım:ahhh mydecember'ım ahh ben sana neler yapmışım gitti güzelim kız gittiiikaydirigubbakcemile3(o dalgasını geçiyor tabi..)

nasılsın aşkım
aşkım banyodan şimdi çıktım kurulanıyordum
yani çıplaksın
evet nolmuş
gel de şimdi 3G teknolojisini arama

o gün sevgilimin yanından geldim.. eve gelince bana attiği msj aynen şu
"aşkım bi daha odamı toplamadan gitme lütfen.. atıyosun kıyafetlerini oraya çoraplarını buraya her yer cips kırıntısı cips poşeti çekirdek kabuğu.. odamı topla şu pisliklerini temizle öyle git.. arkandan anca temizlik yapiyorum bu arada seni seviyorum aşkım" .. sonuna da ekliyor sevdiğini =)) toplamam işte banane...

bugün de önce tartıstık sonra barıstık akşama annesi bize geldi annemle tanıştılar..

ben. aşkım sen beni artık sevmiosun..
o: askım yapma lütfen sevmesem annemi sizin evinize getirir miyim tanıstırmaya.. çok seviyorum seni.. kıskanıyorum sadece anla.. yaptıklarım kıskandiğim için.. çok sahipleniyorum seni napim..

biz hep telde konuşuyoruz artık ya hiç mesajlaşmıyoruz. geçen ay 600 milyon fatura geldi ona benim aramama izin vermiyor yaf üstelik o kadar 50 kontüre 4 saat konuşma alıyorum ama nerdeeee :)

buda benim msjlarım şakkıdı

aşkım evde olmadığı için konuşamıcağımızı söyledi bende gıcıklık yaptım tabi
o:yaa aşkım lütfenn
ben : küstümm bananee hıhh
o:bende sana küstüm?
ben nedenmiş?
o: öyle baksana biz her gece konuşmak için neler çekiyoz bi akşam idare edemiyon? ( aşkınim her gece benim yatmamı bekler öyle kobuşurus )

......................
o:ben yatıyom
ben:ii geceler
o: tamam haklısın sen uyusum k.bakma ben yatıyom hadi gel t.t.o.r.s.s r.d.h.b mucks rüyama gel yaşam damarım
ben :tamam aşkım geldim
o:hoş geldşn bebişim
ben :h.b
o:seni canımdan çok seviyorumm hep yanımda olacaksın bitanemm
ben: inş.hayatım hep yanında olmak istiyorumm.hadi sen mışıl mışıl uyu kocamann öptümm en güzel yerden Şeniz
o:bende sevdiğim her bi yerden muck muck mucks

:))) canım benim çok seviyorum aşkımıı

ßen : asqmm asqmm çok mu kızmıs bana
o : kıSdm tabi.
ben : ama asqmm üüüü
o : hemen üüü zaten
ßen : muaH muaH asqo :)
o : yOk sana muaH
ßen: ii sen üz beni böLe.
o : cok tatLısın be. cok sewioM Lan seni

bizde bÖLe bi tuhafız yani

ßen : çoq kırdN asqm beni . qözüme uyqu qirmio.
o : köpeqin oLıım asqm huu de artk
ßen : demicem işte

uyu demioda huu de dio

ben: günaydın ömrümü ömrüne adadığım cnm tocacım
o: günaydın benim mutluluk kaynağım canım aşkım benim iyimisin papatyam

kızlar çok tatlı mesajlarınız bayıldım vallaolumunekankayizsmilebenümkü mesaj sevmiyo mesajlaşmıyoruz o sebeptenolumunekankayizsmile

ayy kızlar çok tatlısınız diyaloglarınız süper valla
ben:tatlıııımm seni seviyorum
o:aşkıııım seni çok seviyorum
ben:kuzuuum seni çok çok seviyorum
o:balııımm seni çok çok çok seviyorum
ben:ya aşkım ben seni daha çok seviyorum
o:ben sevgimi ölçemiyorum :)
der genelde
bide şu cümlesine bitiyorum
oy oy oy kurban olurum sana çimen gözlüm :))

bide artık kalıplaşmış cümlelerimiz var
çoçuk seni seviyorum
pişt kızım ben varya seni çoooook seviyorum
aşkım ya seni seviyorum annem seni görmek istiyo
aklımı başımdan aldın
seni çok özledim yine(bunu genelde buluşma sonunda eve gittiğimde söylüyo)
yerim seni beeeennn
nete gel
bana hiç büyümediğimi söyler ama kendi 22 yaşına geldi ama hala çocuk gibi
bende onun bu hallerini seviyorum
:)))

Son düzenleme:
bizim diyaloglarımız biraz daha farklı ben : hayatım bilgisayarımın sesinde bi arıza var o: hoparlörü aç ben :bitanem açtım o kadar aptal değilim o : sesini kısmışsındr ben : bebeğim ya hadi söylede nasıl yapılıyosa yapıym o: braz teknolojiye açık olsana aşkım hem yaparsan bi ayakkabı alcam sana söz ben : tamam aşkım hemen yaparım 3 saat sonra ben : ya bebeğim hadi inat etme yap şunu aşkı memnuyu izlicem

oo romnatikmiş bizim mesajlaşma pek olmaz olursada tmm peki çıktım geliyorum gibi tek kelimelik olur....

Mesajlarınız çok hoş kızlar ya, herkesin diyaloğu da farklı farklı =))

Ben de paylaşayım bi kaç tane:):
bazı sebepler yüzünden küsüp bi kaç gün konusmama kararı almıştık, daha doğrusu ben almıştım o kararı:)
22 saat mesajlaşmamanın ardından bitanemin attığı mesaj: "Şimdi mutlu musun, ben değilim, hem de hiç, bugün baktığım her yerde seni gördüm, sensiz kendimi çok eksik hissediyorum, sevdiğimiz halde bu eziyet niye..." yerim ben onu yaa:*
-----
yine trip modda ii geceler mesajı atyorum:)
ben: hadi ben uyuyorum iyi geceler
o: yaa böyle dargın uyuma, gül bakiim
ben: banane
o: aşkıııııımmm
ben: :)
o: :) bir gülüşüne ömrümü veririm...

--------

ben: aşkım yaaa ben çok kilo aldım di mi beğenmiyceksin artık beni
o: hayır bitanem ya, ben seni her halinle severim, seviyorum da. Kilo alınca da güzelleşiyosun, verince de güzelleşiyosun dünya güzeli sevgilim benimm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…