• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sevgiliniz (esiniz)yolda dustu ve herkes ona guluyor ...ne yaparsiniz ?

Sevgiliniz yolda dustu ve herkes guluyor ..ne yaparsiniz ??

• Tanımamazlıktan gelirdim:)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    148
tutmaya çalışırdım kendimi gülmemek için ama bi yandan da üzülürüm yani. komiklik yapardım heralde.. :icecream:

onu oyle gorunce gulme krızınden kaldıramamkı :roflol:
o benı susturmaya calısırken acısını unutur zaten :roflol:
'kayak yaparken bende dusuyorum bosver alısırsın' der tesellı ederdım heheheh

gülenlere kızarım ama sinsi sinsi bende gülerim ama ona bellı etmem kızar valla hehehehe

ben dussem kendıme gulerım dıer gulenlerle bırlıkte ama esım dusse gulenlere bagırırım hıc rezıl olan adam gormedınızmı dıe benımkı cok takıntılıda o yusden

düşene gülünür arkadaşım.düşte gör.yani rüyanda değil.

Kalkmasına yardımcı olmaya çalışırken bir yandan da çaktırmadan gülerim.
Düşen birini görünce dayanamıyorum ne yapayım. Ama kendim düşersem, bırakın düşmeyi tökezlesem bile çok sinirlenirim. Kafamı bile kaldırmam, tanınmayayım diye. :roflol: :roflol: :roflol:

kendimi tutamam gülerim gülerende kaldırırım yhaa kıyamma aşkımmaa elalem umrumda dill gülenleri görmem bile aşkımın yanındayken valla :asigim::asigim:

Catlayana kadar gülerdimsırnaşık şey ama ardindan kiyamam hemen yardima kosardim

gülenlere ne gülüyonuzz nann acikta biseymi gördünüzz diyee kizardimmmm :kızgın:

ona bakarım,gülüyorsa gülerim ama çok sinirlendiyse gülmemei başka zamana saklarım.sonra gülerim.

benim eşim düştü hemde çok kötü bir biçimde .işyerinde kapının önünde oğlumuza top oynatıyordu.top birden yola kaçınca bizim ufaklıkta fırladı ,eşimde yakalamak için öyle bir atladı ki baba oğul ikisi birden yuvarlandılar. düşmesine gülmedim o durumda zaten hiçkimse gülmezdi.ama daha sonra oğlumun babasına ''beni neden düşürdün ''diye kızıpta hesap sormasına ve babasına küsmesine güldüm.

önce bende gülerim ama sonra rezil oldu diyede üzülürüm:((

Allah utanılacak iş vermesin.bu durumda kalsak, utanacağımı zannetmiyorum... herkesin başına gelebilir... gülerim gülmesinede, canı yandığı için de üzülürüm tabii:kahve:

Back