- Konu Sahibi avriLavigne
malesef öle yaa ama düğünde sözüm var bizimkilere altın saat aldırcam diyorum nası gülüyooor![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
:roflol::roflol:
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz 4 senedir birlkteyiz.. düğünümüze aylar kaldı.. ve ben şimdiye kadar hiç doğum günü hediyesi, sevgililer günü geyiğine girmedim.. hiç sevmem kalıplaşmış hediyeleri..
bunu öyle keskin bir dille ifade ettim ki oda bunu yapmaz.. ben samimi bulmuyorum çünkü..
ama birbirimize sürpriz yaparız hediyeler alırız beğeniriz
mesela en son o bana 12 kişilik yemek takımı aldı :) çeyizimi tamamlıyor aşkım..
ya aslında ozlemim avatarın bana bi fikir verdi aslında daha öncedende düşünmüştüm ama yaşadığım yerde yaptıracak yer bulamadım bide biraz erken gelmişti acaba diyorum birlikte çekilmiş güzel bi fotomuzun karakalem çalışmasını mı yaptırsaaaaammmhihoyyyt
ben saat ve gözlük hastası olduğum için aşkım devamlı bana saat alır gözlük alır optikleri biz zengin edioruz kaydirigubbakcemile3yüzük,çanta,telefon alır bende ona ayakkabı gömlek,saat,albüm,kitap alırım öle klasik şeyler ama biz uzakta olduğumuz için her görüştüğümüzde birbirimize bişiler alırız gerci haftada 1 görüşüoruz ama :asigim:
benim eşim bıze bardak yaptırmıs resmımızın oldugu bıdee pıjama yaptırmıs aynı,kolye zaten klasık bı hedıyee;ahsam kutu gııbıı ıcındeen 4 tane album cıkan aynı zatenda kutunun 4 kısmı camlı cerceve olarak kullanılıo ve ıcındekı 4 album ve cercevelerde resmımız vardı.bı kere de 4 tane kutu ıc ıceydı alt ıcındekı kucukte bı cocuk patıgı ıkıncıde kırmızı guller ucuncude swatch saat son kutuda da buyuk bı yazı benımle evlenır mısın yazıo du ve sımdıı evlıyız daha bır suru hedıye var ama hatrlayamıorum bıle artık ! bu 4 lerın ardarda gelmesının sebebı de 4.yılımızdı unıversıteyı bıtırırken yaptı bunları!bardagı yaptırdgı zaman bu kadar yaygın degıldı sıhırlı bardaklr sımdı basıt kacabılır