Sevgilinize, Eşinize aldığınız; Size alınan hediyeler...

avriLavigne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
52
0
86
35
Bursa
arkadaşlar böyle bi konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım umarım sorun olmaz...
şimdi gelelim asıl konuya sevgilimin doğum günü geliyor aslında daha 3ay var ama şimdiden karakara düşünmeye başladım ne alsam diye:uhm: aklıma böyle bi konu açmak geldi, sizlerde paylaşırsanız aldığınız ve size alınan hediyeleri hem bi fikir edinmiş oluruz hem de biraz eğleniriz diye düşümdüm hihoyyyt
ilk önce ben başlığım istersenizşakkıdı bilirsiniz bi erkeğe hediye almak zordur hep klasik şeyler benimde öyle:roflol: aldığım hediyeler;sweet,cüzdan,zippo,resmimizin basılı olduğu kupa ve hatrlayamadığım bikaç ufak şey daha...sevgilimin bana aldığı şeyler ise; peluş,saat,anahtarlık,tshirt,çok sevdiğim bi arabanın klasiğigamyoncuiremsu,eşortman altı,bikaç tane sevimli biblo,küpeler,bileklikler....(nerdeyse her kavgamızdan sonra bu tarz şeyler alıyor:kedi:)
kaydirigubbakcemile

sizi anlatan, size dair ne varsa herşeyi kullanarak slayt gösterisi hazırlayın, CD.ye yazın.

seni ona çağrıstıran takma ad, çiçek, hayvan gibi bişi varsa onun maketini alıp CD ile birlikte hediye edin..

sizi anlatan, size dair ne varsa herşeyi kullanarak slayt gösterisi hazırlayın, CD.ye yazın.

seni ona çağrıstıran takma ad, çiçek, hayvan gibi bişi varsa onun maketini alıp CD ile birlikte hediye edin..

o tarz bişi düşündüm ama cd'ye yazmak değilde albüm hazırlamak gibi..ama şuan değil belki seneye biraz daha fotomuz olsun istiyorum=)) :asigim:

birlikte başbaşa kalabileceğiniz biryer var mı bilmiyorum ama güzel bir film kiralayıp, güzel bir ortam hazırlayıp sadece size ait bir gün geçirebilirsiniz.

cd ye yazma fikrini çok tuttum ben.ama benim sevgilim uzaktaki ben napıcam senağlama

bi forumda okumuştum..sevgilisi yurtdışında olmasına rağmen çocuğa çok güzel bi doğum günü yaşatmış; bikaç gün öncesinden doğum gününün olduğu gün msne gelmesini söylemiş kız,işte o gün msnde görüşmüşler kız webcam açmasını söylemiş ve kendi yaptığı bi pastayla onu karşılamışkaydirigubbakcemile5 ayrıca tam doğum gününde çocuğun eline ulaşacak şekilde hediyesinide göndermiş:1hug: bence çok hoş bişi bu tarz bişey düşünebilirsin...
bende sevgilimin doğum gününde kalpli ve çilekli bi pasta yapmıştım görünce okadar mutlu olmuştu ki hala gözümün önünde kuzuşumm=))Şeniz

birlikte başbaşa kalabileceğiniz biryer var mı bilmiyorum ama güzel bir film kiralayıp, güzel bir ortam hazırlayıp sadece size ait bir gün geçirebilirsiniz.

aslında o gün ayrı olucaz gbi yani tam belli değil üni yolu göründü bize uzak olmazsak yanıma geleceğini syledi gerçi uzak olsakta o gün uçaklada olsa mutlaka gelirim dedi ama bilmiyorum durum ne gösterir..ama gelirse yanıma başbaşa kalma işini mutlaka ayarlamaya çalışıcamkaydirigubbakcemile

Buarada kızlar atlamayın lütfen!!!!!!!!!!!! sevgilinizin size aldığı ve sizin aldığınız hediyeleri de yazalım..:icecream:

kızlar çok ilgisizsiniz yav:D ben çok yorum olur diye beklemiştim ama yanılmışım:( ölü müsünüz:olmaz::oklava: hadi artık canlanın birasssss:Dhihoyyyt

vala bilinen şeler alındı hep ya deişik bişe yok ama gene yazim bn ona genelde kazak,tşört,pantolon,saat,ayakkabı,gözlük,alıncak herşeei aldım heralde oda bana çanta,kolye,bileklik,saat,küpe,terlik,cd felan aldı işde daha ne alınabilirki zaten ama süprizler yapılırsa olabilr deişik misall,ya ne bilim bi anda karşısına çıkıp ona bi pasta felan yapabilrsin çbaşşşkaa güzel bi cdye albüm yapabilrsin denildig gibi,başbaşa bi yemek dans külüp eglence yerleri deoluryada aık havada gezmek bi gülüş bile yeter aslında güzel bi söz bnce ama insan deişiklik istio haklısın sana kolay gelsinn

Vallahi Forum Güzel Olmuş Paylaşım Yapak Bakalım
Benim aldığım değişik hediyeler en son 2 yıl önce erkek arkadaşım vardı onun doğum gününde t-shrt almıştım üzerinde İyi ki doğdun Seni Seviyorum yazıyordu kıştı zaten onu giydim ortak cafeye gittik orayı da ayarladım orda küçük bi kutlama yapmıştık 2*3 kişi falan kaydirigubbakcemile3 ilişkimiz boyunca çekildiğimiz Resimlerden album yaptım,Atkı örmüştüm onu verdim bide ayakkabı almıştım

Onun bana yaptığı çok çok daha güzeldi Taksimde bi bara götürdü beni yolda giderkende melekli taçlardan aldık kafamda o dolaşıyoruz bardan içeri girdik bi anda ışıklar söndü Tüm arkadşlarım ailem herkez ordaydı Çok güzeldi . Kolye falan almıştı.

Vallahi Forum Güzel Olmuş Paylaşım Yapak Bakalım
Benim aldığım değişik hediyeler en son 2 yıl önce erkek arkadaşım vardı onun doğum gününde t-shrt almıştım üzerinde İyi ki doğdun Seni Seviyorum yazıyordu kıştı zaten onu giydim ortak cafeye gittik orayı da ayarladım orda küçük bi kutlama yapmıştık 2*3 kişi falan kaydirigubbakcemile3 ilişkimiz boyunca çekildiğimiz Resimlerden album yaptım,Atkı örmüştüm onu verdim bide ayakkabı almıştım

Onun bana yaptığı çok çok daha güzeldi Taksimde bi bara götürdü beni yolda giderkende melekli taçlardan aldık kafamda o dolaşıyoruz bardan içeri girdik bi anda ışıklar söndü Tüm arkadşlarım ailem herkez ordaydı Çok güzeldi . Kolye falan almıştı.
[/QUOTE

vaaayyy gerçekten çok hoşmuş yaaa bende onun doğum gününde pasta yapmıştım bayılmıştı hatta kalan pastayı bütün ailesi kapışmış kuenleri faln yiyememiş ve çok merak etmişlerdi:D bu senede imkanım olursa yine öle pasta yapıcam ama farklı sürprizlerde yapayım istiyorum da aklıma bişi gelmiooo sonuçta öğrenciğiz öyle biyeri kapatma gbi bi lüxüm yok ayrıca gerekte yok bence..bakalım zamanla gelir aklıma bişiler heralde...hediye konusunda çok kafamkarışık ne alacağımı hiç bilmiyorum aslında saatlere çok merağı var ama onun istediği saatler aşırı pahalı 400 500 lira kadar:/ ipod istiyo şuaralar belki öle bişi alabilirim...a.s.Şeniz

Back