Sevgilinizle mesajlama diyaloglarnz :)

aslinda benim iliskim bitti,ama bu mesajlasmayi asla unutmam,bütün mesajlari sildim,bir tek bunlara kiyamadim...Gece ben ona küsmüstüm,bi arkadasin dügünü vardi,beraber gideriz dedik,son anda o arayip gelemiyorum isim cikti dedi.Bende biraz bozuldum...Ve ertesi sabah...Ben biraz tavir yaparim tabii...

O:Günaydin,askimmmm
Ben:Gün daha benim icin aydin olmadi,birak yatacam...
O:Kalk kiz,Kahvaltimi hazirla ise gidicem,gömlegimi ütüle...
Ben:What ? Babanin maasli usagi mi var burda...
O: Babami bilmem,ama gözümün nuru var...
Ben:Yagcilarda inecek var...
O:Kiz sen demedin mi romantik ol,olduk yine begendiremedik...
Ben:Sabahin köründe islemez senin bu romantik hallerin...
O:Ne kizsin sen ya,kalk acim kahvaltimi yap...
Ben:Anan yokmu evde,o kalksin...Ben feministim,erkegin önüne yemek koymam...
O:Seni bi alayim,ben seni feminist degil serkanist yapacam,sadece benim bagimlim olacaksin (Adi serkan,ondan serkanist demisti,yani serkan bagimlisi )
Ben:Yavrummm,yerim o bülbül gibi öten dillerini
O:Kiz sen dügünde ictin mi,o ne laf öyle...Ben sana edebinle otur demedim mi...
Ben:Beni seni askin sarhos etti...Hepsi senin miii...Bebegimm (Gaza geldim ben tabii )
O:Hani benim öpücügüm nerde kaldi,kahvaltim nerde kizzzz (Ben cevap yazmadim,cünkü devam uyumusum,bu son yazdiginida taa aksam gördümm...zemuszemus

Son düzenleme:
Bende bana yazdığı kandil mesajını yazmak istedimmm :1closedeyes:

Sevgilim:O pamuk ellerinin semaya gönlünün her kapısının mevlaya yöneldiği bu mübarek gecede kalbinin o bütün masumiyeti ile güzel dualarını bizim içinde esirgeme.Dualarda buluşma ve bütün dualarının kabul olması dileği ile kandilin mübarek olsun KÜÇÜCÜĞÜM.. En tatlı sözlerin en güzel günlerin hiç eksilmesin..

Ben:Bunu sen mi yazdın ? kaydirigubbakcemile3

Bencede sÜpersınız belınay yok mu ya onların mesajları cok sekerdııııııı

ben:küçük ayucuk denize götür lan benii..
aşkm:ödemelii attı
ben:gidiyos demk istedn yanii aşkoomm beniiimmm..
aşkm:ödemeli attı
artık dayanamayıp aradım bebeğimin hiç kontörü yoktu:)

bügünden örnek veriyim kızlaaaarr :)
her zamanki gbi sabhatan başlayan uzun bir konusmadan sonra
BEN: hadi yatalım aşkım uuukum geldii seni seviyorum ruyanda beni gör sabh gdnce msj at :).
KADERıM: tamam aşkımmmm ii geceler seni sevıorum :-*
SABAHA KARŞI 03.46
KADERıM:hergece yatarken ellerimi açıorum diyorum allahım bana bu sevgiyi tattrdın için sana minnettarım .gözlerimi kapadagmda mutlaka ama mutlaka rüyamda seninleyım sevgılım her anı senınle yasadgım gbi şimdi kendi yuvamızda yatagmzda olup kollarımda o masum yüzünü seyrederek sabhlamayı okadar çok isterdmki ama bılıorum sevgılım bılıorum ki o gunlerde yakın zamanda gelıcek onun hayalıyle yaşamak bile insana b, nebzede olsa mutluluk verıyor benm mutlulugm yaşama tutlma sebebim sensin sevgılım suan bir melek gbi uyuosundur gzlerımın önunde yüzünu görebılıorum okadar masum okadr guzelsinki biyandan uyandrp o guzel anı bozmak istemıorum bıyandan ise korkuporum acaba bırdaha o gusel gozlerdeki pırıltıyı göremcekmıyım die SENı SEVıORUM ..

SAAT 11.00
BEN: lan aşkım sen nasıl bişeysin yaa kurban olurum sana seni çok sevıoyorummmmm Kaderim

devamını yazamıorum kızlar zaman yetmez

Son düzenleme:
bügün
ben:aşkım hadi kalk artık yaa alışverışe ne zamn gtcez 5.30 da evde olmam lazım
kaderimyh tamam aşkım m.etme ben seni yetiştirirm 5.30 a ama nolur 5 dk daha uyuyum
ben:höst nan kafanı kırarım valla aşkım fatma anneyi ararım şimdi kafanı su döker kalk bakıyım yürü
kaderim:tmm aşkım ne kızıon yaa valla kalttım yürüorum suan

hahha şaka şaka ..ama öyle çok mesajlaşmıozki artık telefonda konuşuoz bitti öğrencilik yılları:))

genelde
ararım açmaz
toplantıdayım
der okadar:)

Ben : Askim demek bugun de gelemeyeceksin, neyse ben 5dk.ligina da olsa ugrarim sana
Askim : Malesef bebegim, yetistirmem gereken sunum vs.vs . yoksa biliyorsun ne guzel planlarimiz vardi...
Ben : Neyse askim ya ne yapalim, ben de yemek yer disari cikarim oyleyse kizlarla.
Askim : Tamam hayatim.

... 10 dakika gecer...

Ding dong...
Kapiyi acarim, sevgilim tam da karsimda, surpriz yapmis meger bana, ustelik cok guzel bir surprizle zemuszemus

Msn diyalog
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arda: aşkım nereye bakmşım ben o fotoda öle yaff =)

Ben: Hiç biyere kız gibi naz yapıyodun

Arda: cok nazLıyım... =)

Ben:öLedir benim askımm :)

Arda : Neden yaptığımı hatırLıyoMusun Aşkımm?

Ben:Cok iyi haTırLıyorum aşkım... SeNi öpmek istedım ve de o anı öLümSüzLeşTirMek FakT SeN istemedin.. iLLahi ben seNi öpcem dıe tutturmuştun... en sonunda Hiç öLe bi Foto çekınemedeN GeRi gelmiştik... seNin YüzündeN Hep...

Arda : ımM.. evet... isteRsen şimdi öpebiLirsiN.. artık NazLaNmak yok söz... He aşkım??...

BenüşüNeLim.. Sonraki buLuşmamızda oLabiLir...

Arda: ya$aSn.. DudakDanN dıMe

Ben:akLın fikrin orda zaten hadi ordann şmdi bn naz yapaymm

wqeöqçöwqçeöçqöwçwqöç yeter bu qadar

Son düzenleme:

çok afedersin arkadaşım ama bu hangi dilde??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…