- Konu Sahibi avriLavigne
-
sizi anlatan, size dair ne varsa herşeyi kullanarak slayt gösterisi hazırlayın, CD.ye yazın.
seni ona çağrıstıran takma ad, çiçek, hayvan gibi bişi varsa onun maketini alıp CD ile birlikte hediye edin..
cd ye yazma fikrini çok tuttum ben.ama benim sevgilim uzaktaki ben napıcam senağlama
cd ye yazma fikrini çok tuttum ben.ama benim sevgilim uzaktaki ben napıcam senağlama
birlikte başbaşa kalabileceğiniz biryer var mı bilmiyorum ama güzel bir film kiralayıp, güzel bir ortam hazırlayıp sadece size ait bir gün geçirebilirsiniz.
Cd. yi kargoyla yolluyabilirsin. ya da mail at. bambaşka bir başlığı olsun hem mailin hem de sunumun. meraketsin açsın ve şaşırsın :)
avriLavigne önerini göz önünde bulunduracamkaydirigubbakcemile5
Vallahi Forum Güzel Olmuş Paylaşım Yapak Bakalım
Benim aldığım değişik hediyeler en son 2 yıl önce erkek arkadaşım vardı onun doğum gününde t-shrt almıştım üzerinde İyi ki doğdun Seni Seviyorum yazıyordu kıştı zaten onu giydim ortak cafeye gittik orayı da ayarladım orda küçük bi kutlama yapmıştık 2*3 kişi falan kaydirigubbakcemile3 ilişkimiz boyunca çekildiğimiz Resimlerden album yaptım,Atkı örmüştüm onu verdim bide ayakkabı almıştım
Onun bana yaptığı çok çok daha güzeldi Taksimde bi bara götürdü beni yolda giderkende melekli taçlardan aldık kafamda o dolaşıyoruz bardan içeri girdik bi anda ışıklar söndü Tüm arkadşlarım ailem herkez ordaydı Çok güzeldi . Kolye falan almıştı.[/QUOTE
vaaayyy gerçekten çok hoşmuş yaaa bende onun doğum gününde pasta yapmıştım bayılmıştı hatta kalan pastayı bütün ailesi kapışmış kuenleri faln yiyememiş ve çok merak etmişlerdibu senede imkanım olursa yine öle pasta yapıcam ama farklı sürprizlerde yapayım istiyorum da aklıma bişi gelmiooo sonuçta öğrenciğiz öyle biyeri kapatma gbi bi lüxüm yok ayrıca gerekte yok bence..bakalım zamanla gelir aklıma bişiler heralde...hediye konusunda çok kafamkarışık ne alacağımı hiç bilmiyorum aslında saatlere çok merağı var ama onun istediği saatler aşırı pahalı 400 500 lira kadar:/ ipod istiyo şuaralar belki öle bişi alabilirim...a.s.Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?