• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz(Einiz) Konsmatrisli Barlara giderse?...incelenecek

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
patiska kolonya zampule herkimsen.....

anam sen pek bayıldın bu kknın ekşınlarına herhal....

benim bu tür senaryolar için açtığım bi topiğim var orda herkes kendince bi senaryo üretiyo ekşın olabilicek konular buluyoruzz
zampule kardeş tam benim topiğime layık birisiii:roflol::roflol::roflol::roflol:

tipimi söylüyorum çünkü belki birisiyle tanıştırmaya aracı oluyorlar bazen o yüzden
öyle sandım

ayyy bayılazaaaaaaaaaaamm
zuhahahahahahaha :roflol::roflol:
eminmisinkine sen 34 yaşında olduğuna CADIARZU

bende niye hep benle uğraşmak yerine konuma niyi cevap yazmıyorlar onu anlamıyorum
evet ben farklıyımdır

sence ? ben farklısın demedim ki .yaşının ufak olduğunu sandım dedim. şakkıdı

zampule benim dedemin amcasının oğlunun torunu var kensini 38 yaşında barmen değil çitos üretmiyor nohut yada kurufasülye asla yemez gayde değil vur ensesine al lokmasını nedersin??

bugün için ikinci sitres atma topiği bu iyi geldi bu bana

zampule anam sen her zaman gel buraya iyi oluyo saçmalıkların güldürüyo bizi delikafadulden

zampule beni sevmedi gitti

zampule senin eski sevgilin için ben rahmetli oldu deyince,kızmıştın.bana geberik misin demiştin.şimdi kendin allah rahmet eylesin diyorsun.geberik misin

Geberik mi o ne bee:roflol::roflol::roflol:
ayy hatırlıyorum sanki o cümleyi ben:roflol::roflol:
o arkadaş bu arkadaş mı

anladım mehalim anladım ben onu :))

Geberik mi o ne beekaydirigubbakcemile3
avrupa yakasının şahikası buraya mı transfer oldu yoksakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eğlenceli oldu burası yawww
Dağılmayın merak ediyorum neler üretecek diye

ayyy sence burdan biri heleki seni tanıdıktan sonra böyle bişeye vesile olurmu??? lütfen birazcık yazdıklarını 2 kere oku 3 kere düşün öyle gönder cidden komik duruma düşüyorsun 34 yaşında miyon tipli zampule
balinay sen topiğiğime hep negatif enerji yayıyorsun
kırıcı olmasan
ayrıca ben senin akrabanla tanışmak istemiyorum.sen neden beni beğenmediysen akrabanla tanıştırmak için bana vesile olmak istiyorsun ki..
bence sen 6 kere düşün sevgili arkadaşım.

senin yerine kendimi koydum bir an..
eğer yeni üye olsam bir foruma ve bu kadar üzerime gelinse bertaraf edebilecek cevaplar veremezdim ben.delphin:
neye uğradığımı şaşırır;bu halimide belli ederdim..
ki ben:bbo:
tabi yeni üye kısmı çok önemli..

balinay sen topiğiğime hep negatif enerji yayıyorsun
kırıcı olmasan
ayrıca ben senin akrabanla tanışmak istemiyorum.sen neden beni beğenmediysen akrabanla tanıştırmak için bana vesile olmak istiyorsun ki..
bence sen 6 kere düşün sevgili arkadaşım.

aa öyle deme hayırlı bir işe vesile oluyorum hem sen demedinmi "tipimi söylüyorum çünkü belki birisiyle tanıştırmaya aracı oluyorlar bazen o yüzden
öyle sandım"
diye demekki niyetin var şekerimmm

Back