- 26 Mayıs 2022
- 113
- 67
- 28
- Konu Sahibi denothanim
-
yani eski sevgili falan bahane diyorsunuzGit gelli ilişkiden hayır gelmez. Sağlıklı bir ilişki değil bu.
öncelikle terapi falan almalıyım yaniSiz de ilişkinizin de sağlıklı değil. Başlamadan önce bazı şeyleri içinizde aşmalısınız yoksa çok üzülürsünüz.
Konu dışında ama başkalarıyla olup sonrasında seni özledim diyorsa güvenme o kişiye. Bi cacık olmaz bu insandan.Bu arada hiç eski sevgilisine gitmedi görüşmedi hatta farklı kızlarla birlikte oldu ve hep beni özlediğini de belirtir.
ya şöyle oluyor, biz ayrılıyoruz mesela olmayacak diyoruz herkes kendi hayatına bakıyor ama başkalarıyla yapamayıp yine birbirimize dönüyoruz biraz karşılıklı ama evet bu konuda erkeklere güvenmemek lazım.Konu dışında ama başkalarıyla olup sonrasında seni özledim diyorsa güvenme o kişiye. Bi cacık olmaz bu insandan.
Sana duygusu olsa başkalarına gitmez kavgalı olsanız da, arada küslük olsada. İlişki tamamen biter bi sure geçer anlarım o ayrı ama gidip gelip bunu diyorsa sıkıntılı bu arkadaş.
Ve eski sevgiliyi takma düşünceniz de malesef takıntı olmuş sizde. Belki de o başkalarına gidip size gelince seni özlediğim dediği için şüpheleniyorsunuz ondan. Benimleyken de eski sevgilisine gidip özlüyor mu diye düşünebilirsiniz. Çünkü adam size bunu yapıyor :)
KIZLAR Allah aşkına, eğer bir bakışından bir sözünden bile şüpheleniyorsanız arkanıza bakmadan gidin.Merhaba arkadaşlar, bir konu hakkında sizlerin fikrini merak ediyorum.
Ben 2 sene önce bir erkekle tanışmıştım ve ikimiz de bir ilişkiden yeni çıkmıştık. Ben önceki ilişkimi çok zor unutmuştum ama bu yeni kişiyle tanışınca baya sevdim hoşlandım. Fakat bende bir takıntı vardır malesef ben tanıştığım kişinin geçmişini çok merak ederim kötü bir huy biliyorum.
Bu yeni tanıştığım kişiyle normalde birbirimizden hoşlanıyorduk, ciddi de düşünmüştük ama karakterlerimiz çok farklıydı ve sürekli kavga ediyorduk, ve ben her küslük ayrılık olduğunda onun acaba eski sevgilisini mi özlüyor, acaba onunla mı olmak isterdi diye kafayı yiyordum.
Kesinlikle görüşmüyorlar biliyorum ama böyle düşünmekten de kendimi alamıyorum.
Bu arada hiç eski sevgilisine gitmedi görüşmedi hatta farklı kızlarla birlikte oldu ve hep beni özlediğini de belirtir. Ama ben kendi beynimi susturamıyorum. En küçük bir şeyden nem kapıyorum dinlediği bir şarkı, ya da stalkladı mı acaba takıntısı,
Bu şekilde git gelli bir ilişkimiz oldu.
Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum.
normalde gidiyorum ama bir şekilde kendisini açıklıyor ve ben de haliyle çaba gösterdiğini düşünüp güvenmek istiyorumKIZLAR Allah aşkına, eğer bir bakışından bir sözünden bile şüpheleniyorsanız arkanıza bakmadan gidin.
Çünkü siz kimsenin birilerini unutmak için sığınacağı liman değilsiniz. Kendinize eziyet etmeden, emin olmadan kesin hüküm vermeyin tabi ama kuşkunuz varsa da yolunuz açık olsun.
pis cikarsa onlemimi alayim diyoruz ama temiz cikarsa da yandık :)Hiç kimsenin geçmişini sorgulama ya çok temiz çıkar kendi geçmişinden utanırsın ya da çok pis çıkar o kişiden soğursun.
yanlış anlamayın lütfen ama bu sevgilinizle ilgili değil sizinle ilgili bir sorun,siz eski sevgilisini zor unutan,merak eden,kıyaslayan bir insansınız muhtemelen çünkü karşımızdaki insanda kurduklarımız aslında bizim karakterimizdir,yani bunların aklınıza gelme sebebi o düsüncelere sahip olmanızla ilgili,ben ne zaman önyargılı olduğumu hissetsem aklıma bu gelir,düşündüklerim benim tecrübelerim, karşımdaki ben değilim bir başkası,her insan farklıdır,bazıları yüzeyseldir, ilişkiyi yaşar ve bitirir, bazılarıda uzun süre devam ettirir unutması zor olur, unutamayan insan bariz belli eder onu anlarsınız...Merhaba arkadaşlar, bir konu hakkında sizlerin fikrini merak ediyorum.
Ben 2 sene önce bir erkekle tanışmıştım ve ikimiz de bir ilişkiden yeni çıkmıştık. Ben önceki ilişkimi çok zor unutmuştum ama bu yeni kişiyle tanışınca baya sevdim hoşlandım. Fakat bende bir takıntı vardır malesef ben tanıştığım kişinin geçmişini çok merak ederim kötü bir huy biliyorum.
Bu yeni tanıştığım kişiyle normalde birbirimizden hoşlanıyorduk, ciddi de düşünmüştük ama karakterlerimiz çok farklıydı ve sürekli kavga ediyorduk, ve ben her küslük ayrılık olduğunda onun acaba eski sevgilisini mi özlüyor, acaba onunla mı olmak isterdi diye kafayı yiyordum.
Kesinlikle görüşmüyorlar biliyorum ama böyle düşünmekten de kendimi alamıyorum.
Bu arada hiç eski sevgilisine gitmedi görüşmedi hatta farklı kızlarla birlikte oldu ve hep beni özlediğini de belirtir. Ama ben kendi beynimi susturamıyorum. En küçük bir şeyden nem kapıyorum dinlediği bir şarkı, ya da stalkladı mı acaba takıntısı,
Bu şekilde git gelli bir ilişkimiz oldu.
Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum.
geçmişte olmuş bitmiş şeylerin bana göre hiçbir anlamı yok. siz bilirsiniz.pis cikarsa onlemimi alayim diyoruz ama temiz cikarsa da yandık :)
bu yazdiklarinizin aynisi aramizda muhabbet olarak gecti. bende sey var iste kisi kendinden bilir isi hesabi "eskiyi unuttum diyor da unutmamistir kesin yalan soyluyor " vs. ya da ayriyken ben biriyle birlikte oldum diyelim yaa kesin o da olmustur durur mu hic falan diye dusunuyorumyanlış anlamayın lütfen ama bu sevgilinizle ilgili değil sizinle ilgili bir sorun,siz eski sevgilisini zor unutan,merak eden,kıyaslayan bir insansınız muhtemelen çünkü karşımızdaki insanda kurduklarımız aslında bizim karakterimizdir,yani bunların aklınıza gelme sebebi o düsüncelere sahip olmanızla ilgili,ben ne zaman önyargılı olduğumu hissetsem aklıma bu gelir,düşündüklerim benim tecrübelerim, karşımdaki ben değilim bir başkası,her insan farklıdır,bazıları yüzeyseldir, ilişkiyi yaşar ve bitirir, bazılarıda uzun süre devam ettirir unutması zor olur, unutamayan insan bariz belli eder onu anlarsınız...
insanlara güvenmeyi deneyin bir süre sadece söyledikleri gibi olduklarını düşünün tamamen teslimiyetten bahsetmiyorum tabiki mantıksız gelenleri sorgulayın ama gereğinden fazla anlam yükleyip sürekli bir kuruntu haline getirmeyin,bırakın kendi hallerine,yanılırsanız en fazla yanlış insanı kaybetmiş olursunuz,o yüzden rahat birakın kendinizi...bu yazdiklarinizin aynisi aramizda muhabbet olarak gecti. bende sey var iste kisi kendinden bilir isi hesabi "eskiyi unuttum diyor da unutmamistir kesin yalan soyluyor " vs. ya da ayriyken ben biriyle birlikte oldum diyelim yaa kesin o da olmustur durur mu hic falan diye dusunuyorum
Ya aşırı düşünmek onu getiriyor olmasın çekim yasası? Mesela kafada kurmak o frekansa getiriyor enerjisel olarak ve sonuçta korkular yaşanmış oluyor gibiBen de eski sevgilimleykem geçmişini çok soruyordum. Kıskanıyordum hep. Ee sonra eski sevgilisi evinden çıktı. Of konu falan açmıştım ne b*ktan zamanlardı.
Unutamadiysa zaten belli eder bence. Benimki etmemişti gerçi. Ay keşke hiç yorum yazmasaydım kusura bakma
iliskiniz ne kadar surmustu?Ben de eski sevgilimleykem geçmişini çok soruyordum. Kıskanıyordum hep. Ee sonra eski sevgilisi evinden çıktı. Of konu falan açmıştım ne b*ktan zamanlardı.
Unutamadiysa zaten belli eder bence. Benimki etmemişti gerçi. Ay keşke hiç yorum yazmasaydım kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?