• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinizin geçmişi sizin için ne kadar önemli?eskiden çapkın olan bir erkek daha sonra uslanır mı?

Cherry çapkınlıkla mayası bozuk olmanın ne alakası var?
Çapkınlık bir hayat tarzıdır, o tarzı benimsemiş bir insan kimseye söz vermez kimseye bağlanmaz. O kişiyle birlikte olan insanlar da bunu kabullenerek yanında olur, bişeyler yaşar. Bunun aldatmakla bir ilgisi yok. Hayatında biri varken çapkınlık yapıyorum adı altında onunla bununla flört eden, yatan kalkan insanlar çapkın değildir. Kişiliksizdir, karakteri oturmamıştır, mayası bozuktur. İkisini birbirine karıştırmayalım lütfen.

Sephoracan , ben 2 numaradan bahsediyordum zaten :)) Bugunlerde sinirlerim bozuk, 1 kelimeden cikabilecek kavramlardan en kotusu aklima geliyor hep. Yoksa daldan dala konmaya, flortoz olmaya lafim yok tabi, lakin capkinlik diyince aklima bu gelmiyor 1.etapta, metres pesinde kosan igrenc herifler geliyor. Vallahi psikolojim bozuk?!

Kavram kargasasi yarattiysam affola.

olsun canım şimdi mutlu bir evliliğin varsa iyi ki evlenmişsin boşver sen sonradan öğrendiklerini :) ben zaten kolay kolay güvenemem kimseye normalde de güvensiz bir insanım bir de böyle bir geçmişi çıkınca olunca iyice sorgular oldum her şeyini o yüzden aklıma ne geliyorsa soruyorum buluşmalarımız soru cevap şeklinde röportaj gibi geçiyor bu ara :)
Hayır canım sadece yalan söylenmiş olması güvensizlik oluşturdu bende :) Geçmişte ne yaptığı umurumda değil, benim ondan daha çok sevgilim oldu ama bazı sınırlarım var onlarda yalan söyledi. Yanlış yapmadığı sürece ömrümü adadığımı biliyor tıpkı tek hatasında affetmeyeceğimi bildiği gibi. Bundan sonrasını kendi bilir hakkımızda hayırlısı diyeyim.
Sen de çok soru cevap şeklinde sorma laf arasında sanki gayet normal karşılarmışsın gibi sor, o zaman dökülüyorlar daha çok :) Senin için kabul edilmeyecek şeyleri sorarsın işte, sırf çapkınlık gelecekte seni aldatacağını göstermez.

Çapkın insan sonsuza kadar çapkın olacak diye bir şey yok. Ben çevremde karısını, sevgilisini aldatan adamlara bakıyorum asla yapmaz denilen insanlar. Atalarımız ne demiş biliyor musun. "Suyun yavaş akanından insanın yere bakanından kork." :)
Erkek arkadaşın gibi çok arkadaşım var benim, belli bir süre sonra sıkılıyorlar artık, özellikle erkekler bir şeylere dolmuş oluyor. Aşık olunca bir kişiye bağlanıyor. Manevi kardeşim var mesela futbolcu mankenlerle falan çıkıyordu. Gitti standart bir kızla evlendi çok da mutlu.
Yani demem şu ki böyle şeyler seni korkutmasın.

Eşim, zamanında ciddi anlamda çapkın bir adammış.
Hatta, ilk zamanlar aşık oldum dediğinde, arkadaşları çok ciddi anlamda dalga geçip, inanmamışlar.
İlk tanıştığımız zamanda, ben böyle böyle bir adamdım ama şu andan itibaren asla dedi ve yıllar geçti, gerçekten de bir kere beni acaba diye düşündürecek bir hareketi olmadı.

Bu arada, çok sevdiğim bir arkadaşım da, eşinin ilk sevgilisiydi. Adamın çapkınlığı falan hiç yokmuş ama şu an gördüğü her kadına dönüp bir bakıyor. Hatta, duyduğum kadarıyla, pek çok da aldatma teşebbüsü olmuş. Bu işlerde pek geçmişe bakmamak lazım bence. Her ilişki kendine özeldir. Ancak; eğer bir adam bir kadını aldattıysa, tekrar aldatacağına inanıyorum.

İnsanlar sevince öyle bir değişiyor ki...
Ben kocamın eski sevgililerini hiç merak etmedim bilmiyorum da hiç ciddi ilişkisi olmamış,hep lay lay lom takılmış,cinsel isteklerini ön planda tutmuş,bie muhabbet sırasında kocamı kötülemek isteyen yakın bir arkadaşı anlatmıştı.
Ben zaten sütten ağzı yanan grupta "erkek mi? Asla! Evlilik mi? Tövbe!" diyenlerdendim.
Ciddi hiç bir amacımız olmadan sadece müthiş bir elektirikle görüşmeye başladık. Bu elektiriğin adına "aşk" koyup evlendik!
!!

sağolun kızlar biraz olsun içimi rahatlattınız. aslında bende öyle düşünüyorum seven insan değişebilir. normalde başka biri açmış olsa bu konuyu kesinlikle bende sizin gibi derdim denemeden bilemezsin en yapmaz denilenler neler yapıyor dene ve gör gerçekten mutlu olacağı güzel bir yuva çoluk çocuk istiyor olabilir diye ama yukarıda da yazdığım gibi hem biraz zor güvenen bir insan olduğum için hem de insan kendi başına gelince daha farklı düşündüğü için sizlere de sormak istedim. :)

Aynı anda iki sevgilimin olup, üçüncüsüyle flört ettiğim halde aklımın hala eski sevgilimde olduğu dönemler oldu. Yaşla birlikte duruldum, hatalarımın farkına vardım. Şu an hayatımda biri var ve son derece sadığım, bir an olsun aklımdan geçmez başka birisi. Ona da geçmişte tüm yaşananları anlattım ve bil beni öyle kabul et dedim.
Kendimden ve çevremdekilerden gözlemlediğim kadarıyla bizim gibi geçmişte çapkınlık yapmış insanların bazı dezavantajları olabiliyor.
Çok insandan vazgeçip hala hayata devam ettiğimi gördüğüm için birinden vazgeçmem çok da zor değil mesela. Bağlanmak daha çok zaman alıyor.
En önemlisi de artık tek bir insan olacağı korkusu bence. Düşünüyorum bir ömür aynı insan acaba yapabilir miyim diye. Ciddi ilişki yaşamak daha zor çapkınlık yapmış insan için.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Şans verin ve tanıyın ama pembe hayalleri çok erken kurmayın.

Sephoracan , ben 2 numaradan bahsediyordum zaten :)) Bugunlerde sinirlerim bozuk, 1 kelimeden cikabilecek kavramlardan en kotusu aklima geliyor hep. Yoksa daldan dala konmaya, flortoz olmaya lafim yok tabi, lakin capkinlik diyince aklima bu gelmiyor 1.etapta, metres pesinde kosan igrenc herifler geliyor. Vallahi psikolojim bozuk?!

Kavram kargasasi yarattiysam affola.
Tahmin edebiliyorum ruh halini. Ufak bir düzeltme yapayım dedim sadece.

Tahmin edebiliyorum ruh halini. Ufak bir düzeltme yapayım dedim sadece.

Vallahi Sephoracan, basima o kadar b.k seyler geldi ki, artik olumlu/mutlu bakacak, gulecek, gulumseyecek halim kalmadi.

Nacizane fikrimi yazarken ortaligi bulandirdiysam, capkin/flortoz kizlari gucendirdiysem affola. Ben flortoz kizlari destekliyorum zaten, ben asiri duygusalim, mal gibiyim, keske ben de flort edip eglenebilsem. Direk duygusala bagliyorum, yapi meselesi iste. Capkin olabilseydim belki de daha mutlu bir insan olacaktim.

Vallahi Sephoracan, basima o kadar b.k seyler geldi ki, artik olumlu/mutlu bakacak, gulecek, gulumseyecek halim kalmadi.

Nacizane fikrimi yazarken ortaligi bulandirdiysam, capkin/flortoz kizlari gucendirdiysem affola. Ben flortoz kizlari destekliyorum zaten, ben asiri duygusalim, mal gibiyim, keske ben de flort edip eglenebilsem. Direk duygusala bagliyorum, yapi meselesi iste. Capkin olabilseydim belki de daha mutlu bir insan olacaktim.
Çapkın olunca karşındaki insana pat diye bağlanamıyorsun, o yüzden incinmen daha zor oluyor genelde. Ama ilişkinin ilk zamanları için geçerli sonuçta bu önerme. İlerleyen zamanlarda yine mala bağlıyorsun. Çapkın da olsak, duygusal da olsak eninde sonunda hepimiz kadınız ve tepkilerimiz hemen hemen aynı. O yüzden sıkma canını kuzucum. Atlatacaksın ve karşına öyle biri çıkacak ki gülümseyerek bakacaksın her şeye. :KK36:

merhaba arkadaşlar öncelikle herkese günaydın :) daha önceki yorumlarım da falan birini tanımaya çalıştığımı söylemiştim aslında flört ediyor gibiyiz şu an. ben onu evcimen, çocukları benim gibi çok seven, ağırbaşlı aklı başında biri olduğunu düşünerek tanımak istemiştim daha çok e bi de yakışıklıydı :) bir de ciddi bir ilişki istemesi de önemliydi benim için. geçen gün konuşurken eski ilişkilerden açıldı konu ben öğrenmek istedim daha doğrusu hayatına kaç kişi girmiş neler yaşamış diye. yani çok uzun süreli ilişkilerinin olmadığını biliyordum ama daha ayrıntısını merak ettim.

bir sürü kız olmuş hayatında kimi 1 2 aylık kimi tek gecelik falan. daha önce dizilerde televizyon filmlerinde falan oynuyormuş bir arada tiyatro yapmış ama şimdi bırakmış o sektörü kendi okuduğu bölümle alakalı bir fabrikada çalışıyor düzenli bir hayata geçmiş yani ama o dönemlerde çok farklı bir hayatı olmuş. bu arada benden de 6 yaş büyük. o anlatınca benim de yüzüm düştü biraz. benim daha önce sadece 1 erkek arkadaşım oldu onla da bir şey yaşamadık. evlilik öncesi birlikteliğe karşıyım ben o yüzden bu çocukla da o tarz bir şey yaşamayacağım. ona da dedim bunu senin daha önceki birlikteliklerine göre çok farklıyım kaldırabilecek misin diye. o da ben o hayattan sıkıldığım için o şekilde mutlu olamayacağımı anladığım için bırakıp düzenli bir işe düzenli bir hayata geçtim zaten. artık bir yuvam olsun çoluğum çocuğum olsun istiyorum onlar gençlik dönemi hatalarım dedi. istesem bunları sana hiç anlatmazdım ama dürüst olmaktan yanayım seni kandırmak istemiyorum kandırmam da dedi.

benim merak ettiğim daha önce böyle daldan dala bir hayatı olan biri düzenli bir ilişkiye gelebilir mi? yani artık bazı şeylere doymuş olacağı yaşayacağı her şeyi yaşadığı için düzenli bir hayat isteyip her şeyden elini eteğini çekebilir mi yoksa uzun süreli bir ilişki onu zamanla sıkar mı?

sizin fikirleriniz ne kızlar sizce güvenmeli miyim? ben onu gerçekten tanımak istiyorum ama ileride üzer mi beni diye korkmuyor da değilim.

Hemen hemen aynı cümlelerle kandirildim. Benden önce tüm kız arkadaşlarını aldatmis, bu yüzden hiç güvenemedim. İyi de etmişim, şu an ayrılma asamasindayim. Belki suçsuz bilmiyorum ama sinek küçük yine de mide bulandiriyor. Henüz net bi kanıt bulamadım ama içim emin. evlenmek uzereydik Oysaki. . İnşallah uzulmezsin ama degismiyorlar, değişmedi. .

Hemen hemen aynı cümlelerle kandirildim. Benden önce tüm kız arkadaşlarını aldatmis, bu yüzden hiç güvenemedim. İyi de etmişim, şu an ayrılma asamasindayim. Belki suçsuz bilmiyorum ama sinek küçük yine de mide bulandiriyor. Henüz net bi kanıt bulamadım ama içim emin. evlenmek uzereydik Oysaki. . İnşallah uzulmezsin ama degismiyorlar, değişmedi. .

ne desem bilemedim üzüldüm sizin adınıza. dediğiniz gibi en ufak şüphe insanı soğutuyor içini kemiriyor. özel olmazsa nelerden şüphelendiniz yani hangi davranışları yüzünden böyle düşünüyorsunuz? belki bana da gözlem yaparken yardımcı olur sizin tecrübeleriniz.

ne desem bilemedim üzüldüm sizin adınıza. dediğiniz gibi en ufak şüphe insanı soğutuyor içini kemiriyor. özel olmazsa nelerden şüphelendiniz yani hangi davranışları yüzünden böyle düşünüyorsunuz? belki bana da gözlem yaparken yardımcı olur sizin tecrübeleriniz.

Sevgililer günü için fotoğraf makinesi almıştı günler önce. Anilarimizi, balayimizi, güzel gunlerimizi cekecektik. Bi video, sadece 3 saniye .. bi o... ( kadın bile demiyorum ona ) evlenecegimiz evde, benim seçtiğim koltukta oturup kahkaha atıyor. Önünde benim aldığım tabaklar duruyor. Ve su an affetmemi bekliyor. Hangi yüzle bilmiyorum. Suçum yok arkadaşım getirdi diyor ama yalana Karnım tok ..

Sevgililer günü için fotoğraf makinesi almıştı günler önce. Anilarimizi, balayimizi, güzel gunlerimizi cekecektik. Bi video, sadece 3 saniye .. bi o... ( kadın bile demiyorum ona ) evlenecegimiz evde, benim seçtiğim koltukta oturup kahkaha atıyor. Önünde benim aldığım tabaklar duruyor. Ve su an affetmemi bekliyor. Hangi yüzle bilmiyorum. Suçum yok arkadaşım getirdi diyor ama yalana Karnım tok ..

kız hakkında bir şey diyemem belki de sevgilinizin evlenmek üzere olduğunu bile bilmiyordur ama evlenmek üzere olduğunuz adamın size böyle bir şey yaşatması ne kadar kötü, hele ki evleneceğiniz evde. çok zor gerçekten Allah yardımcınız olsun başka bir şey diyemiyorum.

Gecebilir.fakat ben guvenmezdim.sanki yakisikliligina kapilmissiniz gibi geliyor.pek olurunuz yok

kız hakkında bir şey diyemem belki de sevgilinizin evlenmek üzere olduğunu bile bilmiyordur ama evlenmek üzere olduğunuz adamın size böyle bir şey yaşatması ne kadar kötü, hele ki evleneceğiniz evde. çok zor gerçekten Allah yardımcınız olsun başka bir şey diyemiyorum.

Gecenin bir yarısı 3 adamla aynı evde.. yani bu yüzden evli bile olmuş olsak değişmedi birsey. Aptal gibi hissediyorum. 3 senemi verdim, sulalemi karşıma aldım tek başıma. Ben evlenmeyi beklerken.. ilk bulusacagimiz gün heyecandan mideme oturan yumruk, bugün acidan oturdu ..

kabul etmeyin huylu huyundan vazgeçmez. hiç görmedim ben vaz geçildiğini. bir kaç kız arkadaşı olsa tamam da.
yol geçen hanı gibi olmuş.

Bence olur bu iş.Hatta ben de açıkcası evleneceğim erkeğin benden önce her haltı yemiş olmasını istiyorum.Çünkü evlenince gözü dışarı kaymaz,yaşayacağını fazlasıyla yaşamıştır.

Benim Kocamda zamaninda Capkindi sonra o hayati istemedigini dedi Aile hayati istegini söyledi... Daha 1.5 yildir evldiydik, simdi bosaniyoruz, Beyfendi bekarlik hayatini özlemis.. Böyleleri hic degismez, secimini iyi yap Sonunda üzülmem istemiyorsan.

Nişanlım benden önce baya bi çapkınmış.
Hatta ilişkimizin başında nereye gitsek mutlaka bi eski sevgilisini görürdük.
Sonra nolduysa bende takılı kaldı.
Millete göre basireti bağlandı,bana göre aşktı :KK53:
Diyeceğim o ki değişen insan değişiyor...
Ama seninki de maşallah havada karada kimi bulduysa götürmüş :KK22:

Valla illa ki istisnaları vardır ama ben derim ki uzak dur çünkü geneli değişmez.benim sevgilim benden önceki sevgilisiyle çıktığı iki buçuk senenin son bir senesini başka bir kıza hemde Çıktığı Kızın sınıf arkadaşına aşık olarak geçirmiş.ve buna rağmen sevmediği halde sevgili kalmaya devam etmiş.face konuşmalarını görmüştüm aynı anda sevgilisine sana gelinlik çok yakışıcak nolur gelinim ol artık diyo diğer yandan başka arkadaşına sevgilisinin sınıf arkadaşı olan kızı nasıl sevdiğini anlatıyo.bunları öğrenince ayrılmıştım ama kapılarımda sabahladı ağladı diz çöktü neler neler...o zaman lisedeydim çocuktum saçmaladım şimdi Aklım Başımda seni gerçekten çok seviyorum onların ikisini de sevmemiştim sevdiğimi sanmıştım falan filan.bende kandım tabi o zaman ergenmiş Ondandır diye.sonuç:ayrıyız ve burda başlık açtım insanlardan fikir dileniyorum.değişmiyolar.

aklım o kadar karıştı ki bu erkekler neden böyle hiç anlamıyorum. sende benim gibi dediğine inanıp güvenmeyi tercih etmişsin ama sonu kötü bitmiş. korkuyorum açıkçası bende böyle bir şey yaşarım diye. bu devirde düzgün erkek bulmak o kadar zor ki mayasında yok dediğimiz bile bir yerden sonra başlıyor yalanlara aldatmalara.
Ben de bu sozlere kansim. Doydum o hayata demisti. Bi hayatim var ve sadece onu bir kisiye vermek istiyorum. Seni sectim demisti ama doymamis ya da sIkIldi belki tek duze yasamaktan ce o macera dolu yasami ozkedi. Bilemem ama su bir gercekki mayasinda vardi.
Karar senin elbet ama bir de su acidan dusun bu kisinin de mayasinda var sonucta ve eger aldatilirsan-Allah o aciyi kimseye yasatmasin ben yasadim-bu bile bile lades olacak. Benimkigibi. Ben de iki lafina kandim. Ote yandan baska biri belki boyke olmayabilir. Her zaman bir igtimal var tabi. Basimiza gelecekleri biz bilemeyiz ama onlemini de almamiz gerekir.
Bur de iliskine eger ilerde evlilik dusunutorsan su acidan bak. Ask bir sure sonra hayatin o sorumluluklari binince bitiyor. Inan. Aliskanlik basliyor. O yuzden sorumluluklarini bilen birini tercih et sadece hayatini yasanak isteyeni degil.
Yine de karar senin.
Dua et Allah sana dogru yolu gosterecektir.

benim sevgiliminde çok kişi girmiş hayatına.saymaya kalksam sayamam hatırlamam diyo o derece.bikaçından bahsetti azar azar.ben hiç düşünmedim bile ilerde beni aldatır mı, böyle gelmiş böyle gider mi.beni yeterince sevmiyo olsaydı,ayran gönüllü davranmaya devam etmek isteseydi ben sıradan bi sevgilisi olurdum onun için.neden evlenmek istesinki.düşünme bile geçmişini.yeterince seviyo mu, güven veriyo mu o önemli.

Back
X