Anket Sevgilinizin adını dövme yaptırır mısınız?

Sevgilinizin adını dövme yaptırır mısınız?

• Ankete Katılan
    121
yaptırıcam ben, yılbaşından önce yaptırıcam süpriz olacak ona

Hem sağlık açısından karşıyım hem de gereksiz romantizm.

Aslında yaptırmam... Ama olurdaa küçücük bir yazı ile yüzük parmağıdır ya da uygun olacak hoş duracak bir şekilde olursa belkiii geçici yapmayı düşünürüm...
Dövmeyi kendim sevmiyorum çekici gelmiyor açıkcası :)
O yüzden olursa bir gün geçici neden olmasın diyorum....

ayrılıcaksınız kalıcaksın dövmeyle sonra yaptırmam ben, başka bişey yaptırırım onun yerine

abdestin olacağını bilsem hiç düşünmem gider koluma ve omzuma kocaman zevkime göre dövmeler yaptırırım.ama yazılı dövmelerden hoşlanmıyorum.kalbime yazmışım zaten vücuduma yazmama gerek yok :)))

ne yaptırcam ya bıırı gıdıp dıgerı gelebılır sonra vucudum ısımden gecılmez

yaptırdım bile ensemde eşimin ismi yazıyor onun ensesındede kocaman benım ısmım yazıyor ve en son yaptırdıgım dövmem ise oğlumun ismi yağni köpeğimin kocaman ismini yazdırdım onların harıcınde 5 tane daha dövmem var yagnı bu ıkısıyle 7 tane dövmem var benım eşiminde 3 tane dövmesı var babamın 23e yakın dövmesı var 15 yasındakı erkek kardeşimin bile dövmesı var biz ailecek sevıyoruz

ne sevgilimin nede kocamin adini dövme yaptirmam...
birgün eger olursa cocuklarimin adini kesinlikle dövme yaptirmayi düsünüyorum...

asla yaptırmam sonra bıtsın ısın yoksa bı de onu sıldır demet akalın gıbı mı olsun

.

yaptırmam

çocuk desen hadi o ebedi senin, ama koca sevgili kalıcı mı

koca olsa belki evet ama sevgili olmaz

Sevgilim yok.olsaydıda boyle bir şey yaptırmazdım.
Sevgili adı üzerinde kalıcı olup olmayacağını nereden bilebiliriz.
Kocam olsa yaptırırım da demem.
Koca ama koca da kalıcı mı? Günde kaç bin çift boşanıyor...
Çok dövme yaptırmak istersem isim yazdırmak yerine daha güzel şeyler yaptırırım. =))

ilerde çocuğum olursa onun ismini yaptırabilirdim belki

figür olabilirdi

Sevgili adını dövme yaptırmak deyince
aklıma Tuba Ünsal'la Mustafa Sandal geldi birden :122:
Saçma bence , gereksiz :126:

cevaplar arasında evet yaptırdım var ama yaptırırdım yok

ben yaptırmam
ama o kendine benim ismimi yaptırmak isterse yok demem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…