Sevgilinizle mesajlama diyaloglarnz :)

Aşkım canım cicim bayıyo bi süre sonra bu tarz msjlar lmaz:

beni nekadar çok seviyosun seni bukadar çok seviyorum lülülülülülü

daha çok günün nasıl geçti neyaptın gibi günlük konuşmalar geçiyo tabi arada lazım ama dozunu iyi ayarlamak gerekiyo yoksa sıkılır insan birsüre sonra a.s

aslında hiç romantik gibi görünmüyordu erkek arkadaşım ama geçen tv izliorum moralimde bozuktu bana şu mesajı atmış,
gel bir pazarlık yapalım seninle...
paylaşalım herşeyi...
sulardan başlayalım önce. okyanuslar,masmavi denizler, derin göller senin olsun.
bana sadece gözlerini ver.
ben bilmem öyle süslü kelimeler seviyorsam bunu başka türlü söyleyemem. bana lazım değil anlaşılmaz sözcükler... bana ''seni seviyorum'' yeter. alfabeden en güzel sözü yazmak için 29 harfe ne gerek. al 26'sı senin olsun bana sadece { sen } yeter :kedi:

dün annesi hastalanmış onunla ilgilendiği için konuşmadan geçen gecenin ortasında beni arayıp tanıdıklarının kızının orayı kazandıgını ve sabah onlara (tam 3 kız ve benim sevgilim başbaşa) birlikte ev bakıcaklarını söylemesiyle kanın beynime sıçraması bir oldu. sabah olanlar

O: günaydın aşkım :asigim:
Ben: günaydın
O: napıon cnm hala kızgın mısın bana mecburiyet napalım
Ben: yok ne alakası var
O: sanki soğuk gibisin, aramıza mesafe koyulmuş bitanem
Ben:hayır sana öyle gelmiş
O:aşkım bana ayıracak vaktin varsa arıcam, kızları kıskanma diye sevgilim sçs
Ben:şu an çok işim var size kolay gelsin hıh
O:halen daha aşkım demedin inatçı yarim
Ben: klava:
O: asıl ben klava:
Ben: senağlama
O: asıl ben senağlama
Ben: hıh böööö
O: bebeim, meleğim mucuxx oh işte
Ben: git sen başkalarını öp
O: ne bu güvensizlik şimdi,suçum olsa özür dilicem sadece seni seviyorum btnm
Ben: git sen onları sev
O:bu ne yaaa yalakalıkta bi yere kadar tekbir ile uslanmayanın hakkı kötektir :)
Ben:hııı bana kötek onlara mucuxx mucuxx yap ozaman hıh
O: yaa ufak bi iyilik yaptım sevgilimden oluom nerdeyse tamam çemkir sevgilim yeterki sen rahatla mutlu ol
Ben: sevio musun beni
O: aşığım sevmek az kalır
Ben:mucuxxx mucuxx aşkım
O: kalbimi kırdın ama haberin olsun
Ben: ne bu yaa tersine mi döndü hopppsss
O: neyse uzatmayalım seviyorum seviliyorum kıskanç bi sevgilim var benim bim bam bom mucuxx :)
Ben: yarında o kızlarla mısın?
O: offf aşkımmmm tuttuk evlerini gittiler istanbula offfffffffff
Ben: yuppiiiiii kaydirigubbakcemile2 sçs mucuxx

yha süper yhaalkisalkisalkis moralim bozuktu.gülmktn öldm wala çok ii geldi sen arada yaz ben güliyim.yalnş anlama komk demiorm böle hoşuma gitti yani =) yhane biz kızlarda az diilz zemuszemus

son mesajlaşmayı yazıyoruz sanırım...keşke bugunku mesajlaşmayı yazmasaydım çok tripliydim bugun :)) genelde msjlaşmayız konusuruz ama su kısa mesajlaşmayı paylaşayım x ben y o :)

Y: Aşkkkk!! Yine güzel bir gün uğrunda ölmek için.nasılsın ? İyi çalışmalar maybeybi
X: Günaydın Hayat ! psikopatsın sen..bugun kederliim beterim bugun sesime ses değse çığlık oluyor !! sanada ii çalışmalar my workmann :))
Y:aşkk vuslatı yakın eden yollar da üşüyo ama .. psikopat dedinde aklıma geldi cem gariboglu yakalanmışş duydunmu
X:duymam mı ii oldu o köpeğe erkek milletine güven olmaz pislikler sizi
Y:herkes yaptıgının hesabını verecek adalete güveniyorum..feminist aşk!

X:evt katılıorm herke yaptnn hesabını vericek sende dahil :)) derse giriorm grş akşamüstü mjxxxz
Y:hmmm aşk bana hala kızgın demekki..
Y: bayaaan bakarmısınız acaba.. benım ruhumm bu akşam benimle bir iftar yemeği yermi acabaaaaaaa

X:Bakarız.bunu kendini affettirmek adına atılmış bir adım olarak görüyorum bi iftar yemeğiyle sıyrılamayağını not düşer teklifini kabul ederim.
Y:aşksın sen cansın sen uykusuzluğum DALGINLIĞIM hep bu yuzden.

X:bilemicem artık ne yuzden . çok gerginim eve geçicem birazdan hazırlanınca ararım seni alırsın beni kolay gelsin

Y: İşim çok zor senle benim.. huysuz ve tatlı kadın !!

Kızgınlıgımın sebebi ona güvendım evrak vermiştim ona bi yere bırakması lazımdı çok yogun calısıyo unutmus bu yuzden bu triplerim .)) sonra görüştük eve geldim son mesajlaşmamız:

Y:Çılgın serkeş bir başına aşk !
X:özleştikmi nee:))
Y:geceyi sana yazdım sızımı sana ..tutundum küsen sesine tenine tutundum..ay aydınlık sana yandım güzel yüzüne yandım..dön yürek yurduna gurbet tenime dön yanarım sana..

X: hayattt yatt zıbarda yarın benım ısı hallet..

Y: mayvort bunu halletiğimizi düşünüyorum bir daha olmıcak bir daha olmıcakkk hallediorm yarın beybi opuldun yattım ben..

X: hadı bakalm inş:) tmm canım uzattıgımın farkındayım..kisssessssssssssssssssssss

askım: kuzum napıyosun
ben:uzanıyorum disim cok ağrıyo askım
askım: ben sana dedim dimi git disciye diye illa bıcağın kemiğe dayanması lazım dimi
benf git yaa öküzsünnn
askım:biseyi 40 kere söylersen olurmus sende öküz diye diye beni öküz yaptın askım -tatlicadiarzu-
utanmasan disimi sen ağrıtıyorsun diyeceksin :))

böyle devam ediyor sonra benim disimin ağrısı geciyor ve yılısmaya baslıyorum :icecream:

son 20 dk mesajlarıı

Aşk:sevgilim malum ben yarın bayram namazına kalıkıcam bu demek oluyoki senden benle beraber kalkıcan
Benldu aşkk ya ben fosur fosur yatarım banane
Aşk:tabi tabi komşu kızıda öğle diyodu sevgilim [bu komşu kzı lafı sinirlerimi çok bozuo]
Ben komşu kızına selamlarımı ilet hatta bundan sonraki mesajlarını sen ona ilet nasıll?
Aşk:şakaydı bebeğim yaa yakışıklıyım diye bu kadar kıskanma beni [eşşek herif ya]
Ben:herneyse yarın sakın kaldırma aşk öle bişi denersen alıcağın cevap aradığınız kişi şuan fosur fosur uyuyo olur haberin ola (=
Aşk cevabı alırsam senin önümüzdeki uzun günler boyunca alıcağın cevap aynısı olur bebeğim[tehtide bakın hele ]
Ben:ufak bi şakaydı tabikide bitanem(=
Aşk:aferim hep böle ol bitanem benim neyse bebeğimm yarın o saatte olmasada 10 dedimi ayaktasın ona göre
Beneki aşkım [lafındanda çıkmam ]
Aşk:tamam bebeğim aşkın yatıyo artık seni bal dudaktan öptüm bitanem iyi uykular bebeğim:asigim:
Ben:bende kocaman öptüm aşkım iyi geceler bitanem rüyanda komşu kızını görme pataklarım hee

tabi cevap gelmez çünkü aşkım sızarkaydirigubbakcemile3

ben.... çok yoruldum bitanem biraz uzanıcam
o........gelim mi =)
ben... gelde uyut beni
o...... .geldim bile
ben....tmm bende sarıldım sana sımsıkı =)
o.......uyusunda büyüsün benim aşkım tıpış tıpış yürüsün.. =)
ben...aşkımdan öpücük almadan uyumam =)
o......hemen öptüm o zaman
ben...tmm kapıyorum o zaman gözlerimi....

sonra normal konuşmaya döndü işte .....

Bir gün "Ali Ayşe'yi seviyor" diye bir türkü dinlememi tavsiye etmişti..
Bunun üzerine bende ona demiştim ki,

- Ali sen Ayşe'de bensem dinlerim. Yoksa kesinlikle dinlemem..

- Dinle kız.. Sen beyza'sın ben Ç... bırak öyle kalalım..

O zaman çok sıcak gelmişti bana bu diyolog...

mesaj gelir..
-alilerdeyim aşkım ok..
-tmm aşkım
-aşkım bunlar içiyoo yaaa
-yuh ramazan çıkar çıkmazzzz ayıp yaa
-aynen bitanem yaa bn bayram çıkana kadr içmem
-aferin sevgilim =)
-yerim seniiiiii..

2-3 saat sonra
ararım ses bi değişkkk
- içtin mi sen
-içtim aşkım
-bravoo yrn hesaplaşıcaz!
kapanır...
ne ediyim nerelere gdymm..

arkadasla sohbet esnasinda: arkds yanlislikla "cekirdek sigara iciyo" der (cekirdek benim sevgilim)...
sonra ay pardon diyip söylemek istedigi kisiyi söyler... bende "allah söyletti valla" diyip askima msj cekerim...

Ben: Bitanem sen sigarami iciyorsun?
....
....
2 saat sonra beni israrli bi sekilde arar acarim "askim nabersin napiyosun?"
ben: iyiyim canim senden naber ya...?
cekirdek: hic ya napim,onu bunu birakta su sigara meselesi ne oluyo???
ben : ya arkadasla konusurken arada senin adin gectide heralde allah söyletti dedim hede hödö...
cekirdek: (hehehe kehkehkeh gülmeye baslar bu sırnaşık şey) kiz milleti iste
ben: ya ne bilim... .... (gülerim bende...) yani icmiyorsun dimi???
cekirdek: bak yaa ama simdi ayip edersin ha icsem sana neden söylemiyim???
uzayip gider :)

durun yazıyım bırını arşivden bakim :)

( ben) aman da minnoş da minnoş yerler seni
( o ) sewimli sey seni

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…