Sevgilinize, Eşinize aldığınız; Size alınan hediyeler...

biz 4 senedir birlkteyiz.. düğünümüze aylar kaldı.. ve ben şimdiye kadar hiç doğum günü hediyesi, sevgililer günü geyiğine girmedim.. hiç sevmem kalıplaşmış hediyeleri..
bunu öyle keskin bir dille ifade ettim ki oda bunu yapmaz.. ben samimi bulmuyorum çünkü..
ama birbirimize sürpriz yaparız hediyeler alırız beğeniriz
mesela en son o bana 12 kişilik yemek takımı aldı :) çeyizimi tamamlıyor aşkım..

ya aslında ozlemim avatarın bana bi fikir verdi aslında daha öncedende düşünmüştüm ama yaşadığım yerde yaptıracak yer bulamadım bide biraz erken gelmişti acaba diyorum birlikte çekilmiş güzel bi fotomuzun karakalem çalışmasını mı yaptırsaaaaammmhihoyyyt

güzel bi hediye bence.. çizim olan resimi de odasına asabilir.. çok güzel bir hediye olur.. forumda çizim yapan arkadaşlar var .. el emeklerimiz sayfasında.. ilgimi çekmişti benim..
ben beraber çekilen fotolarımızı siyah beyaz çıkartmıştım nostaljik bi albüm yapıp gönderdim.. çok çok hoşuna gitti.. şimdi askerde hergün fotoğraflarımızla uyanıyor aşkım..

Son düzenleme:
sevgilimin bana aldığı en güzel hediye yıldönümümüzde aldığı tektaş benm de ona aldığım -bol taksitli-fototoraf makinası oldu..

ben saat ve gözlük hastası olduğum için aşkım devamlı bana saat alır gözlük alır optikleri biz zengin edioruz kaydirigubbakcemile3yüzük,çanta,telefon alır bende ona ayakkabı gömlek,saat,albüm,kitap alırım öle klasik şeyler ama biz uzakta olduğumuz için her görüştüğümüzde birbirimize bişiler alırız gerci haftada 1 görüşüoruz ama :asigim:

delikafaduldenoooooozemuszemus gerçekten şeytanın tüyünü çalmışsın sen arkadaşımmsırnaşık şey:roflol:

bende ona genellikle sayılan klasik seyleri alıyorum her görüştügümüzde elim boş olmaz hatta arkadaşlar senin sevgilin olmak vardi die dalga geciyorlar
ama o bu konuda biras kalas süprüzleri öyle sevmem zeten de hediye olan süprizleri seviyorum galiba alırsam begenmez bu bizim ters kız diye düşünüyo onun yerine para veriyo al diye
hediye yerine bizde uzagız arada gelip tatile yakın yerlere falan götürüyo
bu yıl ilk ve tek yıl dönümüzde kocaman bir çicek yaptırmıstı yemege gitmiştik ben akşama mutluluk serhoşu eve dönmüştüm
kuzum benim yaaa

ben sevgilime şimdiye kadar...sweat,tişört,mp3,cüzdan,yüzük ve küçük şeyler aldım

o banaa..hırka,kolye,yüzükler,bileklikler,küpe,pantolon,saat,parfüm,nazar boncuklu süsler fln aldı

benim eşim bıze bardak yaptırmıs resmımızın oldugu bıdee pıjama yaptırmıs aynı,kolye zaten klasık bı hedıyee;ahsam kutu gııbıı ıcındeen 4 tane album cıkan aynı zatenda kutunun 4 kısmı camlı cerceve olarak kullanılıo ve ıcındekı 4 album ve cercevelerde resmımız vardı.bı kere de 4 tane kutu ıc ıceydı alt ıcındekı kucukte bı cocuk patıgı ıkıncıde kırmızı guller ucuncude swatch saat son kutuda da buyuk bı yazı benımle evlenır mısın yazıo du ve sımdıı evlıyız daha bır suru hedıye var ama hatrlayamıorum bıle artık ! bu 4 lerın ardarda gelmesının sebebı de 4.yılımızdı unıversıteyı bıtırırken yaptı bunları!bardagı yaptırdgı zaman bu kadar yaygın degıldı sıhırlı bardaklr sımdı basıt kacabılır

romantikmiş vesselam...benimki odun kardişş :sinifsinif:

en son 3-4 gun önce evlilik yıldönümümüzde eşime ve kendime eşofman takımı aldım oda işyerime kocaman beyaz güllerden oluşan bir buket yolladı

Benim sevgilim sürpriz yapmaktan biraz yoksun.Ama ben geçen sene doğum gününde ona sürpriz yaptım.Önce hediyesi olan kravat mendil kol düğmesi takımını aldım içinede kendi yazdığım mektubu koydum ve paketlettim.Pastasınıda dolaba koydum ve güzel bir masa hazırlamaya koyuldum.Yemekler ve kırmızı şarabı masaya yerleştirdim.Kırmızı mumlar ve vazoda çiçekler ekledim.Odanın duvarlarına yazıcıdan büyüttüğüm resimlerimizi yapıştırdım.Mp3tende bizim şarkımızı açtım.Bi güzel giyinip süslendim.Işıkları kapadım geldiğinde çok şaşırdı ve afalladı.O sıradan bir gün gibi geçiririz modunda olduğundan beklemiyordu.Mutluluktan duygulandı ağladı bile beraber ağladık,ilk defa ağladığını görmüştüm.Sonra yemeğimizi yedik pastamızı yedik.Çok güzel bir akşamdı hala unutmadığını söylüyor.Bu sene doğum gününde askerde olacak ama 2 hafta sonra yıldönümümüz yine sürpriz yapmak istiyorum ama aklımda net birşey yok ,fikirlerinizi bekliyorum.

Yeri geldikçe diğer topiklere yazdım buraya da yazayım
Ben sevgilime envai çeşit kıyafet, parfüm, ayakkabı, kitap cd aldım
Çok futbol hastası olmadığı için taraftar ürünlerine giremiyorum
saat almak istiyorum ama biraz pahalı saatleri sevdiği için normal bir şey almak istemiyorum
Sonra bir kere bir kutu içine bir şeyler koymuştum üzerine notlar yazıp
Mesela duş jeli koydum mis gibi koktuğun için diye
Çubuk kraker koydum böyle çıtır olduğun için diye:)
Süt vardı böyle saf ve temiz olduğun için diye

Başka bir seferde de cd hazırlamıştım en sevdiğimiz şarkılardan, cd kutusuna koydum
ön kapağına ikimizin bir resmini koyup arka kapağa da bir şeyler yazdım
Aklıma geldikçe de evde ihtiyacı olan şeyler alırım, teflon tava, borcam gibi :)

Bu sene doğum gününde de evi balonlarla süsledim
Kapının girişinde şu küçük tealight mumlarla kocaman bir kalp yaptım

Her şeyi yaptım anlayacağınız
O bana ne yaptı?
Bu konuda biraz odun olduğu için pek bir romantiklik görmedim açıkçası ve aklıma geldikçe sinirden
ağlıyorum, ama çok seviyorum koca bebişim ikaydirigubbakcemile2

O da bana kıyafet, parfüm çanta, fotoğraf makinesi, saç sekillendirme seti, mum çerçeve, kolye küpe falan almıştı
Ama ben küçük bir pasta alıp bir tane gül alsa daha mutlu olurdum
Anlamayınca anlamıyor napalım :çok üzgünüm:

Umarım fikir arayanlara yardımcı olabilmişimdir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…