• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinizin geçmişi sizin için ne kadar önemli?eskiden çapkın olan bir erkek daha sonra uslanır mı?

Kişisel fikrim nedir söyleyeyim çapkın adamdan bir cacık olmaz :) Boş laflarına inanma mayasında var ruhunda var ne yapar ne eder sanada diğerlerine yaşattığını yaşatır bırak gitsin ben bunu yaşadım ve hala psikolojik olarak yıkıntı haldeyim geceleri kafamı yastığa koyduğumda aynı acı bana merhaba gittin çalıştın yedin içtin tv izledin ama ben burdayım beni unutamazsın diyor o acı tarifsiz başka biriyle onu gözlerinle görmek ya da hissetmek.... Zor bir durum ama yaşamış biri olarak yorum yapmak istedim boşver gitsin...

Midene, göğüs boşluğuna hatta tüm vucuduna yumruk yemiş gibi hissettin mi?

Zamanla tani biraz. Uslanir mi uslanmaz mi bilemem, ama benim kocamda vakti zamaninda (ciddi) capkinmis. Olgunlasmayla birlikte doymus biraz yas ilerledikce. Oyle diyor daha dogrusu haha insallah oyledir. Bir yillik evliyiz, zaman gosterecek ama bu zamana kadarda icimi giciklandiran birseyle karsilasmadim.

merhaba arkadaşlar öncelikle herkese günaydın :) daha önceki yorumlarım da falan birini tanımaya çalıştığımı söylemiştim aslında flört ediyor gibiyiz şu an. ben onu evcimen, çocukları benim gibi çok seven, ağırbaşlı aklı başında biri olduğunu düşünerek tanımak istemiştim daha çok e bi de yakışıklıydı :) bir de ciddi bir ilişki istemesi de önemliydi benim için. geçen gün konuşurken eski ilişkilerden açıldı konu ben öğrenmek istedim daha doğrusu hayatına kaç kişi girmiş neler yaşamış diye. yani çok uzun süreli ilişkilerinin olmadığını biliyordum ama daha ayrıntısını merak ettim.

bir sürü kız olmuş hayatında kimi 1 2 aylık kimi tek gecelik falan. daha önce dizilerde televizyon filmlerinde falan oynuyormuş bir arada tiyatro yapmış ama şimdi bırakmış o sektörü kendi okuduğu bölümle alakalı bir fabrikada çalışıyor düzenli bir hayata geçmiş yani ama o dönemlerde çok farklı bir hayatı olmuş. bu arada benden de 6 yaş büyük. o anlatınca benim de yüzüm düştü biraz. benim daha önce sadece 1 erkek arkadaşım oldu onla da bir şey yaşamadık. evlilik öncesi birlikteliğe karşıyım ben o yüzden bu çocukla da o tarz bir şey yaşamayacağım. ona da dedim bunu senin daha önceki birlikteliklerine göre çok farklıyım kaldırabilecek misin diye. o da ben o hayattan sıkıldığım için o şekilde mutlu olamayacağımı anladığım için bırakıp düzenli bir işe düzenli bir hayata geçtim zaten. artık bir yuvam olsun çoluğum çocuğum olsun istiyorum onlar gençlik dönemi hatalarım dedi. istesem bunları sana hiç anlatmazdım ama dürüst olmaktan yanayım seni kandırmak istemiyorum kandırmam da dedi.

benim merak ettiğim daha önce böyle daldan dala bir hayatı olan biri düzenli bir ilişkiye gelebilir mi? yani artık bazı şeylere doymuş olacağı yaşayacağı her şeyi yaşadığı için düzenli bir hayat isteyip her şeyden elini eteğini çekebilir mi yoksa uzun süreli bir ilişki onu zamanla sıkar mı?

sizin fikirleriniz ne kızlar sizce güvenmeli miyim? ben onu gerçekten tanımak istiyorum ama ileride üzer mi beni diye korkmuyor da değilim.
kesin kural olmamakla birlikte,kavgalı anlarınızda aklı kayabilir başka tarafa.

valla çapkınlık başka aynı anda iki kadınla görüşmek bşka bu düpedüz yalancılık ve dolandırıcılık ayrıca sorsana o kadınlarla evlenirmiymiş,evlenmez elbette ona göre onlar namussuz kendisini onlara layık görürmü hiç.sen neden göresin bunu düşünemiyor sanırım çünkü özgüven tavan

Sana kendimden örnek vereyim. Dünyanın en çapkın kadınlarından biriydim. Eşimi tanıdım ve dünya durdu. O zamandan beri erkek sineğe bile yan gözle bakmadım.

Eşim de muhtemelen çapkın bir adamdı, sormadım geçmişini. Sadece benden önceki sevgilisini tanıyorum. Şimdiye dek bu konularda beni rahatsız edecek tek bir davranışı olmadı.

Yani çapkın insan ömür boyu çapkın kalacak diye bir kaide yok bence. Ama sevgi önemli. Yeterince sevmeyen bir insanın gözü dışarı kayabilir.

evet çok haklısın...

Benim amcaoğlu da bahsettiğin adam gibiydi, ama evlendi bambaşka bir adam oldu... hem adam sana dürüstçe anlatmış herşeyi...

Gelebilir.
Benim eski sevgilim öyleydi ya baya oldu ama onun geçmişi de hep böyle kısa süreli ilişkiler, kızlarla takılmaca falandı çocuk 4-5 sene falan aşık gezdi bana, olabiliyor.

Ayrıca geçmişinde hata olan herkes dışlansın mı o zaman, şansı hak etmiyorlar mı?

Son düzenleme:
konunun ıcerıgını okumadım gozlerım cok agrıyo baslığa gore yorum yapayım
kendımden ornek verıym
önceden sevgilim olsa dahı yakısıklı cocuga bakardım nıye bakmıyım :KK8: çapkındım.
ama aşık oldum bırıne
gozum hıcbır sey gormedıı tüm dünyam o oldu
ama bu durum erkeklerde farklıdır bence
kadınlarda duygular daha değerli aşk sevgi daha değerli oluyor..

kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için. dün yine görüştük iş çıkışı ben çekincelerimden bahsettim açık açık sana şu an hiç güvenemiyorum dedim. o da güvenmemeni gerektirecek ne yaptım ben diye sordu. geçmişte yaşadıklarından dolayı ciddi bir ilişkiye gelemeyeceğini yani bir süre sonra sıkılacağını düşündüğümü söyledim.

o da ciddi olduğuma inanman için güvenini kazanmam için ne yapabilirim söyle onu yapıcam dedi. seni neden bırakayım ki neredeyse 30 yaşıma yaklaştım artık yuvam olsun istiyorum, arkadaşlarıma özeniyorum, yuva kurmak içinde senin gibi genç, güzel, iyi kalpli birini bulmuşum böyle biri hayatıma girmiş buna rağmen seni bırakacağımı, sıkılacağımı neden düşünüyorsun bunu yaparsam zaten gerizekalıyımdır dedi.

bende bu güven zamanla olur şu an yeminlerde etsen ben verilen sözlere inanmıyorum herkes herkesi lafta çok seviyor hep mutlu edeceğini söylüyor ama gerçekte durumlar çok farklı oluyor dedim. sadece bir tane şansın bunu nasıl değerlendireceğin sana kalmış ama en ufak bir yanlışında arkama bakmadan gideceğimi bil dedim. şimdilik gözlemlemeye çalışıyorum işte inşallah beni üzmez.

Erkekleri falan geç, direkt kendimden yazıyorum.
O deli çapkınlık zamanları ilelebet sürmüyor, 3 ay da sürse, 3 sene de sürse, çapkınlığı da bir "dönem" olarak algılamak lazım. Diğer her dönem gibi.
Çapkınlık falan geçer de, asıl "geçmiş hikayeleriniz farklı oldugu için" sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu uyumsuzluk illa ki yaşanır.
Ha sanma ki, senin bir sevgilin oldu, onun otuz tane oldu diye bu uyumsuzluk sadece "seks" konusunda yaşansın.
Aksine, o konu dert değil. Uyumsuzluk genelde "duygusal" tatminde yaşanır sizin durumunuzda. Misal sen daha nazlı davranırsın, daha romantik olma derdinde olursun, bi şarkı duyunca "bu bizim şarkımız olsun" lügatına girersin. Ama onun için o şarkı olmasa da olur, fazla trip çekmez, fazla naz çekmez, hatta ilişkinin başlangıç ve flört evrelerini bi an önce geçmeye çalışabilir falan. Sen daha yavaş, o daha fevri olur.
Ona "beni kaldırabilir misin" diye sorma boşuna, sen bunları kaldırabilir misin, onu düşün, ona göre giriş bu maceraya.

canım teşekkür ederim yorumun için. bu açıdan pek düşünmemiştim aslında ama dediğinde haklısın. yani ben uyumsuzluğu sadece benden cinsel anlamda beklentileri olur bulamayınca da zaten eskiden hızlı bir hayatı olduğu için dışarıya yönelir tekrar şeklinde düşünüyordum.

zaten yaşı itibariyle de eski sevgilime davrandığım gibi davranmıyorum ona. yani eski sevgilime bir mesajıma geç cevap yazdı diye, bir sabah günaydın demedi diye attığım tripleri daha doğrusu yaptığım çocuklukları düşününce şu an ki ilişkimde fazlasıyla olgun davranıyorum. henüz bu durum benim için sıkıntı olmadı ama bu dediklerini de düşüneceğim. çünkü o bir çok şeyi tüketip gelmiş yapacağı romantiklikleri yapmış, gezeceği kadar gezmiş. benim içinse durum çok farklı yani bana hitap edebilmesi lazım edemezse zaten yürümez. bunu da zamanla anlayacağım artık..

kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için. dün yine görüştük iş çıkışı ben çekincelerimden bahsettim açık açık sana şu an hiç güvenemiyorum dedim. o da güvenmemeni gerektirecek ne yaptım ben diye sordu. geçmişte yaşadıklarından dolayı ciddi bir ilişkiye gelemeyeceğini yani bir süre sonra sıkılacağını düşündüğümü söyledim.

o da ciddi olduğuma inanman için güvenini kazanmam için ne yapabilirim söyle onu yapıcam dedi. seni neden bırakayım ki neredeyse 30 yaşıma yaklaştım artık yuvam olsun istiyorum, arkadaşlarıma özeniyorum, yuva kurmak içinde senin gibi genç, güzel, iyi kalpli birini bulmuşum böyle biri hayatıma girmiş buna rağmen seni bırakacağımı, sıkılacağımı neden düşünüyorsun bunu yaparsam zaten gerizekalıyımdır dedi.

bende bu güven zamanla olur şu an yeminlerde etsen ben verilen sözlere inanmıyorum herkes herkesi lafta çok seviyor hep mutlu edeceğini söylüyor ama gerçekte durumlar çok farklı oluyor dedim. sadece bir tane şansın bunu nasıl değerlendireceğin sana kalmış ama en ufak bir yanlışında arkama bakmadan gideceğimi bil dedim. şimdilik gözlemlemeye çalışıyorum işte inşallah beni üzmez.
Yazdiklarin ayni bizi anlatiyor :KK66: isyerimden bi arkadasimin 10 yillik cocukluk arkadasiydi eşim. uniyi de ayni sinifta okuyup,ayni ewi paylasmislar... esimin de yemedigi nane kalmamis ogrenciyken. Ben calisirken o uni son siniftaydi.. aldatti mi bilmiyorum ama uzun sureli iliskilerde cabuk sıkılılormus,ayriliyomus.. anlattigina gore herkes bunun pesindeymis falanlar filanlar... Ortak arkadasimiz,diger arkadaslari da soyledi gerci bunlari. ben muhabbetliyimdir ama basim yerde ise gider gelirim,cilginliklarim yoktur. o arkadasim da demis ki benden icin ,kiza yazik etme 1 ay takilip ayrilirim deyip kizin dunyasini yikma,oyle biri degil,ciddiysen yaklas demis., esim de sonrasinda o da Seni sevmis,duzgun olduguna kanaat getirmis demekki ki beni uyarma ihtiyaci hissetti dedi :KK66: neyse.. bizimkide ayni yorumlari yapmis o arkadasima ben onu sevdim iyi kiz yanimada yakisiyor,duzgun,agirbasli,temiz kalpli.. ewlenmek istiyorum,ben hic boyle olmadim kimseye boyle baglanmam ,bu kiz ne diosa yapiyorum,benim esim o olmali demis.. demekki harbiden seni seviyor dediler,herseferinde cok seviyorum deyip seni anlatiyor,biz de biktik artik ewlenin kurtulalim dediler :KK66: kackere reddettim olmaz,sen olgunlasmamissin,beni birakirsin,aldatilmaya gelemem,arkadas olarak iyiyiz senle, ben sana sewgili gozuyle bakmadim hic dedim. Istersen gorusmeyelim seni uzmek istemem dedim. Beni hic bi kiz reddetmedi daha dedi :KK66: o dedim kizlarin cıvıklıgi,niye bu kdr yüz vermislerki sana,ne ozelligin var ki senin dedim.. biraz asagiladim sanirim. Onu reddetmem ona cekici gelmis. ailemle falan da tanistirmadim,herseyi agirdan aldim.. Biz tanismadan 2_3 yil once abisini kaybetmis,depresyona girmis haplar vs.. sanirim durulmasi da ondan,eski halime bakip yargilama beni dedi.. o zmn yasimiz 23 du. Bana yalan soylemedi hic. Kendine asiri ozguveni var. Suan da kamu mufettisi,kendine has bir yuruyusu var,her turlu ortama girip cikar,kendini sewdirir,dikkatleri uzerine toplar,yakisiklidir,temiz ve titizdir,sicakkanlidir,azimli ve caliskandir. beni de kendine ceken bu ozguveni oldu aslinda,ama ben onu hic poh pohlamadim.. o yuzden elimde tuttugumu dusunuyorum. Oncesindekiler hep simartmis, her dedigini yapandan da sıkılmış.. neyse 5 yildir tanisiyoruz 3 yildir ewliyiz. Daha bir yamuklugunu gormedim, hatta mini etekli bi kiz hemen yan masamiza otursa yerini degistirir, oyle birinin yanindan gecerken de hizlica gecer. Yazin falan cok acik_seksi biri gecse gorur ama cevirir kafasini. dilerim hep boyle dewam eder..
Bu arada benim de oncesinde 3 yillik bir iliskim oldu ayrilmak zorunda kaldik ve sonrasinda ewlendim iste. Dolayisiyla cinsellik konusunda esime gore ben cok cok gerilerdeyim, onun dunyasi cok genis. Ben utangac ve cekingenim, o diyor ki aya çıkalım..O bu konuda maalesef benden cok cok deneyimli oldugu icin galiba,gecen yil cok bocalamistik. Ben isteksiz miyim,onu begenmiyor istemiyor muyum vsvs... sonrasinda baktim arastirdim ne yapilabilir diye ve duzeldik sukur.. o mesela romantizm sevmez, basit bulur oyle seyleri, ince seylere dikkat etmez,aklina da gelmez.. sanirim cok fazla yasayip gordugu icin cabuk yorulmus, ben de bu konularda titizim. Arada bu sekilde farkliliklar olabiliyor. Ama bana sevgisi,guveni ve durustlugunden eminim. Keza aile yapisi da bunlara musaade etmez. Bosanma,ayrilik,aldatma, kavga gurultu ye karsilar, boyle birsey olmadi hic cok sukur. Olursa onu benden önce öldururler, o yuzden icim rahat.. :)
Iyi dusun taşın şekerim.. ben genel olarak esimden memnunum, yine gelsem dunyaya yine onu secerim. Baska karakterde,pasif biriyle ben yapamam zaten. Ama dedigim gibi bazi farkliliklar olabiliyor arada..
Sevgilerimle...

Yazdiklarin ayni bizi anlatiyor :KK66: isyerimden bi arkadasimin 10 yillik cocukluk arkadasiydi eşim. uniyi de ayni sinifta okuyup,ayni ewi paylasmislar... esimin de yemedigi nane kalmamis ogrenciyken. Ben calisirken o uni son siniftaydi.. aldatti mi bilmiyorum ama uzun sureli iliskilerde cabuk sıkılılormus,ayriliyomus.. anlattigina gore herkes bunun pesindeymis falanlar filanlar... Ortak arkadasimiz,diger arkadaslari da soyledi gerci bunlari. ben muhabbetliyimdir ama basim yerde ise gider gelirim,cilginliklarim yoktur. o arkadasim da demis ki benden icin ,kiza yazik etme 1 ay takilip ayrilirim deyip kizin dunyasini yikma,oyle biri degil,ciddiysen yaklas demis., esim de sonrasinda o da Seni sevmis,duzgun olduguna kanaat getirmis demekki ki beni uyarma ihtiyaci hissetti dedi :KK66: neyse.. bizimkide ayni yorumlari yapmis o arkadasima ben onu sevdim iyi kiz yanimada yakisiyor,duzgun,agirbasli,temiz kalpli.. ewlenmek istiyorum,ben hic boyle olmadim kimseye boyle baglanmam ,bu kiz ne diosa yapiyorum,benim esim o olmali demis.. demekki harbiden seni seviyor dediler,herseferinde cok seviyorum deyip seni anlatiyor,biz de biktik artik ewlenin kurtulalim dediler :KK66: kackere reddettim olmaz,sen olgunlasmamissin,beni birakirsin,aldatilmaya gelemem,arkadas olarak iyiyiz senle, ben sana sewgili gozuyle bakmadim hic dedim. Istersen gorusmeyelim seni uzmek istemem dedim. Beni hic bi kiz reddetmedi daha dedi :KK66: o dedim kizlarin cıvıklıgi,niye bu kdr yüz vermislerki sana,ne ozelligin var ki senin dedim.. biraz asagiladim sanirim. Onu reddetmem ona cekici gelmis. ailemle falan da tanistirmadim,herseyi agirdan aldim.. Biz tanismadan 2_3 yil once abisini kaybetmis,depresyona girmis haplar vs.. sanirim durulmasi da ondan,eski halime bakip yargilama beni dedi.. o zmn yasimiz 23 du. Bana yalan soylemedi hic. Kendine asiri ozguveni var. Suan da kamu mufettisi,kendine has bir yuruyusu var,her turlu ortama girip cikar,kendini sewdirir,dikkatleri uzerine toplar,yakisiklidir,temiz ve titizdir,sicakkanlidir,azimli ve caliskandir. beni de kendine ceken bu ozguveni oldu aslinda,ama ben onu hic poh pohlamadim.. o yuzden elimde tuttugumu dusunuyorum. Oncesindekiler hep simartmis, her dedigini yapandan da sıkılmış.. neyse 5 yildir tanisiyoruz 3 yildir ewliyiz. Daha bir yamuklugunu gormedim, hatta mini etekli bi kiz hemen yan masamiza otursa yerini degistirir, oyle birinin yanindan gecerken de hizlica gecer. Yazin falan cok acik_seksi biri gecse gorur ama cevirir kafasini. dilerim hep boyle dewam eder..
Bu arada benim de oncesinde 3 yillik bir iliskim oldu ayrilmak zorunda kaldik ve sonrasinda ewlendim iste. Dolayisiyla cinsellik konusunda esime gore ben cok cok gerilerdeyim, onun dunyasi cok genis. Ben utangac ve cekingenim, o diyor ki aya çıkalım..O bu konuda maalesef benden cok cok deneyimli oldugu icin galiba,gecen yil cok bocalamistik. Ben isteksiz miyim,onu begenmiyor istemiyor muyum vsvs... sonrasinda baktim arastirdim ne yapilabilir diye ve duzeldik sukur.. o mesela romantizm sevmez, basit bulur oyle seyleri, ince seylere dikkat etmez,aklina da gelmez.. sanirim cok fazla yasayip gordugu icin cabuk yorulmus, ben de bu konularda titizim. Arada bu sekilde farkliliklar olabiliyor. Ama bana sevgisi,guveni ve durustlugunden eminim. Keza aile yapisi da bunlara musaade etmez. Bosanma,ayrilik,aldatma, kavga gurultu ye karsilar, boyle birsey olmadi hic cok sukur. Olursa onu benden önce öldururler, o yuzden icim rahat.. :)
Iyi dusun taşın şekerim.. ben genel olarak esimden memnunum, yine gelsem dunyaya yine onu secerim. Baska karakterde,pasif biriyle ben yapamam zaten. Ama dedigim gibi bazi farkliliklar olabiliyor arada..
Sevgilerimle...

Gerçekten çok benziyor hikayelerimiz :) mutlu olmanıza çok sevindim. sevgi, saygı olsun aldatma, şiddet gibi büyük sorunlar olmasında küçük farklılıklar bir şekilde aşılır. inşallah bir şans vererek hata yapmıyorumdur da bizim hikayemiz de mutlu biter :) aslında uzak durmam gereken biri diye düşünüyorum ama inan bunları öğrenmeden önce o kadar aklımdaki kalıba uyan biriydi ki ortak zevklerimiz olsun, hayattan beklentilerimiz olsun. bir de onun da ciddiye aldığını gördüğüm için denemek istedim. geçen haftasonu buluşacaktık öncesinde annesini kardeşini bir yere götürmüş oyalanmış doğal olarak biraz bekletti beni annesine demiş sizin yüzünüzden ilişkim bitecek acele edin biraz. kardeşi de diyor abimin ilk defa bir ilişkiyi bu kadar ciddiye aldığını görüyorum şaşkınım diye :)) mesela bizim ilişkimiz başlamadan önce arada dışarı çıkar biraz alkol alırdı ama başladığından beri çıkmıyor senin aklın kalacak içersem senin yanında içerim diye. bunlardan dolayı bir şans vereyim dedim. çevremde o kadar garip ilişkiler gördüm ki başını yerden kaldırmayan adamlar ilk fırsatta başkalarına koştular. o yüzden önyargılı davranmak istemiyorum kısmet artık gerisi..

Gerçekten çok benziyor hikayelerimiz :) mutlu olmanıza çok sevindim. sevgi, saygı olsun aldatma, şiddet gibi büyük sorunlar olmasında küçük farklılıklar bir şekilde aşılır. inşallah bir şans vererek hata yapmıyorumdur da bizim hikayemiz de mutlu biter :) aslında uzak durmam gereken biri diye düşünüyorum ama inan bunları öğrenmeden önce o kadar aklımdaki kalıba uyan biriydi ki ortak zevklerimiz olsun, hayattan beklentilerimiz olsun. bir de onun da ciddiye aldığını gördüğüm için denemek istedim. geçen haftasonu buluşacaktık öncesinde annesini kardeşini bir yere götürmüş oyalanmış doğal olarak biraz bekletti beni annesine demiş sizin yüzünüzden ilişkim bitecek acele edin biraz. kardeşi de diyor abimin ilk defa bir ilişkiyi bu kadar ciddiye aldığını görüyorum şaşkınım diye :)) mesela bizim ilişkimiz başlamadan önce arada dışarı çıkar biraz alkol alırdı ama başladığından beri çıkmıyor senin aklın kalacak içersem senin yanında içerim diye. bunlardan dolayı bir şans vereyim dedim. çevremde o kadar garip ilişkiler gördüm ki başını yerden kaldırmayan adamlar ilk fırsatta başkalarına koştular. o yüzden önyargılı davranmak istemiyorum kısmet artık gerisi..
Yemin ederim aynii ;))) ben de ozamanlar dedim keske baska sekilde karsilassaydik diye.. iyi ki de sans tanimisim ona, onyargili dawranmamisim.. gurur duyuyorum onunla gercekten. Mesela alkollu ortami yok, o da biz tanisinca birakti.. daha dingin hayat.. gitme dedigim yere gitmez,bahane uydurur arkadaslarina. gerci ben de oyleyim. O gelmezse zaten gitmem. Soz dinliyor,evine ailesine bagli, onu kandirip ikna etmek de cok kolay. eşim iyidir yaa kiyamam ona ;) ama insanoglu bu. Beni asla aldatmaz diyemem. Insanlar kaderinde olani yasar.. dilerimki boyle birsey yasanmaz, olursa da birakirim bunu o da biliyor. O asamada uzuldugum tek sey emeklerime yazik olusu olur. Ama vefasiz,nankor bir insan degil, iyi ve kotu gunumde yanimdaydi hep sagolsun. Annesine bagli olan erkek esine de bagli oluyor. Sen temkinli dawran, iyi olc bic.. ben cok denedim onu, ama testlerimi basariyla gecti ;)

Bu durum senin için nimet arkadaşım hiiç korkma.sen dindarlik namus vs adi altında hiçbir tecrübe yasamamis herşey içinde kalmış adamlardan kork.bir erkek kendisi evlenmeye karar verdiyse korkma. Ama geçmişe sünger cek kurcalama itici olursun kendinden sogutursun.adami tanımaya bak.tabi aşk böceği gibi davranmasını bekleme.adam o aşamaları geçmiş.bir de asla kendini yetersiz hissetme hissettirme.bu devirde onun için nimet olduğunu hissettir.kosulsuz baglanma.yanlis yaparsa seni kaybetme korkusu olsun. Sensiz naparim moduna girme hiçbir zaman. Ve evlenmeden asla fazla ileri gitme.kacan kovalanir klasiği hiiç değişmez

Yemin ederim aynii :KK66:)) ben de ozamanlar dedim keske baska sekilde karsilassaydik diye.. iyi ki de sans tanimisim ona, onyargili dawranmamisim.. gurur duyuyorum onunla gercekten. Mesela alkollu ortami yok, o da biz tanisinca birakti.. daha dingin hayat.. gitme dedigim yere gitmez,bahane uydurur arkadaslarina. gerci ben de oyleyim. O gelmezse zaten gitmem. Soz dinliyor,evine ailesine bagli, onu kandirip ikna etmek de cok kolay. eşim iyidir yaa kiyamam ona :KK66: ama insanoglu bu. Beni asla aldatmaz diyemem. Insanlar kaderinde olani yasar.. dilerimki boyle birsey yasanmaz, olursa da birakirim bunu o da biliyor. O asamada uzuldugum tek sey emeklerime yazik olusu olur. Ama vefasiz,nankor bir insan degil, iyi ve kotu gunumde yanimdaydi hep sagolsun. Annesine bagli olan erkek esine de bagli oluyor. Sen temkinli dawran, iyi olc bic.. ben cok denedim onu, ama testlerimi basariyla gecti :KK66:

bende aynen başka şekilde karşılaşmış olmak isterdim dedim ona hem ondan dolayı hemde benim biraz sıkıntılı bir dönemimde tanıştık. o da diyor keşke senle daha önce tanışsaydım belki daha kolay yola sokardım hayatımı, bana destek olurdun diye. zaten ben ilişkilerimde karşı tarafı düzelten, anne şefkatiyle yaklaşan taraf oluyorum hep, yapım böyle sanırım :D mutluluğunuz daim olsun canım, umarım benimki de benim testlerden geçebilir :)

Bu durum senin için nimet arkadaşım hiiç korkma.sen dindarlik namus vs adi altında hiçbir tecrübe yasamamis herşey içinde kalmış adamlardan kork.bir erkek kendisi evlenmeye karar verdiyse korkma. Ama geçmişe sünger cek kurcalama itici olursun kendinden sogutursun.adami tanımaya bak.tabi aşk böceği gibi davranmasını bekleme.adam o aşamaları geçmiş.bir de asla kendini yetersiz hissetme hissettirme.bu devirde onun için nimet olduğunu hissettir.kosulsuz baglanma.yanlis yaparsa seni kaybetme korkusu olsun. Sensiz naparim moduna girme hiçbir zaman. Ve evlenmeden asla fazla ileri gitme.kacan kovalanir klasiği hiiç değişmez

zaten geçmişi öyle sorgular gibi kurcalamıyorum ama arada arada ağzından laf alıyorum bir iki soru sorup dolaylı yoldan oraya geliyorum falan. ama dediğiniz gibi aşk böceği değil malesef, ya da ben fazla aşk böceğiyim de o yüzden bana öyle geliyor :)) evlenmeden benimle bir şey yaşayamayacağını biliyor zaten ben bunu belirtme gereği duydum ki yarın öbür gün böyle bir şeyden dolayı sorun yaşamayalım baştan bilsin durumu. şimdilik kabul etti ama bakıcaz artık.. ayrıca tavsiyelerin için teşekkürler :)

Back
X