Bence onları satın yerine yenilerini alın olmaz yani sorun olur sonradan içinize batar çünkü sizin zevkiniz değil hiç birisi olmaz yani eskiyi hatırlatıeBen daha önce hiç evlenmedim fakat birlikte olduğum kişinin başından 2 aylık bir evlilik geçmiş. Görücü usulü bir evlilikmiş zaten. Ben kendisini çocukluğumdan beri tanıyorum 12 yaşımdan beri. Bir süre önce aileler anlaşamadıgı için ayrılmak zorunda kalmıştık biz ayrıldıktan 3 yıl sonra kendisi evlenmiş. Şu an biz yeniden beraberiz ve evlilik aşamasındayız. Onun önceki evliliğinden kalan eşyaları hala duruyor. Dogru düzgün kullanılmamış. Kendisi şehir dışına gidip geldiği için 2 ay içinde toplam 10 gün evde kaldım diyor. Yatak odasını değişelim diger eşyalar kalsın diyor kendisi. Ne yapmalıyım sizce? Bu daha sonradan sorun yaratır mı benim için? Kızlar lütfen yardım ediiiinnn!
Burda sorduğunuza göre sorun yaratır evet.. onun ikinci evliliği olabilir fakat bu sizin ilk evliliğiniz ayrıca içinizde uhde kalmayacak mıBen daha önce hiç evlenmedim fakat birlikte olduğum kişinin başından 2 aylık bir evlilik geçmiş. Görücü usulü bir evlilikmiş zaten. Ben kendisini çocukluğumdan beri tanıyorum 12 yaşımdan beri. Bir süre önce aileler anlaşamadıgı için ayrılmak zorunda kalmıştık biz ayrıldıktan 3 yıl sonra kendisi evlenmiş. Şu an biz yeniden beraberiz ve evlilik aşamasındayız. Onun önceki evliliğinden kalan eşyaları hala duruyor. Dogru düzgün kullanılmamış. Kendisi şehir dışına gidip geldiği için 2 ay içinde toplam 10 gün evde kaldım diyor. Yatak odasını değişelim diger eşyalar kalsın diyor kendisi. Ne yapmalıyım sizce? Bu daha sonradan sorun yaratır mı benim için? Kızlar lütfen yardım ediiiinnn!
Biz zaten evi değiştiriyoruz. Eşyalar koltuk takımı beyaz eşya değişmeyecek. Onunla herhangi bi anısını hatırlayacağını sanmıyorum çünkü onu zaten sevmemiş yani görücü usulü ile evlenmişler ve kadının başka bir adamla konuştuğunu mesajlaştıgını öğrenmiş zaten ondan sonra da bidaha görmemiş resmi nikâhlı bile degilmiş ama onu sordugum da vakit bulamadık yapmaya dediSadece mantıkla düşünürsek hiç sorun yok ama işin içine kalp girdimi vesveseler bitmez neticede evin her köşesinde anılar var ama çok çok didiklersek o adamla da anıları vardı o adamada dokundu vs vs yani aslında bu sizin dusuncenize bağlı ne yapmak istediğiniz . Yani eğer kendinizin farkindaysanız evet ben çok kuruntuluyum bunları kafama takarım diyorsanız evinizi bile değiştirin derim ama ben şahsen daha rahat bi insanım eşim beni seviyor mu tamam gerisi boş
Sadece şu an için kalsın diyor kendimizi toparladıktan sonra yavaş yavaş değiştiririz dedi istedigini alırsın değiştirirsinBurda sorduğunuza göre sorun yaratır evet.. onun ikinci evliliği olabilir fakat bu sizin ilk evliliğiniz ayrıca içinizde uhde kalmayacak mı
Ben olsam sorun etmezdim . Siz kafanızı nelere taktığınızı daha iyi bilirsinizBiz zaten evi değiştiriyoruz. Eşyalar koltuk takımı beyaz eşya değişmeyecek. Onunla herhangi bi anısını hatırlayacağını sanmıyorum çünkü onu zaten sevmemiş yani görücü usulü ile evlenmişler ve kadının başka bir adamla konuştuğunu mesajlaştıgını öğrenmiş zaten ondan sonra da bidaha görmemiş resmi nikâhlı bile degilmiş ama onu sordugum da vakit bulamadık yapmaya dedi
Yatak odasını değiştirin gerisini maddi imkanlar yettikçe değiştirirsiniz en mantıklısı bu adamın aklında anı manı kaldığını sanmıyorumSadece şu an için kalsın diyor kendimizi toparladıktan sonra yavaş yavaş değiştiririz dedi istedigini alırsın değiştirirsin
Ya zaten evli oldukları zaman da öyle pek güzel gecmemiş o yüzden aklında falan degil ondan şüphem yok ama hep derler ya herşey sıfır olmalı vsYatak odasını değiştirin gerisini maddi imkanlar yettikçe değiştirirsiniz en mantıklısı bu adamın aklında anı manı kaldığını sanmıyorum
Yani inşallah öle olur tabi ama burda buna benzeyen çok konu okudum çoğunun eşyası değişmedi maalesef. Huzurunuzun daim olması dileğimleSadece şu an için kalsın diyor kendimizi toparladıktan sonra yavaş yavaş değiştiririz dedi istedigini alırsın değiştirirsin
Sevmemesine nedenBiz zaten evi değiştiriyoruz. Eşyalar koltuk takımı beyaz eşya değişmeyecek. Onunla herhangi bi anısını hatırlayacağını sanmıyorum çünkü onu zaten sevmemiş yani görücü usulü ile evlenmişler ve kadının başka bir adamla konuştuğunu mesajlaştıgını öğrenmiş zaten ondan sonra da bidaha görmemiş resmi nikâhlı bile degilmiş ama onu sordugum da vakit bulamadık yapmaya dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?