Anket Sevgilinizin adını dövme yaptırır mısınız?

Sevgilinizin adını dövme yaptırır mısınız?

• Ankete Katılan
    121
erkek arkadaşım bikaç gün önce geçici döwme yaptırmış koluna adımı yazdırmış..bnde yaptrcktm ama figür istiodum,şimdi o sende isim yazdır die tutturdu,onu kırmamak için isim yazdrcm bnde artık :)

Figür dövmem var ama isim hoş gelmiyor bana.. Evlenince yüzük parmapıma alyansın olduğu yere düşünüyorum ama..

Dövmelerim var ama sevgilimin adını yaptırmazdım. Sorun dövmede yazı karakterlerini pek estetik bulmamam. Alyans parmağına dövme olayı çok güzel bir fikir. Biz de yaptırmayı düşünüyoruz evlendiğimizde =)

Bence gereksiz. Yarın bir gün ayrılıolarsa heme sevgilinin yada eşin isminin üzerine çiçek böcek bişey yapdırılıolar ne gerek var demi ama lmaz:

Yaptırmak isterdim ama sağlıksız buluyorum fakat yaptırırım belki yine :kedi:

Bana göre gereksiz romantizm!!:1closedeyes:

sevgiliyken yaptırdık her ikimizde aynı yere ama japonca yazıyo :CüvCüv:

Dövmeye karşı değilim
Elimde de bir geçici dövmem var zaten
Ama ne sevgilimin ismini nede eşimin ismini yazdırırım..

yok yaptırmam...kalıcı dövmeye karşıyım..eşimin kolunda 2 tane dövme var zaten gençliğinden kalma..onları yaptırdığına bile pişman ..onunda isteyeceğini sanmıyorum...dövmeyle sevgi ispatlanmaz ayrıca..

dinimizce haram...karşıyım..

dünyanın bin türlü hali var ayrılırsak nolcak hem kalbime yazmışım yet mez mi

evet yaptırdım bıle :)

hem gereksiz romantizm hem de saglikli bulmuyorum....

ısim yazdırma olayını saçma buluyorum.Sahibimin adı gibi sevimsiz geliyo bana...Kolumda Zebercet yazdığını düşünemiyorum bile
Onunla ilgili bi sembol belki olabilir ama sanmıyorum bi erkek için onu da yaptırmam :umursamaz:
Dövme yaptırıcaksam kendi zevkim için olurdu yerimseniben

Sevgimin büyüklüğü yada değeri bazi nesnelere bağli değildir. Hissetmek ve hissettirmektir önemli olan diye düşünüyorum, ve gereksiz buluyorum kendi adima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…