• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinizin geçmişi sizin için ne kadar önemli?eskiden çapkın olan bir erkek daha sonra uslanır mı?

kız hakkında bir şey diyemem belki de sevgilinizin evlenmek üzere olduğunu bile bilmiyordur ama evlenmek üzere olduğunuz adamın size böyle bir şey yaşatması ne kadar kötü, hele ki evleneceğiniz evde. çok zor gerçekten Allah yardımcınız olsun başka bir şey diyemiyorum.
inanamıyorum bunları okudukça...yani sizin evinizde alemmi yapmışlar bunlar...bence asla ama asla inanmayın..arkadaşa o izni verende ahlaksızdır.Size saygısı yok bi kere..üzüldüm...
bunlar bu kadarmı kendilerini akıllı sanıyor..işin en acı tarafı geçen yıllar. . .
aileyi karşına alman verdiğin emek...
İyiki görmüşsün ve son anda kurtulmuşsun...

Sevgililer günü için fotoğraf makinesi almıştı günler önce. Anilarimizi, balayimizi, güzel gunlerimizi cekecektik. Bi video, sadece 3 saniye .. bi o... ( kadın bile demiyorum ona ) evlenecegimiz evde, benim seçtiğim koltukta oturup kahkaha atıyor. Önünde benim aldığım tabaklar duruyor. Ve su an affetmemi bekliyor. Hangi yüzle bilmiyorum. Suçum yok arkadaşım getirdi diyor ama yalana Karnım tok ..
nasıl bi sahnedir yaa gerçekten çok üzüldüm cikolatacikita bu adama verdiğin emeğe zahmete.. Olaya kesinlikle üzülmedim Allah o üç saniye ile ne olduğunu göstermiş sana o adamın. Hiçbi şey tesadüf değil. İçini ferah tut canım bunu görüp yoldan dönmüşsün, inşallah o hayallerini yaşayabileceğiniz güven dolu biri çıkar karşına en yakın zamanda. En güzel cezalandırma yöntemi de onu sensiz nçbırakman oh iyi olmuş

Yakışıklıymış havalıdır da inandırıcılığı yüksek bi adam, demişsin ya daha önce sadece biri vardı beş yıllık diye anlatsa inanırdım diye. Onu beğendiğin için oldurmaya çalışıyorsun canm anlıyorum seni. Bilemezsin belki evine bağşı biri olur. Biz olasılıklar üzerinden gidiyoruz zaten. Bence karakter çok önemli ve ancak onun karakterini anlamaya çalışarak yorum yapabilirsin. Konuştur onu :KK62: Şöyle yapabilirsin, "ne güzel daha önce hevesini atmışsın, anlatsana bi çok eğlenceli, hiç biri varken başkası oldu mu , bunu da yapmışsındır hayat sana güzelmiş vs" gibi şakaya getirip konuştur bence, diğer kızlara nasıl davrandıysa sen de benzer kaderi yaşayabilirsin çünkü, onu kışkırtma derim kızmadan konuştur:KK48: bir de Allah korkusu var mı bu da çok önemli :KK39:

nasıl bi sahnedir yaa gerçekten çok üzüldüm cikolatacikita bu adama verdiğin emeğe zahmete.. Olaya kesinlikle üzülmedim Allah o üç saniye ile ne olduğunu göstermiş sana o adamın. Hiçbi şey tesadüf değil. İçini ferah tut canım bunu görüp yoldan dönmüşsün, inşallah o hayallerini yaşayabileceğiniz güven dolu biri çıkar karşına en yakın zamanda. En güzel cezalandırma yöntemi de onu sensiz nçbırakman oh iyi olmuş

Bir daha tövbe! Bir daha asla guvenmem birine. Aliskinim yanlizliga, hem daha güvenli ..

Bir daha tövbe! Bir daha asla guvenmem birine. Aliskinim yanlizliga, hem daha güvenli ..
Aynen ben de yalnızım ce güven sarsılması yaşadım , ben de cepte yakalamıştım ve mail adresinde hatırlamak bile istemiyorum gök yarıldı üzerime düştü gibi hissettim.. Ama onun şimdi başkasıyla mutlu olduğunu görünce ben de güvenmek istiyorum birine tekrar.. hayırlısı olsun hakkınızda

Aynen ben de yalnızım ce güven sarsılması yaşadım , ben de cepte yakalamıştım ve mail adresinde hatırlamak bile istemiyorum gök yarıldı üzerime düştü gibi hissettim.. Ama onun şimdi başkasıyla mutlu olduğunu görünce ben de güvenmek istiyorum birine tekrar.. hayırlısı olsun hakkınızda

Bi daha asla birine guvenmem, cumlelerim bitık, kelimelerim tükenmiş. Allah hakkımızda hayirlisini versin

ben X eniştemden örnek vereceğim.ablamla evlenmeden önce yemediği nane kalmamış.ablamla tanıştıklarında ablama "herşey geride kaldı artık düzenli bi hayat istiyorum" demiş.evlendiler 11 yıl evli kaldılar.11 yılın sonunda ablamı aldattı ve aldattığı ortaya çıkınca "ben evlilik adamı değilmişim" dedi eski hayatını seçti.ayrıldılar.

ben X eniştemden örnek vereceğim.ablamla evlenmeden önce yemediği nane kalmamış.ablamla tanıştıklarında ablama "herşey geride kaldı artık düzenli bi hayat istiyorum" demiş.evlendiler 11 yıl evli kaldılar.11 yılın sonunda ablamı aldattı ve aldattığı ortaya çıkınca "ben evlilik adamı değilmişim" dedi eski hayatını seçti.ayrıldılar.

Şu an resmen sövdüm! Yuh yaa! Tabi herifin biri gelsin de " evlilik bana göre değil " desin diye büyüttü annesi o kızı. Beddua ediyorum boylelerine

Şu an resmen sövdüm! Yuh yaa! Tabi herifin biri gelsin de " evlilik bana göre değil " desin diye büyüttü annesi o kızı. Beddua ediyorum boylelerine
söv canım söv.11 yıl sonunda mı anladın evliliğin sana göre olmadığını demi yani :( psikologa götürmüştü kendi ailesi.psikolog "bastırılmış duyguları var" demişti.ciddende doğruymuş anlamış psikolog.bastırılmış duygular 11 yılın sonunda patlak verdi.

söv canım söv.11 yıl sonunda mı anladın evliliğin sana göre olmadığını demi yani :KK43: psikologa götürmüştü kendi ailesi.psikolog "bastırılmış duyguları var" demişti.ciddende doğruymuş anlamış psikolog.bastırılmış duygular 11 yılın sonunda patlak verdi.

Olan ablacigina olmuş. Bastırılmış duygularına basarlar inşallah!

Olan ablacigina olmuş. Bastırılmış duygularına basarlar inşallah!
öyle canım.olan ablama ve 7 yaşındaki yeğenime oldu.belki böylesi daha iyi oldu kim bilir.çünkü öldürmekle tehdit ediyormuş ablamı.biz bilmiyorduk.1 sene boyunca düzelir belki diye çekmiş o manyağı.başka sehirde yaşadıkları için ev hallerini bilmiyorduk.dayanılmaz noktaya gelince bize anlattı.öldürmekle tehdit ettiğini duyunca çıldırdık zaten.boşandığına ondan kurtulduğuna şükür ettik olaylar böyle olunca.Allah kimseye yaşatmasın

öyle canım.olan ablama ve 7 yaşındaki yeğenime oldu.belki böylesi daha iyi oldu kim bilir.çünkü öldürmekle tehdit ediyormuş ablamı.biz bilmiyorduk.1 sene boyunca düzelir belki diye çekmiş o manyağı.başka sehirde yaşadıkları için ev hallerini bilmiyorduk.dayanılmaz noktaya gelince bize anlattı.öldürmekle tehdit ettiğini duyunca çıldırdık zaten.boşandığına ondan kurtulduğuna şükür ettik olaylar böyle olunca.Allah kimseye yaşatmasın

Allah yardımcısı olsun ablanın. İnşallah bundan sonrası için iyi olur. Anca bi kadını korkutabilirler, sözde erkek! Allah büyük ..

Erkekleri falan geç, direkt kendimden yazıyorum.
O deli çapkınlık zamanları ilelebet sürmüyor, 3 ay da sürse, 3 sene de sürse, çapkınlığı da bir "dönem" olarak algılamak lazım. Diğer her dönem gibi.
Çapkınlık falan geçer de, asıl "geçmiş hikayeleriniz farklı oldugu için" sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu uyumsuzluk illa ki yaşanır.
Ha sanma ki, senin bir sevgilin oldu, onun otuz tane oldu diye bu uyumsuzluk sadece "seks" konusunda yaşansın.
Aksine, o konu dert değil. Uyumsuzluk genelde "duygusal" tatminde yaşanır sizin durumunuzda. Misal sen daha nazlı davranırsın, daha romantik olma derdinde olursun, bi şarkı duyunca "bu bizim şarkımız olsun" lügatına girersin. Ama onun için o şarkı olmasa da olur, fazla trip çekmez, fazla naz çekmez, hatta ilişkinin başlangıç ve flört evrelerini bi an önce geçmeye çalışabilir falan. Sen daha yavaş, o daha fevri olur.
Ona "beni kaldırabilir misin" diye sorma boşuna, sen bunları kaldırabilir misin, onu düşün, ona göre giriş bu maceraya.

hızlı bir hayat yasamak ile sadakatin anlamını bilmemek birbiriyle zıt seyler degil ki...
bence sorularınızın yanıtı ayrıntılarda gizli. tabii bir o kadar da zamana ve kisilere baglı.

evet kısa sureli iliskileri olmus olabilir, cok sevmemistir, sıkılmıs ayrılmıstır vs.
fakat sizinle ne yasayacagını, nasıl bir iliskiniz olacagını biz bilemeyiz.
tam tersine hep uzun sureli iliskilerin insanı olup sizinle 1-2ay gecirdikten sonra da ayrılabilir.
bu, onunla uyumunuza gore degisir.

Gecenin bir yarısı 3 adamla aynı evde.. yani bu yüzden evli bile olmuş olsak değişmedi birsey. Aptal gibi hissediyorum. 3 senemi verdim, sulalemi karşıma aldım tek başıma. Ben evlenmeyi beklerken.. ilk bulusacagimiz gün heyecandan mideme oturan yumruk, bugün acidan oturdu ..
Ya inanmıyorum bir de seni inandırmk için ne yalanlar döktü hayvan

merhaba arkadaşlar öncelikle herkese günaydın :) daha önceki yorumlarım da falan birini tanımaya çalıştığımı söylemiştim aslında flört ediyor gibiyiz şu an. ben onu evcimen, çocukları benim gibi çok seven, ağırbaşlı aklı başında biri olduğunu düşünerek tanımak istemiştim daha çok e bi de yakışıklıydı :) bir de ciddi bir ilişki istemesi de önemliydi benim için. geçen gün konuşurken eski ilişkilerden açıldı konu ben öğrenmek istedim daha doğrusu hayatına kaç kişi girmiş neler yaşamış diye. yani çok uzun süreli ilişkilerinin olmadığını biliyordum ama daha ayrıntısını merak ettim.

bir sürü kız olmuş hayatında kimi 1 2 aylık kimi tek gecelik falan. daha önce dizilerde televizyon filmlerinde falan oynuyormuş bir arada tiyatro yapmış ama şimdi bırakmış o sektörü kendi okuduğu bölümle alakalı bir fabrikada çalışıyor düzenli bir hayata geçmiş yani ama o dönemlerde çok farklı bir hayatı olmuş. bu arada benden de 6 yaş büyük. o anlatınca benim de yüzüm düştü biraz. benim daha önce sadece 1 erkek arkadaşım oldu onla da bir şey yaşamadık. evlilik öncesi birlikteliğe karşıyım ben o yüzden bu çocukla da o tarz bir şey yaşamayacağım. ona da dedim bunu senin daha önceki birlikteliklerine göre çok farklıyım kaldırabilecek misin diye. o da ben o hayattan sıkıldığım için o şekilde mutlu olamayacağımı anladığım için bırakıp düzenli bir işe düzenli bir hayata geçtim zaten. artık bir yuvam olsun çoluğum çocuğum olsun istiyorum onlar gençlik dönemi hatalarım dedi. istesem bunları sana hiç anlatmazdım ama dürüst olmaktan yanayım seni kandırmak istemiyorum kandırmam da dedi.

benim merak ettiğim daha önce böyle daldan dala bir hayatı olan biri düzenli bir ilişkiye gelebilir mi? yani artık bazı şeylere doymuş olacağı yaşayacağı her şeyi yaşadığı için düzenli bir hayat isteyip her şeyden elini eteğini çekebilir mi yoksa uzun süreli bir ilişki onu zamanla sıkar mı?

sizin fikirleriniz ne kızlar sizce güvenmeli miyim? ben onu gerçekten tanımak istiyorum ama ileride üzer mi beni diye korkmuyor da değilim.

Bence bu adam abartiyor da olabilir. Cunku erkekler kendilerinde olan seyleri biraz abartmayi severler. Hele sevgili defterlerini kabarttikca kabartmaya bayilirlar cunku karsisindaki kadina istendigini tercih edildigini gostermenin bir yolu gibi gorurler... bunu da dikkate almanizda fayda var bence...

Annemin bir lafi var onceden yapan sonra durulur diye birsey yok, ama onceden durgun olan da sonra yapmicak diye birsey yok... Yani bu cevresel faktorlere, ikinizin arasindaki iliskiye , adamin psikolojisine de bagli birsey.

Adam bugun duzenli bir hayat istiyorum diyebilecegi gibi,ilerde eskiden gordugu ilgiyi de ozleyebilir -sizin cok yakisikli demenize ithafen soyluyorum- bu yuzden karsinizdakinin havasini cozmek size dusuyor.

Peki cozebilir misiniz ? Sanmam...

Akisina birakin, zamana birakin...

Ama gozunuzu de dort acin. Askindan sevgisinden karsindakinin hatalarini goremeyenlerden olmayin sonra...

Benim tanidigim capkinin capkinlari,simdi cok iyi dort dortluk insanlar var.insan degismek isterse degisir.ins.sizinkide boyle olur.

benim eşimde hızlı yaşamış biraz ama şimdi eski yaşantısından çok farklı gözü benden başkasını görmez eminim . ama şöyle söyleyeyim güven sözlerle anlaşılmaz, hissedersin . onu gözlemle dışarıda evde arkadaşlarıyla senin arkadaşlarınla ondan sonra kararını ver. zaten düşününce kimse 10 15 yıl sonrasını kestiremezki kimin ne yapacağı belli olmaz :KK43::KK43:

Kişisel fikrim nedir söyleyeyim çapkın adamdan bir cacık olmaz :) Boş laflarına inanma mayasında var ruhunda var ne yapar ne eder sanada diğerlerine yaşattığını yaşatır bırak gitsin ben bunu yaşadım ve hala psikolojik olarak yıkıntı haldeyim geceleri kafamı yastığa koyduğumda aynı acı bana merhaba gittin çalıştın yedin içtin tv izledin ama ben burdayım beni unutamazsın diyor o acı tarifsiz başka biriyle onu gözlerinle görmek ya da hissetmek.... Zor bir durum ama yaşamış biri olarak yorum yapmak istedim boşver gitsin...

Back
X