• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sevgilinizin(eşinizin ) sakızını çiğner misiniz ?

sevgilinizin(esinizin) çiğnediği sakızı çiğner misiniz ?

• Ankete Katılan
    1.107
hiç çiğneyemem ayrıca başka bir insanın ağız artıklarını toplayan bir nesne kısacası temzilik aracı görevidir..zaten tek kullanımlık ikinci kez çiğnenmesi oldukça zararlı...
zararlı ve tiksindirici diye düşünüyorum..bunun sevgiyle bir ilgisi yok..
bardağından su içerim ama sakız çok saçma.....

Çiğnediğim sakızı sevgilimin ağzına tıkıyorum ama ben onunkini çiğneyemiyorum napiiiiiiimŞeniz

iğrenmem ben sevdiğimden hele asla....ve temiz olduğunu bildiğim insanlarlada aynı su şişemi ya da bardağımı gerekirse paylaşırım...

sakızını paylaşamayan arkadaşlar peki onun ağzından iğreniyorsanız onu nası öpüyorsunuz...mikrop kapmaksa olay öpüşürkende aynı olay içerisine giriyorsunuz...ha öpüşmüyosanız bilemem...

çiğnemem galiba bilmem hiç düşünmedim gerçi benimkini sakız çiğnerken görmedimki hiç:D sevmeeeeez sakızı. su ışık arkadaşada katılıyorum hiç o yönden düşünmemiştim yaa

sevdıgım o benım.operken de aynı sey.mıkrop alınacaksa oyle de alınır.onun hıcbırseyınden ıgrenmem.yarım o benım.

sakızını paylaşamayan arkadaşlar peki onun ağzından iğreniyorsanız onu nası öpüyorsunuz...mikrop kapmaksa olay öpüşürkende aynı olay içerisine giriyorsunuz...ha öpüşmüyosanız bilemem...

arkadaşım fikrine saygılıyım fakat şunuda belirtmek istiyorum..öpmek farklı sakızını çiğnemek farklı dişler arasındaki tüm artıklar sakıza geçer sakızın görevidir bir nevi bu...fakat öpüşürken dişleri temizleme gibi bir göa.srevin yok sanırım...aradaki fark bu...

yok valla ben herkesden tıksınırım ama sevgılımden tıksınmem

ama benımkı sakız cıgnemez zatı hıc sevmez

arkadaşım fikrine saygılıyım fakat şunuda belirtmek istiyorum..öpmek farklı sakızını çiğnemek farklı dişler arasındaki tüm artıklar sakıza geçer sakızın görevidir bir nevi bu...fakat öpüşürken dişleri temizleme gibi bir göa.srevin yok sanırım...aradaki fark bu...

arkadaşım ben de senin fikrine saygılıyım...öpüşürkende ağzın yağlı veya yemek kırıntılarıyla doluyken öpüşmezsin...sakızı temiz ağzıyla çiğniyorsa ne var yani çiğnerim..çünkü öpüşmekle aynı olaydır...şakkıdı

:Eşim sakız çiğnemez ki..Sevmez hiç.:dilcikar:.Ama çiğnerdim çiğneseydi..jeyyar
Tekerleme gibi bişi oldu daaaa:teytey:

ben de bu konulara dikkat ederim yani çok titiz olmamakla beraber ama çiğnerim eşimin sakızını galiba yani evlenince bakacaz ama çiğnerim ya

Back
X