Sevgiliniz/Eşiniz Bir Arkadaşınızın Evinde Kalmanızı Nasıl Karşılar?

M

MeDuSa

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi MeDuSa
[.......................

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi MeDuSa
aman izinde alma tabi eşin mi neyin ne karısır kararlarını öğrensin tamam ama seni yönetmeye hakkı yok
şükür eşim öyle deil bişi demez karısmaz sen ne istiosun gitmek kalmak istiomusun die bana sorar

• Konu Sahibi MeDuSa
aman izinde alma tabi eşin mi neyin ne karısır kararlarını öğrensin tamam ama seni yönetmeye hakkı yok
şükür eşim öyle deil bişi demez karısmaz sen ne istiosun gitmek kalmak istiomusun die bana sorar

Aynen cnm bende ilerde eşim olduğunda dahi bu konulara karıştırmak istemiyorum. Sonuçta kendimi düşünecek kadar aklım var yanii :umursamaz:

Ama sevgilim şimdi ben üzülürüm falan diyincee üzmekte istemiyorum kaldım öyle aradabenneyaptımki

• Konu Sahibi MeDuSa
Erkeklerin eline çok koz vermemek lazım bu konuda..
Böyle bişey için ilişkiyi bitirebilmesi çok anlamsız bence..Yani bitmişse bitmiştir çocuk oyuncağı gibi dönmeside saçma..yasakkelime
Benimkide bana sormaz bişi yaparken,ama ona göre davranır,yanlış bişeyine denk gelmedim henüz.
Ben bişey yapacaksam sadece haber veririm gidicem diye..sonra o gitme yapma diye konuşur,sinirlenir ama yinede giderim..:jeyyar:

• Konu Sahibi MeDuSa
canım benimki de öyle..yanlız değilsin..nedense başka yerde kalmamı istemiyor..akrabam dahi olsa..iyilikle söylüyor,hiç kırıcı olmadı bugüne kadar ama ben de anlam veremiyorum..onunla anlaşamadığımız tek konu bu yani..yoksa her yönden mükemmel bir insan..

• Konu Sahibi MeDuSa
bence sevgilin önce sana sonra kendine güveni yok
evde kalmamaktansa esas problem bu esas bunu çözmeye çalış

• Konu Sahibi MeDuSa

bak sen yinede onu düşünüosun üzülmesin diye ama o seni düşünmüyor istiyor üzülmesin gitsin kalsın diye bilmiyorumkismile erkeklerin genel huyu bu canım nedense bi baskı kurmaya calısırlar ama kendileri sormaz bişi yapacagı zaman lmaz: neden ilişkiye başlayınca bu kadar saçma şeyler düşünüyorlar anlamam :umursamaz: aman neyse benim eşim öyle deil şanslıyım:asigim:
benimde kız kardeşim ıspartada okuyor bu arada onlarda hafta sonu kartepeye gittiler opuyorumnanaktan

• Konu Sahibi MeDuSa
Benim eşimde nişanlıyken karışırdı arkadaşımda kalmama eminim.bekarken sık kalırdım ama allahtan nişanlıyken böyle bir durum çıkmadı karşıma.ama bir gün kardeşimde kalacaktım,bana ya kardeşinde kalmazsan ya da ayrılırız diye rest çekti.düşünün yani kardeşime yapıyor bunu.tabii bende restine restle karşılk verdim.hatasını anladı ve uzatmadı.ama konu kardeşim değil arkadaşım olsaydı belki rest çekemezdim.zaten evliyken yani şu anda bu konuyu cevap bile vermeme gerek yok asla arkadaşımda kalmama izin vermez ve bende onun izni olmadan arkadaşımda kalmam.

• Konu Sahibi MeDuSa
Gidemezsin kalamazsın gibi bişey demiyo bi yerde kalıcaksam soruyo sadece merak eder kim o napıcaksınız ne kadar kalcan falan yani o kadar..Seninki abartmış

bunda cok fazla karsı cıkılacak birsey yok benim erkek arkadasım annen baban izin veriyorsa git diyor sonucta anne baba daha iyi biliyor kız arkadasımın evinde kalmak icin izin almam zaten ne var bunda

Sadece kankamda kalırım onada bişey demez çünkü genelde msn girip cam açarım :))

istediğim zaman istediğim arkadasimda kalırım,o da kalır..bunun için asla birbirimizden izin almayız..
bir tek arkadasımda kalmam; evinde telefon çekmiyor diye ben kalmaya gitmediğim için,erkek arkadasım laf söyler diye değil..
bence bu kadarı da çok yani..kız kıza kalmak kadar zevkli bir şey yok..

ailem taniyorsa gider kalirdim..simdi de kalirim karismaz,karistirmam..elinde telefon devamli raporda vermem.ama en gicik oldugu sey onu kizlarlayken unutmam:))seviyorsa,kaybetmek istemiyorsa hareketlerini kontrol etmeyi ogrense iyi olur..kafasura vura vura ogreteceksin..pisma sakin..

Son düzenleme:
sevgilim bana güvenir ve yanlış arkadaşlar seçmeyeceğimi de bilir. zaten yakın olduğum bi çok arkadaşımı da ona anlatırım.. üniversite okuyorum ve vize final zamanları gidip arkadaşımda kalıyorum. öyle her arkadaşımda değil tabiki 1-2 yakın arkadaşımla beraber çalışıyoruz.. ailem izin veriyor. sevgilimde bu tür durumlarda karşı çıkmaz bana.. birşey de diyemez. alt tarafı ders çalışmaya gidiyorum veya aynı senin gibi bir gezi amacıyla da arkadaşımda kaldığım oldu ve aşkım anlayışla karşıladı bunda yanlış birşey yok ki o da arkadaşında kaldığı oldu ki zaten kaldığı arkadaşıyla da tanıştım gerçekten düzgün bi insan.. ben şimdi gidemezsin diyemem kii

bence böyle davranması çok yanlış

bnm ailem zaten arkadaşlarda kalmama falan izin vermez tutucu insanlar değiller ama 12ye kadr dur ama kalma derler sevmezler öle şeyleri bu yüzden sevgilimle böle bi problem olmadı izin alma konusuna gelnce bişeye karar vermeden önce hep birbirimize danışırız birlkte karar veririz zaten tanır arkadaşlarımıda eve geç kalmamı istemez bi yere gittiğimde arkadaşlarımla yüzüğünü tak der eğlendiğim için sevnr aynen o da psye giderler arkadaşlarıyla arada aşkım akşam arkadaşlarla psye gidicez ne düşünüyosn gideblr miyim falan der yani ne bileym bana bi yükümlülük gibide gelmio sadece bn yapsam glrdi ama karşılıklı olduğu için sorun yok

karışmaz ki benım onsuzda bır hayatım var mantıklı olduğu sürece ses çıkarmaz.

onun ağzından çıkan her şeyi yapmak gibi bir zorunluluğun mu varmış... kocam ol sonra konuşursun deyip kapat ağzını:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…