Sevgilinizle mesajlama diyaloglarnz :)

aşkım: kuzum napiyon nasılsın ?
ben : aşkım napim ders çalişiyorum çok özledim ben seni =(
aşkım : aşkım valla burda bi deterjan var aynı senin parfümün gibi kokuyo gidip gelip onu kokluyorum ama senin yerini doldurmuyo çünkü sana sarılıyorum... sana sarılmayı özledim aşkım ahıdkadakeyyy (gadanı alırım demek arapça)
ben : aşkım ben de çok özledim yaaa =(((

Bi keresinde de

ben : aşkımmmmm kabus gördüm az önce korkumdan uyandım gel yanıma korkuyorum ben =(
aşkım : abouuu kurban olurum ben sana nasıl gelim aşkım annen var baban var gelemem ki ahhh keşke gelebilsem =(
ben : aşkım zaten lafın gelişi gel dedim biliorum gelemeyeceğini =(
aşkım: bak gelirim ha ! ama seni alır dönerim..
ben : peki gel o zaman =))
aşkım : bak ciddiyim ben !
ben : aşkım saçmalama !!
aşkım: 15 dakka sonra aşağida ol...
ben : aşkım ya nasıl çıkıcam evden annem gece uyanır beni göremezse başımın etini yer
aşkım : hiç bişi olmaz tavuk gibi uyuyolardır aşkım ben çıktım.. çağri attiğimda aşaği in...
ve azgın ev kızı gecenin bir yarısı anası babası horul horul uyurken gizlice evden kaçar.. sevgilisiyle buluşur... sabah annesinden bi msj gelir "nerdesin kızım sen ??" " anne sabah erkenden gittim işim vardı"... ey aşk neler yaptirion sen bana bakim hııı ??

sabahın köründe aşkımdan günaydın msj ı gelir...
aşkım : sabahların sultanı kuzum gülüm bidenem günaydın günün senin gibi güzel olsunnn
ben : aşkımm günaydın paşammmm
aşkım: abouuu uyanmış mı benim bebeğim.. kurban olurum ben sana.. işteyim ben de sevgilim.. nasılsın neler yapiyosun ?
ben : aşkım sadece UYUYORUM bu saatte ne yapabilirim ki =))
aşkım : msj atınca sevinmiştim ben de benim uykucu sevgilim bi gün de erken uyanmış diye...aman aman uyanma haa anca uyu kıçını büyüt.. bi kere de erkenden kalk zinde ol spor yaparak güne başla.. ders çalış....
ben : aşkım uyuyabilir miyim bittiyse ?
aşkım : ısırırım kız seni..
ben : aşkım uyudummmm !!!
aşkım : yerim ben seni.. tamam tamam uyu...
10 dakika sonra..
ben : aşkım uyandım ben... sayende erkenden kalktım teşekkür ederim sevgilim
aşkım : önemli olan ne zaman değil nasıl uyandiğindir..
10 dakika sonra
aşkım : sevgilim napiosun
ben : valla aşkım ayıkmaya çalişiorum.. kayfemi yaptım közümü attım nargile yapacam..
aşkım: ii b..k yiyosun askım aferim sana... az iç şu nargileyi ya deli etme beni sıkma benim canımı... yazık çok yazık.. canına yazık... uyanır uyanmaz nargileye sarılıyosun.. bi sabah da hayırlı bi iş yap..!!!
ben : ben de seni çok seviorum gülümmm... =))))
aşkım : iç sen iç... sen nargileni iç.. aman düşürme elinden.. neyse ben işe dönüorum.. seni nargilenle başbaşa bırakıorum...

uykuma da nargileme de düşman bu adam yaa =))

sayesinde korka korka içiorum zaten canım.. içerken arar da höpür höpür sesleri duyarsa mahveder beni diye ödüm kopuyooo =))

ay ne güzel canım kıskandım valla :1no2:

ben-- Ben karakoldayım panik yapma kimseye bişi söyleme ayrıntıları anlatcam sonra telefonu alırlar diye gizli çekiyorum.Ne zaman serbest bırakırlar bilmiyorum,ya suçumda güzel,tatlı şirin ve sempatik olmakmış.Benden daha tatlı biri gelirse beni bırakacaklarmışşşş BENİ ALMAYA GELSENE :))

Erkeğimm-Allah cezanı vermesin aklımı aldın ya eşşek.Senden tatlısını nerden bulucam yokki.Gelip bütün dünyamı versem verirlermi....

ben--sen varsın ya tatlı.seni görünce beni unuturlar.Ama dur gelme sevdiğim.Ben bi yol bulur çıkarım karakoldan.Sana benden başkası demesin kıskanırım

erkeğimmm---kurban olurum seni verene...oy oy erkeğinide kimseciklerle paylaşamazmış:) beni alsınlar ne olacaksa bana olsun sana zarar gelmesin.Hem ben onlara tatlı değil zehir olurum herşeyi ayrı güzelim:)...
Şeniz

Oyy oyyy ne güzel bir mesaj hemen mesajı aktaralım kızlar
ayy çok tatlısınız canım allah mutluluğunuzu bozmasın böyle güzel mesajları bekliyoruz opuyorumnanaktan

hehe kaydirigubbakcemile5
biririmizden esinlenelim taktik alalım sevgülülerimize uyguluyalım:jeyyar:
nurumm Allah razı olsun.siz daha muhabetli olun inşaallahhihoyyyt

askim askere gitmeden önce bana atmıştı bu mesajı tarih 26.08.2008;
seni deli gibi seviyorum çiçeğim bekle beni güzelim. sabret Herşey Allahın İzniyle çok güzel olacak :asigim:

daha şimdi oldu:)
canım=15 dk sonra geliyorum aşkım
ben=tamam sevgilim
canım=yerim senin sevgilim diyen dillerini
ben=:)ozaman bende sevgilim diyen dillerimi yiyen dillerini yerim aşkımkaydirigubbakcemile3delikafadulden:roflol:
gıcığımdırsırnaşık şey

ßen: ßen senin neyinimmm aşkımm:asigim:
herbişeim : aşkım,bitanem,canım,meleim:asigim:
ßen: başkaa başkaaa :dance:
herbişeim: hayatımın anlamı,en degerLim,kalbimm Ruhumsun... :asigim:
ßenyyyy aşkısı ölsün buna yaaaa.. Seni çok seviyorum aşkımmm hiç unutma olurmu hemde senden daha çok işte naniknanik ( çnkü senden daha çok diyiceqini biliyorum) :asigim:
herbişeim: ßende seni çok seviyorum bebeyim.. hayırrrr bennnn daha çokkkk uyusssum kaydirigubbakcemile3
vb.....

gibi gibi devam ediyor zemuszemus

Çok sewiyorummmm ben onu yaaaa naniknanik:asigim:

Sen benim en nadide çiçeğimsin sevgilim bende seni yaşatmak için suluyorum çünkü buna mecburum senin yaşaman benim yaşamam sana baktıkça hayat buluyorum ben seni çok seviyorum bebeğim...
Ben AŞKIMI ÇOOOKK SEVıYORUMM KOMANDO SEVGıLııMM BENııMM turkbayragi

ayhh ne guseller ya benim bi sevgilim bile yokk var ama karsılıksız ( hemde öle bir imkansız kii...mafoldumben msjlarınızı okudukca ıcım kıpırdanmaya başladı allah sevdıklerınıze kavustursun allah bozmasın mutluluklarınızı:kedi:

-sen benim vazgeçilmezimsin...beyaz gülüm benm...
-benimle evlenir misin
-benimle evlenir misin--
(((evet diyene kadar bu tekilifi her 3 msj dan 2sinde alıyorumm )

dün ben annemlerde kaldım, eşim evde ben ona msj attım hadi bana kardan adam yap dedim, kar yokken yapabilmek önemli :)
ama ben tamamen espri yapmıştım..
10 dakika sonra mms geldi yanında da not; bebeğim isterde ben yapmaz mıyım
puf koltuğumuz var içi strafor dolu bilirsiniz, onu ters çevirip kardam adam şekli vermiş her yerine tuvalet kağıdı sarmış, bere atkı göz burun vs. herşeyi var...straforları da etrafına dökmüş kar misali :))

'herşeyim' yazmış bana
bende 'sensin benim herşeyim' yazdım :)
o daa 'benim herşeyim kim aşkım' yazmış
derkenn tam şimdi bi mesaj daha 'seni seviyorum bebeğim' :) 09.01.2010 01:47
arkadaş dağıtıyor da bu akşam bunlar da kızmamam için yarım elma gönül alma biraz da çakır keyf olunca sormayın gitsin bazen içtiğine kızasım gelmiyor :)

nişanlımla dün yaptığım "sözlü mesajlaşma" mızı aktarıyorum. çok feci eğlendim :roflol:

-aşkım naber
-iilik senden naber
- eh işte.. ya sana kötü bir haberim var. (üzgün bir ses tonu)
-hayırdır nooldu?
- offf biliyor musun biz akrabaymışız ( feciii üzgün bir ses tonu)
- ne? nasıl akrabaymışız? ( şaşkın ve endişeli bir ses tonu)
- akrabaymışız işte. hepimiz afrikadan geliyormuşuz heheeeeeeeeee
- kafanı kırıcam senin!!!
- heheehehe ben çok eğlendim, sen eğlenmedin mi
- yaa çok eğlendim, nerden çıktı şimdi bu! (sinirli)
- belgeselde izledim, tüm insanlık afrikadan dağılmış dünyaya..
- aferin ama sana belgesel yaramıyor, seyretme bence
- heheheh aaay çok eğlendiiiimmm
- iyi eğlen bakalım aferin ( yumuşadı tabii )

:roflol: cidden çok eğlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…