sevgilinizi nasıl mutlu edersiniz ?

huzurrrr

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
18
1
6
34
Niğde
kızlar hangi halleriniz sevgilinizin hoşuna gider ? Kimisi ililşkisinde komiktir, kimİsi romantik, kimisi de sürprizlerle doludur peki siz nasılsınız aklınızdan çıkmayan anılarınızı paylaşır mısınız ?

Birlikte çok gülüyoruz, benimle birlikteyken eğlendiğini hissedebiliyorum.
Ne anlatırsa anlatsın pür dikkat onu dinlemem çok hoşuna gider.
Bir de sözünü dinlememe bayılır, en çok sevdiği bu sanırım. Bir konuda ona hak vereyim, tamam senin dediğini yapacağım diyeyim o an bana aşkı kabarıyor. Egosu tatmin ediliyor tabi.

Ben hem romantik hem mantık kapsamındayım sanırım😃 aşkoşum neşeme güler yüzüme enerjime herzaman hayran kalmıştır. Dışarıda tam bir hatun evde de kedi gibi yılışık birşeyim, saçma sapan danslar ederim sesim iğrenç ama şarkılar söylerim yüzüm hep güler tam bir çocuk moduna olurum ağzım yüzüm çikolata olur önemsemem bayılır bu halime ama herzaman söyler aşkımı ilk gün ki heycanı ile ayakta tutAn senin benim için birçok role bürünmen diye. Çoğu zaman Annesi olurum, erkek olur onunla arkadaşı gibi muhabbet ederim, dostu,kardeşi olurum ama bu rolleri büründüğüm zaman sevgili kısmını asla karıştırmam ❤️ Bana hayran kalır bende böyle mutlu ediyorum onu 😃😃

benimkinin de hoşuna gider pür dikkat onu dinlemem bazen saçmalar farkında olmadan ben de içimden gülerim :) ona yansıtmamaya çalışırım biraz kendısı alıngan da .

:)) maşallh canım çok eğlenecelisin , bi ilişkide hem öle hem böyle olmak gerekiyor yoksa monotonluk kaçınılmaz olurdu , ben de kedi gibi şırnaşığım yaa zorla sevdiririm kendimi, benımkısı ilk başlarda şaşkın şaşkın bakıyordu bu hallerime artık tepki vermiyor sanırım içinden bana manyak diyor

sevgilinin yanında sırnaşık olmasam veya neşeli olmasam hemende yüzü ekşir,ellini tutarım,güldrürüm,ellerimle onu eğledirdiğimde çok mutlu oluyor o mutlu olduğunda bende mutlu oluyorum

sevgilinin yanında sırnaşık olmasam veya neşeli olmasam hemende yüzü ekşir,ellini tutarım,güldrürüm,ellerimle onu eğledirdiğimde çok mutlu oluyor o mutlu olduğunda bende mutlu oluyorum

senden bekliyor bişeyleri desene :)) benimkide bazen utanır çekinir ben durumu kavrarım ve adım atarım çocuk gibi sevinir ilişkimde girişken taraf benim iyiki varım

Tesekkür ederim tatlım, alışmış seni öyle görmek eminim çok hoşuna gidiyordur 😉

o benim şımarık hallerime bayılır. bide numaradan kızıyomuş gibi yaptığında ben korkmuş gibi tamam aşkım peki aşkım diye garip garip baktığımda sarılır hemen güler :)
sürekli gülüyo beraberken :)

Çok sempatik ve espirili olduğumu söyler. Espirilerime çok güler. Onu eğlendirmek için kalkıp deli deli dans ederim, taklitler yaparım bayılır kafadan çatlak hallerime. Bir de çok sık iltifat ederim, gözlerine, kaşlarına kirpiklerine.. Mest olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…