Anket Sevgilinizin(eşinizin ) sakızını çiğner misiniz ?

sevgilinizin(esinizin) çiğnediği sakızı çiğner misiniz ?

• Ankete Katılan
    1.107
çiğnerim annemnknide kardeşiimin sakızınıda çiğniyodum bekarken çok mu iğrencim ne

Normalde sakız çiğnemem ama çiğnesem oğlumun ve eşimin sakızını çiğnemekten çekinmezdim

ay ben çiğnerim tabi ki de çiğniyorum da annemimde çiğiniyorum ablamında gerçi her çiğnediğimde annem fırça atar bana....

çiğnedim bilem aşkımın hiçbişeyinden iğrenmem, öptüğüm ağızdan sakız çiğnemeye mi iğrencem yani? ne saçma... başka kimseden asla almam, bugüne kadar almadım da, ama aşkımdan sakız da aldım şeker de... hatta ağzında çiğnediği yemeği bile alır yerim ne var bunda. o benim herşeyim... (biraz iğrencim galiba )

iğrençlikle ilgisi yok be şekerrr sewgidendir aşktandır

ıyyyy çiğneyen ne çok yaa asla çiğnemem ağızdan ağıza milyonlarca mikrop geçiyor..bide dişleri çürükse..ıyyy

inanamıyorum sana eğer sevgilinse ilerde çok pişman olursun eşinsede bide ona ver bakalım çiğner mi??

hayatta çiğnemem bu bir zorunluluk değil ki yani sakızsızlıktan ölmedim sonuçta. Ayrıca sevgilim diye dişlerindeki çürüğün ya da başka bir problemin bana geçmeyeceğinin garantisi mi var.

evet çiğnerim tiksinmem sevdiğim insanlardan

kocişimin ağzından tabiki çiğnerim o da benden alıp çiğnerbitanem o benim neden iğreneyim

Sakız cıgnemek gereksız gelıyor bana,ama sıvı alısverısı yapılıyor opunce ,eee ozaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…