• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sevgilinizin adını dövme yaptırır mısınız?

Sevgilinizin adını dövme yaptırır mısınız?

• Ankete Katılan
    121

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
21
Puanlar
156
Yer
- Yurtdışı
soru zor mu ?:jeyyar:
cevaplari alayim :jeyyar:

Sevgilimin adını geçici dövme yaptırırım, ama acıya dayanıksızım onun için kalıcı dövme yaptıramam :jeyyar:
Sevgilim değil de kocam olursa tek onun görebileceği bir yere yaptırırım :smiley-cool:

dövmeye ben karşıyım dinimizce de günah yapanda yaptıran da ama bu bir inanış meselesii herkesin görüşüne saygılıyım.. ben bu yüzden yaptırmamm... zaten yüzüğünü taşıyorum ya yeter kaydirigubbakcemile5

biz esimle gecici dövme yaptirmistik o benim adimi yazdirmisti ben onun adiniŞeniz

dövmeye ben karşıyım dinimizce de günah yapanda yaptıran da ama bu bir inanış meselesii herkesin görüşüne saygılıyım.. ben bu yüzden yaptırmamm... zaten yüzüğünü taşıyorum ya yeter kaydirigubbakcemile5

aynı fikirdeyim

dövme dinimizce günah oldugu icin karsiyim ..................

ben isterdim ama bi cesaret edebilseem :asigim:

dövmeye karşı değilim. yani dini vs. katmak istemiyorum.
bir dövmem var zaten.
bileğime b yazdırmayı da düşünüyordum kısmet olmadı.
(eski sevgilimin isminin baş harfi.)

karsiyim oda dinimizden dolayi bile bile günaha girmek istemiyorum ama günah olmayip yaptircak olsaydimda nikah yüzügümü takdigim parmagima ismini yazdirmayi cok isterdim gecici dövme cok yaptirdim severim yapanlari ama asla kinamiyorum acikcasi hosuma gitmiyo diil ama söylede bisey var esimin isminden ziyade hayatimda aldigim en güzel hediyem tuana min ismini yazdirmayi cok ama cok isterdim

hayir ...
adini kalbime yazdim dövmeye ne gerek var..

hayır yaptırmam...açıkcası dövmeleri görsel açıdan hoş bulmama rağmen kendim asla yaptırmam...bunun nedeni acısını düşündüğümden veya dini yönden sakıncalı olduğundan değil....çünkü insanların zevkleri görüşleri zamanla değişebiliyor...bugün gurur duyduğumuz birşeyden yarın utanabiliyoruz...
ömrüm boyunca sürekli üzerimde taşımaya değer olan bir yazı,desen figür, isim vesaire göremedim şu güne kadar....(sadece sevgili adı için değil herşey için genel söylüyorum)

Dövme yaptirmaya karsiyim..hatta günahi var bunu bilin kizlar..ikincisi benim öyle birsey yapmama gerek yok onun adini kalbime yazdim bu yeter bence

yaptırmam tabi ki. gitsin o benim adımı dövme yaptırsın. :dilcikar: hem sevgili yani yarın ne olacağı belli değil kocamın adını yatırmam ama çocuğum olunca onun ismini yaptırmak istiyorum. çok güzel oluyor bence. severim dövmeyi.

ne eş ne sevgili kimsenin ismini dövme yaptırmam kendimkini bile. ışim mi yok allasen:1closedeyes:

dövmem var, hatta bir tane daha yaptıracağım ama kocamın adını yazdırmam ben.

dünyanın ne olacağı belli olmaz, bir de sildirmekle uğraşamam sonra.:delphin:

ben istiyorumda kocis izin vermiyor yaslaninca sarkinca derilerin cok aglarsin ama diye..:umursamaz:

Ben eski sevgilimin adını yazdırmı$tım planlarımızda evlilik vardı daha sonra ayrıldık bende e$imle tanı$tım ni$anlanmadan bir gün önce gidip eski sevgilimin adını sildirdim. $imdi yaparmıyım? Evet yine yaparım zaten dü$ünüyoruz e$imde bende..O benim adımı yazdıracak ben onun adını ama daha nereye yaptıracağımıza karar veremedik

Back