• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin eski evliliğinden kalan eşyaları kullanmak

Irolog06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2018
4
2
1
Ben daha önce hiç evlenmedim fakat birlikte olduğum kişinin başından 2 aylık bir evlilik geçmiş. Görücü usulü bir evlilikmiş zaten. Ben kendisini çocukluğumdan beri tanıyorum 12 yaşımdan beri. Bir süre önce aileler anlaşamadıgı için ayrılmak zorunda kalmıştık biz ayrıldıktan 3 yıl sonra kendisi evlenmiş. Şu an biz yeniden beraberiz ve evlilik aşamasındayız. Onun önceki evliliğinden kalan eşyaları hala duruyor. Dogru düzgün kullanılmamış. Kendisi şehir dışına gidip geldiği için 2 ay içinde toplam 10 gün evde kaldım diyor. Yatak odasını değişelim diger eşyalar kalsın diyor kendisi. Ne yapmalıyım sizce? Bu daha sonradan sorun yaratır mı benim için? Kızlar lütfen yardım ediiiinnn!

Ben daha önce hiç evlenmedim fakat birlikte olduğum kişinin başından 2 aylık bir evlilik geçmiş. Görücü usulü bir evlilikmiş zaten. Ben kendisini çocukluğumdan beri tanıyorum 12 yaşımdan beri. Bir süre önce aileler anlaşamadıgı için ayrılmak zorunda kalmıştık biz ayrıldıktan 3 yıl sonra kendisi evlenmiş. Şu an biz yeniden beraberiz ve evlilik aşamasındayız. Onun önceki evliliğinden kalan eşyaları hala duruyor. Dogru düzgün kullanılmamış. Kendisi şehir dışına gidip geldiği için 2 ay içinde toplam 10 gün evde kaldım diyor. Yatak odasını değişelim diger eşyalar kalsın diyor kendisi. Ne yapmalıyım sizce? Bu daha sonradan sorun yaratır mı benim için? Kızlar lütfen yardım ediiiinnn!
Bence onları satın yerine yenilerini alın olmaz yani sorun olur sonradan içinize batar çünkü sizin zevkiniz değil hiç birisi olmaz yani eskiyi hatırlatıe

Burda sorduğunuza göre sorun yaratır evet.. onun ikinci evliliği olabilir fakat bu sizin ilk evliliğiniz ayrıca içinizde uhde kalmayacak mı

Sadece mantıkla düşünürsek hiç sorun yok ama işin içine kalp girdimi vesveseler bitmez neticede evin her köşesinde anılar var ama çok çok didiklersek o adamla da anıları vardı o adamada dokundu vs vs yani aslında bu sizin dusuncenize bağlı ne yapmak istediğiniz . Yani eğer kendinizin farkindaysanız evet ben çok kuruntuluyum bunları kafama takarım diyorsanız evinizi bile değiştirin derim ama ben şahsen daha rahat bi insanım eşim beni seviyor mu tamam gerisi boş

Sadece mantıkla düşünürsek hiç sorun yok ama işin içine kalp girdimi vesveseler bitmez neticede evin her köşesinde anılar var ama çok çok didiklersek o adamla da anıları vardı o adamada dokundu vs vs yani aslında bu sizin dusuncenize bağlı ne yapmak istediğiniz . Yani eğer kendinizin farkindaysanız evet ben çok kuruntuluyum bunları kafama takarım diyorsanız evinizi bile değiştirin derim ama ben şahsen daha rahat bi insanım eşim beni seviyor mu tamam gerisi boş
Biz zaten evi değiştiriyoruz. Eşyalar koltuk takımı beyaz eşya değişmeyecek. Onunla herhangi bi anısını hatırlayacağını sanmıyorum çünkü onu zaten sevmemiş yani görücü usulü ile evlenmişler ve kadının başka bir adamla konuştuğunu mesajlaştıgını öğrenmiş zaten ondan sonra da bidaha görmemiş resmi nikâhlı bile degilmiş ama onu sordugum da vakit bulamadık yapmaya dedi

Biz zaten evi değiştiriyoruz. Eşyalar koltuk takımı beyaz eşya değişmeyecek. Onunla herhangi bi anısını hatırlayacağını sanmıyorum çünkü onu zaten sevmemiş yani görücü usulü ile evlenmişler ve kadının başka bir adamla konuştuğunu mesajlaştıgını öğrenmiş zaten ondan sonra da bidaha görmemiş resmi nikâhlı bile degilmiş ama onu sordugum da vakit bulamadık yapmaya dedi
Ben olsam sorun etmezdim . Siz kafanızı nelere taktığınızı daha iyi bilirsiniz

Sadece şu an için kalsın diyor kendimizi toparladıktan sonra yavaş yavaş değiştiririz dedi istedigini alırsın değiştirirsin
Yatak odasını değiştirin gerisini maddi imkanlar yettikçe değiştirirsiniz en mantıklısı bu adamın aklında anı manı kaldığını sanmıyorum

Yatak odasını değiştirin gerisini maddi imkanlar yettikçe değiştirirsiniz en mantıklısı bu adamın aklında anı manı kaldığını sanmıyorum
Ya zaten evli oldukları zaman da öyle pek güzel gecmemiş o yüzden aklında falan degil ondan şüphem yok ama hep derler ya herşey sıfır olmalı vs

Beyaz eşyalar iyiyse eğer değiştirmeyin. Bence koltuk takımını da bir süre kullanıp sonra değiştirebilirsiniz ama içinize sinmeyecekse satıp üzerine biraz siz koyup daha yenisini alabilirsiniz.

benim nişanlımın eski nişanlısıyla aldığı eşyalar vardı. yatak odasını ve salonu değiştirdik (salonu çok demode ve benim zevkimden uzaktı bir de iki yıllık değil de, çok daha eski) beyaz eşyaları hiç dert etmedim. beyaz eşyaya vereceğimiz parayı balayında çatır çatır yiyeceğim :) bence sen de yatak odasını değiştir, eğer zevkine uygunsa salona çok takılma

Kendinizin karar vereceği bir durum.
Maddi olarak imkan varsa, hepsini değiştirin.
Böyle bir imkan yoksa, ilk önce yatak odasını değiştirmek ile başlayın.
Zamanla 2. el satış yapılan sitelerde satışlarını yaparak yeni eşyalar alın.

Daha önce neden ayrılmıştınız? Tam olarak ailelerin anlaşamadığı durum neydi?
Eski eşinden neden ayrılmış? Onu da araştırın derim.

Sevmemesine neden
Görücü usulü oldugu icin diye göstermissiniz ama ben bu zamanda görücü usulü sevmeden evlenen tanimiyorum. Görücü usulü konusuyorsun bir süre görüsüyorsun, seversen evlenirsun sevnezsen eyvallah. Görücü usulü ask duymadiniz sanirim.
Ayrilinca bahane xok. Neyse bu baska konu.

Bizim cevabimiz sizi etkilememeli. Sizin bu fikir mantiginiza ve hissinize yatiyormu veya yatmiyormi ona göre karar verin

2 ayda bir evlilik bitmişse asla tek tarafı dinlemem inanmam hele de kadın aldatmış deniliyor neden nikah yapmamış? Birde karşı tarafı dinleyin öyle karar verin lütfen. Eşya ev bir şekilde hallolur

Back