• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sevgilinizin(eşinizin ) sakızını çiğner misiniz ?

sevgilinizin(esinizin) çiğnediği sakızı çiğner misiniz ?

• Ankete Katılan
    1.107
onun dışında kimseninkini çiğneyemem,aynı şişeden su bile içemem.ne annem ne babam ne kardeşim nede arkadaşım..çatal kaşıklarını bile kullanamam ama o ayrı benim için nedense.anlayamadım bir türlü..
çiğnedim o olursa çiğnerim de...

çiğnerim tabi ki hiç iğrenmem oğlum ve onun dışında kimsenin bardağından su bile içemem bu da Allahın verdiği bir bağlılık heralde :)

çok komik ama kocam yani anlayın işte ama sakızı hayatta çiğneyemem...o benim sakızımı çiğner ama......

bende cignemem ve en cok sinir oldugum seydir bazı anneler ağzında ciğner sonra cocuğuna verir yemek sakız benzeri seyler sinir oluyorum ama bir sey diyemiyorum ne yapayım kende tercihleri cocuklarına hastalık varsa bulastırma riski

ben çiğnerim eşimin ve çoçuğumun evet başkasının tabiki hayrı eşiminkinide hiç midem bulanmadan çiğnerim o benim hayat arkadaşım yahuuu:)

çiğnemem asla bende arkadaşlar yazmışlar adamın ağzını öpüyomda sakızınımı çiğnemeyecem diye ama ne alaka katılmıyorum öpmekle sakız çiğnemek arasında çok fark var .öpüyoruz sadece, dişlerini yalamıyoruz demi yani:) bence çok iğrenç geliyo bana

eşimin sakızını çiğnerim ne var yaaaaa bunda sonuçta sevdiğim adam

Back
X