patiska kolonya zampule herkimsen.....
anam sen pek bayıldın bu kknın ekşınlarına herhal....
tipimi söylüyorum çünkü belki birisiyle tanıştırmaya aracı oluyorlar bazen o yüzden
öyle sandım
tipimi söylüyorum çünkü belki birisiyle tanıştırmaya aracı oluyorlar bazen o yüzden
öyle sandım
bende niye hep benle uğraşmak yerine konuma niyi cevap yazmıyorlar onu anlamıyorum
evet ben farklıyımdır
zampule benim dedemin amcasının oğlunun torunu var kensini 38 yaşında barmen değil çitos üretmiyor nohut yada kurufasülye asla yemez gayde değil vur ensesine al lokmasını nedersin??
zampule senin eski sevgilin için ben rahmetli oldu deyince,kızmıştın.bana geberik misin demiştin.şimdi kendin allah rahmet eylesin diyorsun.geberik misin
acaba şimdi losap gelip yazar mı ki....
zampule benim dedemin amcasının oğlunun torunu var kensini 38 yaşında barmen değil çitos üretmiyor nohut yada kurufasülye asla yemez gayde değil vur ensesine al lokmasını nedersin??
öyle sandım
balinay sen topiğiğime hep negatif enerji yayıyorsunayyy sence burdan biri heleki seni tanıdıktan sonra böyle bişeye vesile olurmu??? lütfen birazcık yazdıklarını 2 kere oku 3 kere düşün öyle gönder cidden komik duruma düşüyorsun 34 yaşında miyon tipli zampule
balinay sen topiğiğime hep negatif enerji yayıyorsun
kırıcı olmasan
ayrıca ben senin akrabanla tanışmak istemiyorum.sen neden beni beğenmediysen akrabanla tanıştırmak için bana vesile olmak istiyorsun ki..
bence sen 6 kere düşün sevgili arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?