Sevgiliniz(Einiz) Konsmatrisli Barlara giderse?...incelenecek

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyyyyyyyy yarıldım gülmekten........ delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

zampule benim dedemin amcasının oğlunun torunu var kensini 38 yaşında barmen değil çitos üretmiyor nohut yada kurufasülye asla yemez gayde değil vur ensesine al lokmasını nedersin??
istemiyorum.başkasını bulursunuz
patronum kızıyor kapatmam lazım kkyı kontrole geliyor ben yokken bu seferde dedenin dayısının oğlunun torununu tavsiye etme olurmu arkadaşım

istemiyorum.başkasını bulursunuz
patronum kızıyor kapatmam lazım kkyı kontrole geliyor ben yokken bu seferde dedenin dayısının oğlunun torununu tavsiye etme olurmu arkadaşım

tabi tabbi patron hıhı anladım ben git tabi kızmasın patorunun​

gerçekten çok merak ediyorum
neden hep yeni üyeler ekşın peşinde oluyoooo
neden ben yeni üyeyken aklıma gelmedi böyle şeyler
gidip ilk olarak hazır açılmış topiklerde dostluk kurdumda ekşın yaratmaya çalışmadımmmm

ay allahım ya.patronun bayansa o da gelsin :)

ayyy söyle patronuna eğleniyorduk şurada 2 dakika yaw
Bugünlük görmezden gelsin sen nolacak ki

aa bak nedicemm hani diyorsun ya tanıdığım erkekler gidiyor pavyona diye, ve diyorsun yaa tanıdığım bayanlara soruyorum demiştin hani sarıböceğe.. işte şimdi bende sana soruyorum patronun erkekmi gidiyormu? eğer bayansa oda tanıdığın onun eşi gidiyormu?? bu sorularıın cevabını istiyorum yoksa bunlar bir çelişkimi :))

nan zampuş dün yemin billah etmiştin gelmicem artık bu son msjım diye he?

zampuş dün ne yediğini hatırlamıyor,bunumu hatırlayacak..zampuşta bizsiz olamıyor belli bizimde onsuz olamadığımız gibi..-tatlicadiarzu-

konu hala kiltlenmemiş..
neden kitlensin peki?
bunun için mi çabalıyorlar kırıcı olan arkadaşlar.
eğer kapanırsa onlar sayesinde olur.
eğer benimle sadece konuyla ilgili cevaplar yazarsanız sevinirim.
gitmem gerek şimdilik

zampuş dün ne yediğini hatırlamıyor,bunumu hatırlayacak..zampuşta bizsiz olamıyor belli bizimde onsuz olamadığımız gibi..-tatlicadiarzu-

şu sıcak yaz gününde zaten herkesler tatilde ben evde çakılmış vaziyetteyimm
eğer zampuş vede benzerleri olmasa
bu ekşınlar olmasa napardım bennnnn
:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

bu tür konu sahiplerinin yönetimden para aldığına inancam nerdeyse. amma arttı sitenin ranki, kayın bakim kenara ben de geldim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…