Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet, sevgilinizin eski sevgilisi instsgramında ki fotoğrafları silmiyor, bunlar hep beraber eğlenceye gittikleri, Düğün dernek özel sevgiliyle olan tarzda.. Bu kadının derdi ne... Siz olsanız ne düşünürsünüz. Şeytan diyor d.m at dümdüz git (konu bir dostum için açtım...
Evet, sevgilinizin eski sevgilisi instsgramında ki fotoğrafları silmiyor, bunlar hep beraber eğlenceye gittikleri, Düğün dernek özel sevgiliyle olan tarzda.. Bu kadının derdi ne... Siz olsanız ne düşünürsünüz. Şeytan diyor d.m at dümdüz git (konu bir dostum için açtım...
Valla o zaman net ben bekliyorum diyo. Ne yapmak gerek derseniz hiç bişey ya muhattap olup cirkinlesilecek ya da zamana birakacaksiniz ümidini kesecek. En uç nokta erkek arkadaş kişisi bundan çok rahatsızlık duyup dava açabilir fotoğrafların kaldırılması hususunda