Yazdiklarin ayni bizi anlatiyor
isyerimden bi arkadasimin 10 yillik cocukluk arkadasiydi eşim. uniyi de ayni sinifta okuyup,ayni ewi paylasmislar... esimin de yemedigi nane kalmamis ogrenciyken. Ben calisirken o uni son siniftaydi.. aldatti mi bilmiyorum ama uzun sureli iliskilerde cabuk sıkılılormus,ayriliyomus.. anlattigina gore herkes bunun pesindeymis falanlar filanlar... Ortak arkadasimiz,diger arkadaslari da soyledi gerci bunlari. ben muhabbetliyimdir ama basim yerde ise gider gelirim,cilginliklarim yoktur. o arkadasim da demis ki benden icin ,kiza yazik etme 1 ay takilip ayrilirim deyip kizin dunyasini yikma,oyle biri degil,ciddiysen yaklas demis., esim de sonrasinda o da Seni sevmis,duzgun olduguna kanaat getirmis demekki ki beni uyarma ihtiyaci hissetti dedi
neyse.. bizimkide ayni yorumlari yapmis o arkadasima ben onu sevdim iyi kiz yanimada yakisiyor,duzgun,agirbasli,temiz kalpli.. ewlenmek istiyorum,ben hic boyle olmadim kimseye boyle baglanmam ,bu kiz ne diosa yapiyorum,benim esim o olmali demis.. demekki harbiden seni seviyor dediler,herseferinde cok seviyorum deyip seni anlatiyor,biz de biktik artik ewlenin kurtulalim dediler
kackere reddettim olmaz,sen olgunlasmamissin,beni birakirsin,aldatilmaya gelemem,arkadas olarak iyiyiz senle, ben sana sewgili gozuyle bakmadim hic dedim. Istersen gorusmeyelim seni uzmek istemem dedim. Beni hic bi kiz reddetmedi daha dedi
o dedim kizlarin cıvıklıgi,niye bu kdr yüz vermislerki sana,ne ozelligin var ki senin dedim.. biraz asagiladim sanirim. Onu reddetmem ona cekici gelmis. ailemle falan da tanistirmadim,herseyi agirdan aldim.. Biz tanismadan 2_3 yil once abisini kaybetmis,depresyona girmis haplar vs.. sanirim durulmasi da ondan,eski halime bakip yargilama beni dedi.. o zmn yasimiz 23 du. Bana yalan soylemedi hic. Kendine asiri ozguveni var. Suan da kamu mufettisi,kendine has bir yuruyusu var,her turlu ortama girip cikar,kendini sewdirir,dikkatleri uzerine toplar,yakisiklidir,temiz ve titizdir,sicakkanlidir,azimli ve caliskandir. beni de kendine ceken bu ozguveni oldu aslinda,ama ben onu hic poh pohlamadim.. o yuzden elimde tuttugumu dusunuyorum. Oncesindekiler hep simartmis, her dedigini yapandan da sıkılmış.. neyse 5 yildir tanisiyoruz 3 yildir ewliyiz. Daha bir yamuklugunu gormedim, hatta mini etekli bi kiz hemen yan masamiza otursa yerini degistirir, oyle birinin yanindan gecerken de hizlica gecer. Yazin falan cok acik_seksi biri gecse gorur ama cevirir kafasini. dilerim hep boyle dewam eder..
Bu arada benim de oncesinde 3 yillik bir iliskim oldu ayrilmak zorunda kaldik ve sonrasinda ewlendim iste. Dolayisiyla cinsellik konusunda esime gore ben cok cok gerilerdeyim, onun dunyasi cok genis. Ben utangac ve cekingenim, o diyor ki aya çıkalım..O bu konuda maalesef benden cok cok deneyimli oldugu icin galiba,gecen yil cok bocalamistik. Ben isteksiz miyim,onu begenmiyor istemiyor muyum vsvs... sonrasinda baktim arastirdim ne yapilabilir diye ve duzeldik sukur.. o mesela romantizm sevmez, basit bulur oyle seyleri, ince seylere dikkat etmez,aklina da gelmez.. sanirim cok fazla yasayip gordugu icin cabuk yorulmus, ben de bu konularda titizim. Arada bu sekilde farkliliklar olabiliyor. Ama bana sevgisi,guveni ve durustlugunden eminim. Keza aile yapisi da bunlara musaade etmez. Bosanma,ayrilik,aldatma, kavga gurultu ye karsilar, boyle birsey olmadi hic cok sukur. Olursa onu benden önce öldururler, o yuzden icim rahat.. :)
Iyi dusun taşın şekerim.. ben genel olarak esimden memnunum, yine gelsem dunyaya yine onu secerim. Baska karakterde,pasif biriyle ben yapamam zaten. Ama dedigim gibi bazi farkliliklar olabiliyor arada..
Sevgilerimle...